КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Дві проблеми з vBET в даний час

Mobilyz
02-02-10, 14:42
Привіт, кохання плагін, але у мене є два питання, в даний час (обидві проблеми можуть бути пов'язані один з одним).

Мої налаштування:
- Використання vBSEO
- Використання Google API ключ для vBET
- Форум мову: голландський
- Форум каталозі: / форум
- Головний домен: порожній
- Посилання типу: VBSEO_URI
- Переклад посилання типу: створити URL-адреси відповідно до SEO (/ EN / адреса)
- Тримайте + Ігнорувати: порожній

1) перенаправлення
Коли я йду в форумах і використовувати 'SITEURL / форум / EN /' я потрапляєте знову і знову, поки браузер видає помилку (петлі). Я редагував. Htaccess файл і додав, ліній для прибирання / EN / біт (як він каже це в ручному налаштуванні vBET).

Якщо я міняти налаштування "Переклад посилання типу 'до' paramter" переклад працює відмінно.

Чи може це бути проблема vBSEO або це vBET питання? Я не можу виправити це, і, отже, не може використовувати vBET на даний момент (я дійсно хочете використовувати URL пошукових систем).

2) назви vBSEO посилання не переводяться і залишаються на голландській мові.

Сподіваюся, що ви можете мені допомогти (або я повинен сказати: у нас). Спасибі!

vBET
02-02-10, 23:09
1) Більшість, ймовірно, неправильно правила набору. Будь ласка, покажіть ваші. Htaccess вміст файлу
2) Ви зробили зміни в одному файлі vBSEO як це описано в readme.html в інтеграції розділі?

Mobilyz
04-02-10, 09:59
Це все вирішити. Дякуємо.

vBET
05-02-10, 12:49
Великий почути - насолоджуйтеся vBET:)

Mobilyz
07-02-10, 10:05
Я знайшов мій сайт, щоб отримати набагато менше відвідувачів Google і так я досліджував питання. Схоже, що Google не змогла досягти карти сайту більше, і я не міг ні.

Я вирішив це, поставивши цю лінію в htacess у верхній частині.:
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

vBET
07-02-10, 23:35
У vBET опис SEO зв'язку з vBSEO написано поставити vBET правила, перш ніж правила vbseo.php - не раніше, ніж правила Sitemap Generator:) Щоб у майбутньому уникнути плутанини, я додав в опис поставити vBET правила ТІЛЬКИ ДО правила vbseo.php

Див тут:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/97-vbseo-integration.html

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1