Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Bug-uri în Cleaner Cache (File Path / ilegală Offset)

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Bug-uri în Cleaner Cache (File Path / ilegală Offset)

OK, am dosarul meu admincp redenumite la: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (De asemenea, configurat în config.php)

Când m-am goto: Instrumente vBET, mai curată Cache
    I a lua următoarea eroare:

Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () " Codul de d pe linia 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () "cod de d pe linia 9

Privind la eroare, acest lucru se datorează un hard codat / admincp / PATH

Dacă am redenumi admincp înapoi la "admincp" (precum şi revenirea în config.php) şi du-te înapoi la Tools vBET, Cache Cleaner
    Cleaner Cache arată acum e corect.

Cu toate acestea, atunci când golirea memoriei cache de baze de date (nu s-au testat fişiere clienţilor).
    Deşi sarcina pare a încheia în mod corect şi clar, într-adevăr nu cache-ul ca am verificat baza de date folosind phpMyAdmin.

I a lua următoarea eroare:

Atenţie: tipul ilegale de compensare în isset sau gol în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_lang.php pe linia 106
    Atenţie: tipul ilegale diferenţa în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_lang.php pe linia 108
    Atenţie: tipul ilegale diferenţa în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_lang.php pe linia 113

Orice ajutor în rezolvarea acestor probleme ar fi mult mai apreciat.

-

UPDATE:
    Am obţine, de asemenea eroare ilegală Offset cu privire la toate celelalte mele vBET Instalarea lui, deci acest lucru trebuie să fie un Bug.

Plus I a lua, de asemenea, prima eroare dacă am redenumi admincp privind meu alte Instalaţi vBET astfel încât acest lucru trebuie să fie, de asemenea, un Bug.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Actualizare:

Am aflat cum să se stabilească greu codificate / PATH /
    De asemenea, în timp ce faci acest lucru am observat că Cuvinte ignorate / PATH / a fost, de asemenea, greu codificate, deci aici este cum să se stabilească această problemă:

AdminCP> Plugin Manager> cuvinte opace ignorate în mesajele existente (admin_maintenance)

Înlocuiţi: require_once (r. '/ admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');
    Cu: require_once (Dir.'/'.$ vbulletin-> config ['misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

Înlocuiţi: require_once (r. '/ admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
    require_once (Dir.'/'.$ vbulletin-> config ['misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

Încă în căutarea bug două menţionate.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •