Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Грешка при отваряне на нова тема

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Грешка при отваряне на нова тема

Text automatically translated from: Turkish to: Bulgarian
    Translated text
    Аз получите тази грешка при отваряне на нова тема
    Original text

Внимание: require_once () [function.require-веднъж]: Не може за достъп до [пътека] / / vbenterprisetranslator_functions_detection.php в [път] / включва / functions_newpost.php (400): оценка () "г код по линия 4

Внимание: require_once ([пътека] / включва / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require-веднъж]: не успя да открие поток: Няма такъв файл или директория в [пътека] / включва / functions_newpost.php (400): оценка () " г код на ред 4

Фатална грешка: require_once () [function.require]: Failed отваряне / home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php "(include_path ='.:/ ЮЕсАр / ИЪ / PHP: / ЮЕсАр / местни / ИЪ / PHP ") в / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): оценка ()" г код по линия 4
    Последната промяна е направена от vBET; 21-11-09 В 21:02. Причина: Грешен BBCodes

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

По време на актуализация, която за качване на нови файлове към сървъра. Моля, лопатар инструкции за актуализация и да качите необходимо файловете на сървъра.

Също така - любители малък бъг - цитирам Google признават грешен език. Аз ще направя бързо освобождаване с този бъг корекция (кавички няма да бъдат изпратени по време на език за разпознаване).
    Последната промяна е направена от vBET; 21-11-09 В 21:15.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз разследва този бъг с цитат. Както виждате, ние сме без кавички, преди да питам Google за откриване. В този случай тя не работи. Мисля, че причината може да се влиза вътре цитат. Ние ще го оправи скоро

Дата на присъединяване
    Окт 2009

ОК - въпросът е с нови линии в цитат. Вече сте коригирани. Ние ще се проведе с нова версия, докато някои други въпроси ще бъдат изяснени по конфигурация на проблеми или бъгове. Все още фиксиране на новата версия ще се появи бързо

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •