Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Warning: require_once () [function.require одноразової]: Не вдається отримати доступ [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_detection.php в [шлях] / входить / functions_newpost.php (400): Eval () б код в рядку 4
Warning: require_once ([шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / functions_newpost.php (400): EVAL () ' г коду в рядку 4
Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP ') в / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): Eval () б код в рядку 4
Востаннє редагувалось vBET; 21-11-09 в 21:02.
Причина: Неправильно BBCodes
Під час оновлення вам треба завантажити нові файли на сервер. Будь ласка, парою інструкції оновлення і завантажити необхідні файли на сервер.
Крім того - Ви любите маленька помилка - цитата зробив Google визнають, неправильний мову. Я зроблю швидкий реліз з цією помилку корекції (лапки будуть не відправляти у мову розпізнавання).
Я досліджую цю помилку з цитатою. Як я бачу, ми видаляємо лапки до запитаєте Google для виявлення. В даному випадку це не працює. Я думаю, що причина може бути входить усередину цитати. Ми виправимо це найближчим
OK - проблема була з нової лінії в цитату. Вже виправлено. Ми проведемо з новою версією поки якісь інші питання будуть роз'яснені питання конфігурації або помилок. Проте нова версія фіксації з'являться швидко