OK, am dosarul meu admincp redenumite la: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
(De asemenea, configurat în config.php)
Când m-am goto: Instrumente vBET, mai curată Cache
I a lua următoarea eroare:
Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () " Codul de d pe linia 9
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () "cod de d pe linia 9
Privind la eroare, acest lucru se datorează un hard codat / admincp / PATH
Dacă am redenumi admincp înapoi la "admincp" (precum şi revenirea în config.php) şi du-te înapoi la Tools vBET, Cache Cleaner
Cleaner Cache arată acum e corect.
Cu toate acestea, atunci când golirea memoriei cache de baze de date (nu s-au testat fişiere clienţilor).
Deşi sarcina pare a încheia în mod corect şi clar, într-adevăr nu cache-ul ca am verificat baza de date folosind phpMyAdmin.
I a lua următoarea eroare:
Atenţie: tipul ilegale de compensare în isset sau gol în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_lang.php pe linia 106
Atenţie: tipul ilegale diferenţa în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_lang.php pe linia 108
Atenţie: tipul ilegale diferenţa în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_lang.php pe linia 113
Orice ajutor în rezolvarea acestor probleme ar fi mult mai apreciat.
-
UPDATE:
Am obţine, de asemenea eroare ilegală Offset cu privire la toate celelalte mele vBET Instalarea lui, deci acest lucru trebuie să fie un Bug.
Plus I a lua, de asemenea, prima eroare dacă am redenumi admincp privind meu alte Instalaţi vBET astfel încât acest lucru trebuie să fie, de asemenea, un Bug.