Mobilyz
02-02-10, 14:42
Привіт, кохання плагін, але у мене є два питання, в даний час (обидві проблеми можуть бути пов'язані один з одним).
Мої налаштування:
- Використання vBSEO
- Використання Google API ключ для vBET
- Форум мову: голландський
- Форум каталозі: / форум
- Головний домен: порожній
- Посилання типу: VBSEO_URI
- Переклад посилання типу: створити URL-адреси відповідно до SEO (/ EN / адреса)
- Тримайте + Ігнорувати: порожній
1) перенаправлення
Коли я йду в форумах і використовувати 'SITEURL / форум / EN /' я потрапляєте знову і знову, поки браузер видає помилку (петлі). Я редагував. Htaccess файл і додав, ліній для прибирання / EN / біт (як він каже це в ручному налаштуванні vBET).
Якщо я міняти налаштування "Переклад посилання типу 'до' paramter" переклад працює відмінно.
Чи може це бути проблема vBSEO або це vBET питання? Я не можу виправити це, і, отже, не може використовувати vBET на даний момент (я дійсно хочете використовувати URL пошукових систем).
2) назви vBSEO посилання не переводяться і залишаються на голландській мові.
Сподіваюся, що ви можете мені допомогти (або я повинен сказати: у нас). Спасибі!
Мої налаштування:
- Використання vBSEO
- Використання Google API ключ для vBET
- Форум мову: голландський
- Форум каталозі: / форум
- Головний домен: порожній
- Посилання типу: VBSEO_URI
- Переклад посилання типу: створити URL-адреси відповідно до SEO (/ EN / адреса)
- Тримайте + Ігнорувати: порожній
1) перенаправлення
Коли я йду в форумах і використовувати 'SITEURL / форум / EN /' я потрапляєте знову і знову, поки браузер видає помилку (петлі). Я редагував. Htaccess файл і додав, ліній для прибирання / EN / біт (як він каже це в ручному налаштуванні vBET).
Якщо я міняти налаштування "Переклад посилання типу 'до' paramter" переклад працює відмінно.
Чи може це бути проблема vBSEO або це vBET питання? Я не можу виправити це, і, отже, не може використовувати vBET на даний момент (я дійсно хочете використовувати URL пошукових систем).
2) назви vBSEO посилання не переводяться і залишаються на голландській мові.
Сподіваюся, що ви можете мені допомогти (або я повинен сказати: у нас). Спасибі!