КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Великий безлад!

Taurus
12-08-10, 12:37
У мене є величезний безлад на моєму форумі після спроби оновлення до 3.3.6

Після завантаження файлів на моєму сервері в мене є це у верхній частині моєї домашньої сторінці:

Увага: Відсутня аргумент 2 для vbet_parse_templates (), називається в [шлях] / global.php (607): Eval () б код на лінії 1708 та визначено в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лінії 432

Гірший, я не можу навіть отримати доступ до своєї адміністративної панелі керування. Я отримую це при спробі увійти в систему

Увага: Відсутня аргумент 2 для vbet_parse_templates (), називається в [шлях] / global.php (607): Eval () б код на лінії 1708 та визначено в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лінії 432

Мені потрібна допомога швидко, будь ласка ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Я повинен був повторно завантажити всі файли 3.3.4, щоб позбутися від всіх помилок. Будь ласка, порадьте!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
Добре, таким чином:

Якщо ви не імпортували файл, будь ласка, зробіть це:
1. відключити всі плагіни глобально:
AdminCP-> vBullletin Options-> Plugin / Хук система і набір НІ
2. перейти до AdminCP-> Plugins & Продукти-> Управління продуктами і відключити vBET
3. дозволите плагіни знову (як і в перший момент - набір YES)
4. Імпорт файлів продукту
5. дозволяють vBET з управління продуктами.
Ми додали примітка про фото імпорту продукту в цій поштою: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

вибачте за цю прикрість.

Taurus
12-08-10, 13:06
Після завантаження файлів на моєму сервері я не можу увійти в свій АСР. Так як я можу навіть робити все це?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
ах вибачте за це.

Для відключення плагінів config.php:

1.Відкрийте config.php
2. пасти після <PHP цей код?:

define('DISABLE_HOOKS', true);

Тепер всі плагіни відключені

до enablet просто закоментувати цей рядок, наприклад:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Так, я знаю, як це зробити. Я бачив тепер, коли в вас Оголошення потік, який ви говорите, спочатку завантажити продукт, а потім файли на сервер. Я зробив це зараз, і це, здається, все добре зараз.

Тим не менш, вам дійсно треба включити його інструкціям в скачати не кожен читає оголошення, і, можливо, як і я, просто завантажити і встановити нормально.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
спасибі за підтвердження.
Тепер це в insctruction.
вибачте за турботу

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1