Mano forumas gyvena / forumas / Mano vBAdvanced yra šaknies domeno.

Aš pridėjau kitą jūsų forumą paštu pasaulio atskaitomybę, ir aš naudoju "Custom" stažuotė vėliavas ir įrašyti tik vieną kartą $ vbenterprisetranslatorflags mano šabloną. Mano pagrindiniame puslapyje matau (aš naudoju "jei" pareiškimas tiek tik administratoriai vėliavos) vėliavas kvadratų, du kartus žemiau Navbar. Nematau vėliavos nuotraukos, nors aš jų kopijas / images / vbet / vėliavomis.

Kai vėliavos kvadratų yra paspaudėte, svetainės verčia tačiau gaunu siunčiamas / forumas /, bet norėtų vartotojo buvimo pagrindiniame puslapyje, kai jie spusteli vėliava. Aš paleisti nginx ir čia yra mano dabartinis perrašo jūsų produkto. Aš nenaudoju SEO parinktį vbet nustatymus.

# Pradėti vertimas

vietos ~ * / forumai / .* \\ (jpg | JPEG | gif | CSS | png | Js) {
root / var / www / htdocs / vedlį;
}

vieta / forumai / {
root / xxx / www / htdocs / vedlį;

perrašyti ? / Forumas / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 paskutinę;
perrašyti ? / Forumas / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 paskutinę;

if (! e $ REQUEST_FILENAME) {
perrašyti ^ / forumų /(.*)$ / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php paskutinis;
}

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / vedlį $ fastcgi_script_name;
įtraukti fastcgi_params;

# Išspręsti kai FastCGI klaidų, labiau atsparūs buferius ir praėjęs laikas
fastcgi_connect_timeout 120;
fastcgi_send_timeout 60;
fastcgi_read_timeout 120;
fastcgi_buffer_size 128k;
fastcgi_buffers 4 256K;
fastcgi_busy_buffers_size 256;
fastcgi_temp_file_write_size 256;
fastcgi_intercept_errors apie;

}

# Stotelė vertimas

1. Kodėl dviguba vėliavų?
2. Jeigu aš turiu teisingą kelią vaizdus, kokie būtų nustoti juos rodyti?
3. Ar žinote, ką aš norėčiau pridėti mano nginx cfg failą, kad vartotojas mano pagrindiniame puslapyje spustelėkite vėliavėlę, o ne gauti išsiųstas forume?

Ačiū