Мій форум живе в / форуми /, мій vBAdvanced знаходиться в корені домену.

Я додав глобальних заяв, як зазначено в інший пост на вашому форумі, і я використовую "звичай" для розміщення прапорів і увійшов $ vbenterprisetranslatorflags тільки один раз в моєму шаблоні. На моїй домашній сторінці я бачу (я використовую ", якщо" заява це тільки адміністраторам бачити прапори) квадратів для прапорів покласти в два рази нижче панелі навігації. Я не бачу прапор фотографії, хоча я поклав їх копії в / фото / vbet / прапори.

Коли прапор квадратів натисканні сайт переводить проте я послав в / форуми / але хотілося б користувачеві залишатися на головній сторінці сайту, коли він натискає прапор. Я біжу Nginx, і ось мій поточний переписує для вашого продукту. Я не використовую варіант SEO в vbet настройки.

# Початок перекладу

місце ~ * / форуми / .* \\. (JPG | JPEG | GIF | CSS | PNG | JS) {
корінь / VAR / WWW / htdocs / майстра;
}

місце розташування / форумах / {
корінь / XXX / WWW / htdocs / майстра;

переписувати ? / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 останніх;
переписувати ? / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 останніх;

якщо (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
переписати ^ / форумів /(.*)$ / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php останнього;
}

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / XXX / WWW / htdocs / Майстер $ fastcgi_script_name;
включають fastcgi_params;

# Вирішити деякі помилки FastCGI, з більш терпимими буферів і тайм-аути
fastcgi_connect_timeout 120;
fastcgi_send_timeout 60;
fastcgi_read_timeout 120;
fastcgi_buffer_size 128k;
fastcgi_buffers 4256;
fastcgi_busy_buffers_size 256k;
fastcgi_temp_file_write_size 256k;
fastcgi_intercept_errors далі;

}

# Зупинити переклад

1. Чому подвійний набір прапорів?
2. Якщо у мене є зображення в правильний шлях, щоб зупинити їх від показу?
3. Ви знаєте, що я повинен був би додати в мій Nginx файл CFG, щоб дозволити користувачеві натиснути прапор на моїй домашній сторінці, а не передаватися на форумах?

Спасибі