Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 13 kohta 13

Thread: Silmuspõletamise

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Killing protsessi iga 4 minuti ei ole parim lahendus. On mõned lahendus - sinu server töötab. Aga te ei tea, mida te tapmine. Nii et teie kasutaja aeg-ajalt võib näha, et teie foorum ei ole saadaval, kui tegelikult tema taotluse hukkus (loomulikult on see olemas, kohe vahetult pärast seda saadab taotluse uuesti).
    Nagu ma kirjutasin kõik taotlused forum läbida vbenterprisetranslator_seo.php (olete seda. Htaccess). Seal läheb taotlusi näha foorumeid, niidid, albumid - seal läheb taotlused midagi. Isegi lisada uut sisu (saate lahti uus postitus kui sa tapad taotluse enne vBulletin kirjutada see andmebaas).
    Nii et isegi, kui see lahendab teie peaserverilt teema ei ole tõesti meditsiin, lihtsalt valuvaigisti. Teema on tõesti olemas. Seega soovitame tungivalt uurida küsimus. Me andsime te esimest suunda. Kui see ilmub vale me toetame teid koos lahendada see. Ikka nii nagu arstid - peame kõigepealt kinnitada / kõrvaldada kõige suurem potentsiaal tekitada. See ei ole diagnoosida - see on lihtsalt tervisekontrolli. X-ray, mis võimaldab meil lahendada küsimust või öelda meile vaadata rohkem. Loodan, et mõni fänn Dr House saab aru mida ma mõtlen

Senior liige

lol, tänan teid, et meditsiiniline seletus. Vaid küsimusi nüüd, lülitades ükshaaval ajastatud, et kui ma tegelikult alustada teed seda? Sest tundub, et CPU kasutus kasvab väga aeglaselt, nagu 2 päeva jooksul. Ei ole, et see laseb sisse äkki. Siis oleks lihtsam otsustada, millised ajastatud see on.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

OK, nii - ma olin eksitada teie kirjeldus enesetapule protsesside iga 4 minutit ... Praegu olen natuke segaduses. Kas te palun selgitage, miks te protsesside tapmine iga 4 minutit, kui teema tundub iga 2 päeva järel (muide - see punkt veelgi mõned ajastatud nii süüdi üks).

Palun andke mulle täpne kirjeldus olukorrast. Samuti - on see tõesti tõde, et CPU tarbimine kasvab aeglaselt, või see on samal tasemel pikka aega ja siis tõuseb drastiliselt. Palun anna üksikasjalikku teavet. Andes meile eksitavat teavet teete raskem teid aidata.

Ikka palun tehke test. Kui see kestab 2 päeva tunduvad teema, siis palun lihtsalt välja lülitada kõik kavandatud ülesanded. Taaskäivita oma server ja oodata. Kui 3 päeva pärast midagi halba juhtub - see tähendab, et üks kavandatud ülesanded on süüdi. Kui ikka juhtub midagi muud on põhjuseks. Nii et siis lülita kõik ülesanded uuesti ja andke teada, et ti on midagi muud. Või siis muutub ühel ajastatud iga 3 päeva järel, kui on mõned ajastatud teema. Sellisel juhul teie server on stabiilne kuni lülitate süüdi üks ja siis tead milline see on (ülejäänud ülesandeid saab sisse siis) - palun anna meile tagasisidet.

Kui see ei ole ajastatud teema siis tead seda enamikus 3 päeva jooksul. Kui see on - te teate, millest üks on süüdi rohkem aega - sel juhul palun start sisselülitamist ülesanded vBET ülesandeid kõrvaldada või kinnitada, et see on vBET küsimus.

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •