Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 13 з 13

Тема: Цикли

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вбивство процес кожні 4 хвилини, не найкраще рішення. Це якесь рішення - ваш сервер працює. Але ви не знаєте, що ви вбиваєте. Так що ваш користувач час від часу можна побачити, що ваш форум не доступна, якщо насправді його прохання був убитий (звичайно, вона буде доступна відразу ж після відправлення запиту знову).
    Як я вже писав всі запити на форумі проходять vbenterprisetranslator_seo.php (ви повинні встановити його в. Htaccess). Там йде запитів за те, форуми, теми, альбоми - там йде запити на що-небудь. Навіть для додавання нового контенту (ви можете втратити нову посаду, якщо ви вбиваєте такого запиту до VBulletin записати його в базу даних).
    Таким чином, навіть коли він вирішує ваш головне питання сервері насправді це не ліки, тільки болезаспокійливе. Проблема дійсно існує. Таким чином, ми настійно рекомендуємо вивчити питання. Ми дали вам перший напрям. Якщо це виявиться неправильним, ми будемо підтримувати вас з вирішенням цього. Проте так само, як лікарі - ми в першу чергу необхідно підтвердити / усунути більшість потенційних причин. Це не діагноз - це всього лише медичне обстеження. Рентгенівські, яка дозволить нам вирішити питання чи повідомити нам, щоб виглядати більш. Сподіваюся, що будь-який шанувальник Д-р будинок зрозумієте, що я маю на увазі

лол, дякую вам за це медичне пояснення. Тільки питання тепер, вимикаючи один за іншим заплановане завдання, що, коли я насправді почати робити це? Бо здається, що використання процесора зростає дуже повільно, протягом, як 2 дні. Не можна сказати, що він стріляє раптово. Тоді було б легше визначити, що заплановане завдання воно і є.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

ОТЖЕ, - я був введений в оману ваших опис вбивства процесів кожні 4 хвилини ... У цей момент я трохи заплутався. Не могли б ви пояснити, чому ти вбивати процеси кожні 4 хвилини, коли проблема з'являється раз на 2 дні (до речі - це крапка ще більш деяких запланованих завдань як винного).

Будь ласка, дайте мені точний опис ситуації. Крім того - це дійсно правда, що процесор споживання зростає повільніше, чи він знаходиться на однаковому рівні протягом тривалого часу, а потім різко йде вгору. Будь ласка, дайте докладну інформацію. Даючи нам, що вводить в оману інформацію ви робите важче допомогти вам.

Тим не менш, будь ласка, тест. Якщо це займає 2 дні, щоб постати питання, то будь ласка, просто відключіть всі заплановані завдання. Перезавантажте сервер і чекати. Якщо через 3 дні нічого поганого не відбувається - це означає, що один із запланованих завдань винен. Якщо все ще трапляється щось інша справа. Таким чином, ви дозволите всі завдання знову і дайте нам знати, що ти це щось інше. Або ви вмикайте один запланованого завдання кожні 3 дні, якщо це якесь питання запланованого завдання. У такому випадку ваш сервер буде стабільним до включення винного, і ви будете знати, який він є (інші завдання можуть бути включені в той час) - будь ласка, дайте нам ваші відгуки.

Якщо це не запланована завдання питання ви будете знати, що в більшості 3-х днів. Якщо це - ви будете знати, який з них винний в додатковий час - в такому випадку, будь ласка, почати включення завдань з vBET завдань з ліквідації або підтвердити, що це vBET питання.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •