Перегляд повної версії: Вирішений vBET 4.2.1 не переводить vBSEO Javascript повідомлення
Привіт
Я помітив, що з vBET 4.2.1 та 4.0.2 VBulletin PL4 і vBSEO 3,5 RC3 Повідомлення отримати не переводяться.
Будь ласка, поради
StarBuG
Ви повинні включити ці переклади - вона відключена за замовчуванням з міркувань продуктивності (не кожен використовує його). Ви знайдете відповідну опцію в vBET -> Різні варіанти
Вибачте, але я не дурний.
Саме на в іншому випадку я б не повідомив про це як про помилку!
Дивіться Patientenfragen.net - у нас є відповіді (http://www.patientenfragen.net/en/)
Ніхто не припускає, що будь-який з наших користувачів нерозумно;) Це стандартна процедура для інформування про конфігурацію першій нагоді, тому що користувач може просто пропустити деякі конфігурації або навіть не шукати такі. Я відкриваю питання знову і туди:)
Дійсно, це якась помилка, тому що це навіть не перекодовано. Ми подбаємо про це скоро:)
До речі - Ви помітили, що ви порушили розташування у верхній частині сторінки для перегляду і переведені ваші прапори зникли (навіть не у вихідний код )?... Я бачу, що ви зробили деякі зміни вручну шаблон - будь ласка, це відбувається через зміни (копія фактичного тіло шаблону десь, повернутися, перевірити, поклав його назад).
Макет не порушується.
Ви бачили, кешовані версії під час усунення несправностей оптимізація плагін кешу APC
Спробуйте зараз і подивитися, якщо ви все ще бачите зламаний плз макета
пс: "тупий" частини я тільки що сказав, бо ви просто закрив повідомлення про помилку і переніс її, не чекаючи моєї відповіді.
Ви повинні чекати відповіді клієнтів, перш ніж оголосити активний проблеми вирішені.
Це неввічливо інакше;)
Ще одне зауваження
Я хотів би, щоб заборонити: *. JS у файлі robots.txt
Я, яка включала, але зняв його поки про всяк випадок, це викликало проблеми перекладу (що це не так).
Проте, хотів би, щоб заподіяти неприємності з фіксованою нової версії, або я можу включити його в свій файл robots.txt?
Ще одне зауваження
Я хотів би, щоб заборонити: *. JS у файлі robots.txt
Я, яка включала, але зняв його поки про всяк випадок, це викликало проблеми перекладу (що це не так).
Проте, хотів би, щоб заподіяти неприємності з фіксованою нової версії, або я можу включити його в свій файл robots.txt?
Ви впевнені, що файл robots.txt використовується позначення * ...
У всякому випадку зміст robots.txt, не впливають на vBET.
Вона офіційно не підтримується в оригінальній protocoll Але Google бот може з цим впоратися.
І це головне;)
Макет не порушується.
Ви бачили, кешовані версії під час усунення несправностей оптимізація плагін кешу APC
Спробуйте зараз і подивитися, якщо ви все ще бачите зламаний плз макета
пс: "тупий" частини я тільки що сказав, бо ви просто закрив повідомлення про помилку і переніс її, не чекаючи моєї відповіді.
Ви повинні чекати відповіді клієнтів, перш ніж оголосити активний проблеми вирішені.
Це неввічливо інакше;)
Право - тепер макет ОК.
Також спасибі за вашу пропозицію про роботу з питаннями. Будь ласка, зверніть увагу, що ми завжди відновити питання, якщо виявиться, що він насправді не вирішена і що «закриті» тільки префікс - потік не закрито - ви все одно можете написати і сказати, що проблема не виправлена ще. Вибачте, якщо ви відчували себе незручно через це.
Про не переведена vBSEO повідомлень. У мене проблеми зі знаходженням його на своєму форумі. Не могли б ви дати мені адресу на сторінку, на якій існує такий коментар (не перекладається один) і цитувати мене точний оригінальний текст цього повідомлення. У вас є інший макет і на головній сторінці для мене це виглядає, що все перекладено, тому, будь ласка, мені точку правильному напрямку:)
Але "почуття" є проблема.
Я б настійно рекомендуємо переосмислення ваш поточний робочий процес з установкою простий префікси, які дають клієнтові відчуття, що його питання насправді не береться до уваги.
Навіть якщо це не так.
Я згадую про це тут, тому що я цього раніше, коли ви зробили те ж саме в інший звіт про помилку шахти.
Просто чекати відповіді і після проблема вирішується рухатися нитку або набору префіксів.
Це не боляче, вам, але робить клієнту почувати себе набагато більш прийнято seriouse;)
Про Буг.
Я не використовую постійний помічає, тому Реклама на моєму форумі відображається лише при помічає це не так.
Так включення повідомлення постійно для тестування зменшило б мій дохід.
Вибачте, але не можу цього зробити
Ще раз перепрошую за непорозуміння і спасибі за ваші поради про префікси:) Якщо у вас є конкретні пропозиції з приводу імен префіксів ласка, поділіться - ми завжди з радістю покращити наше обслуговування клієнтів:)
Я розумію, що ви не можете включити vBSEO повідомлення о. Ми будемо перевіряти її на нашому тест форум і зв'язатися з вами ще раз у випадку, якщо ми будемо не в змозі відтворити проблему.
Зробіть ще один префікс [Встановлений] або [Очікування відповіді]
Або просто залишити його як [відкрити], доки проблема не вирішена;)
У нас вже є префікс 'пояснювати' - я думаю, ми будемо використовувати його частіше;)
Дякуємо за ваші поради і не соромтеся зазначити будь-які майбутні питання:)
Будь-який прогрес на цю помилку?
Може бути, швидко виправити?
Ах, так, ми вже виправлена, вона - просто забудьте змінити статус.
Для швидкого вирішення:
1. Відредагуйте файл / входить / vbenterprisetranslator_functions.php
2. Пошук по сайту:
while (true) {
$position = strpos($script, 'vbseo_jshtml['.$scriptIndex.']', $prevPosition);
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<table', $position);
$end = strpos($script, '</table>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('</table>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $language, $serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</table>');
}
3. Змінити на:
while (true) {
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<ol>', $position);
$end = strpos($script, '</ol>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('<ol>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $language, $serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</ol>');
}
Чи є це включені до моєї недавньої купівлі або ми повинні це зробити також?
Ця інформація буде включена в 4.4.2:)
Тому якщо ви хочете його раніше, будь ласка, змінити вручну - це ідея швидкого вирішення - дозволяє користувачеві відновити його, якщо він не хоче чекати наступного релізу.
Вибачте за помилку - ми нудьгуємо, що vBSEO змінилася таблиця до списку ... : O
це не входить в 4.4.3 ви можете підтвердити, чому? спасибі ..
ой вибачте я говорив про vBET 4.3.0
kamilkurczak
20-05-11, 07:52
Я перевірю його
kamilkurczak
24-05-11, 09:47
Ви праві - це не включені в цю версію - мені потрібно розібратися чому.
Справді помилка повернувся, але ми знайшли рішення - він буде включений в наступний випуск.
Для виправлення Quicke будь ласка:
1. Відкрити файл / входить / vbenterprisetranslator_functions
2. Знайти функцію vbet_addScriptToTable:
function vbet_addScriptToTable($what) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_vbseo_message'] && strpos($what[1], 'vbseo_jshtml[0]')) {
$scriptIndex = 0;
$position = 0;
$prevPosition = 0;
$scriptBuffer = '';
$script = $what[1];
$forumLanguage = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage'];
global $vbet_serie;
while (true) {
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<table', $position);
$end = strpos($script, '</table>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('</table>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $_REQUEST['language'], $vbet_serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</table>');
}
$what[1] = $scriptBuffer.substr($script, $prevPosition);
} else {
$what[1] = vbet_getReEncoded($what[1]);
}
return vbet_addToReplacementsBuffer($what);
}
3. Замініть його на:
function vbet_addScriptToTable($what) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_vbseo_message'] && strpos($what[1], 'vbseo_jshtml[0]')) {
$scriptIndex = 0;
$position = 0;
$prevPosition = 0;
$scriptBuffer = '';
$script = $what[1];
$forumLanguage = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage'];
global $vbet_serie;
while (true) {
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<ol>', $position);
$end = strpos($script, '</ol>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('</ol>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $_REQUEST['language'], $vbet_serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</ol>');
}
$what[1] = $scriptBuffer.substr($script, $prevPosition);
} else {
$what[1] = vbet_getReEncoded($what[1]);
}
return vbet_addToReplacementsBufferNoReencode($what);
}
function vbet_addToReplacementsBufferNoReencode($what) {
global $vbet_replacementsBuffer;
$vbet_replacementsBuffer[] = $what[1];