КПК

Перегляд повної версії: Вирішений несправні посилання

sergarch
08-10-11, 00:36
Добрий день,
Мої зв'язки, як видається, бути зламаний в перекладі.

Приклад: У моєму за замовчуванням (російську) мову посилання виглядає як
xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-NAS-ili-kTo-takie-mahatmy.HTML

Але коли я використовую перекладу, те ж саме посилання зміни до цього:
xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Все відмінно працює, поки останній оновлення vBulletin і незначні зміни в Htaccess

Ось мій Htaccess файлу:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
#RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Будь ласка, повідомте.

Дякуємо.

r.dziadusz
08-10-11, 08:49
Ви вже зробили оновлення правильно (завантажити папки завантаження-як тільки), і може ви точно перевірте всі параметри, якщо встановлено правильно?
Будь ласка подивіться:

vBSEO - > Панель керування - > Генеральний Setings - > замінити неанглійські символи в URL-адреси? -> зберегти номери англійські знаки в URL-адреси
Також, вона може бути деякі браузер сканування питання (опис у вкладці мій браузер шоу "pretty" url), я повинен розслідувати це

sergarch
08-10-11, 19:56
Дякую вам за вашу відповідь.

Я використовую vBet більше, ніж рік і це працювало perfecty.
Sure thing,
vBSEO - > Панель керування - > Генеральний Setings - > замінити неанглійські символи в URL-адреси? -> Зберегти non-Англійська символів в URL-адреси встановлені правильно.

Ви вже зробили оновлення правильно (завантажити папки завантаження-як тільки), і може ви точно перевірте всі параметри, якщо встановлено правильно?
Так, всі цього файли завантажені мій форум derection.

Я виявив, що інші дивна річ:
Теми були переведені неправильно, але деякі повідомлення не є tranlsted в темах і деякі з них.
Навіть частину повідомлень переведений а деякі з них не.
Це дуже дивно.

Будь-які пропозиції про те, чому це сталося?

vBET
09-10-11, 00:18
Будь ласка, тримайте одне питання за один потік. Найближчим часом - можна досягти, ваш ліміт і чому речень, які не кешуються не переводяться. Якщо вам потрібна додаткова інформація/допомога - будь ласка, відкрийте новий потік для нового випуску.

Про актуальні питання - будь ласка Вечора доступ подробиці Admin CP, FTP і vbseo CP так ми зможемо перевірити її і виправити її. Також прохання Вечора точний URL, де ми можемо бачити проблему.

sergarch
09-10-11, 10:13
Вчора було надіслано Вечора.
Будь-які Останні відомості?

vBET
09-10-11, 13:03
Туди зараз.

vBET
09-10-11, 13:28
Будь ласка, див Вечора - ви відправити не вистачає деталей доступу.

vBET
09-10-11, 13:45
Я все ще чекаю деталі доступу, але я була перевірка трохи, і я бачив одну річ. Вона працює на деякі переклади. Як це абсолютно нормально для
-Японський: xpam.org/ja/teosofiya/517-ョヂるニ㐃ヾミヿマミトマ秃ミモヮ間ョ大ポヺ魂.html
-Корейська: xpam.org/ko/teosofiya/517-거나-마하-횸마-우리-감운띰-위뜐한-옃혼.html

Але там, де вона не працює вас є EXACY же URL (тільки код мови різних):
- Belarusian: xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html
- & Turkish : xpam.org/tr/teosofiya/517-%F0%92%F0%B5%F0%BB%F0%B8%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%B4%F1%83%F1%88%F0%B8-%F1%83%F1%90%F0%B5%F0%B4%F0%B8-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F0%B8%F0%BB%F0%B8-%F0%BA%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%BC%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Це дає мені одна теорія те, що може статися (ще треба перевірити його). Так коли Переклад працює тоді все в нормі. Тут найбільш ймовірно вже досягнете свій ліміт і Переклад недоступна (в цей самий момент vBET вимкнуто стенд ваших постачальників послуг). І тому ви порушили посилання - ви не отримали перекладу, тому він відображається те, що було відправити перевести (змінені для потреб API).
Щось дивне тут, тому що перекладається самої сторінки і URL не, ще вона можлива якщо ваш URL була перекладена раніше (коли його було показано, як останній пост на головній сторінці) та сторінка була перекладена пізніше. В такому випадку ached перекладу для посилання може вже видалено з кеша та перекладу для самої сторінки ще cached.

У всякому разі я зможете підтвердити коли я отримати повний доступ - прямо зараз, я не можу це зробити, і я можу тільки здогадуватися, що відбувається.

EDIT
Ні ті, не зовсім те ж саме. Мені потрібно більше доступ до знайти наш те, що відбувається.

РЕДАГУВАТИ 2
Тут URL остаточно перекладається відображаються неправильно, але: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-%E3%A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
Так що мої попередні теорії, не підходить.

vBET
09-10-11, 13:59
Один можливі підказка - на вихідну сторінку HTML джерела, що я бачу:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Зверніть увагу, що vBET враховується регістр за кодування, і це явно описано встановлення:

(Тільки для символ задає utf-8) Встановити characterset значення в нижньому регістрі - vBET враховується регістр для characterset. Тому якщо ви використовуєте utf-8, то переконайтеся, що ви встановили 'utf-8'

У вас є набір UTF-8, замість того, щоб utf-8. Це може бути причиною. Піз змінити його (інструкцій у readme.html з vBET пакет) і сказати, що це допомогло. Якщо не спробувати з кешем вимкнено, на мить або навіть краще, створіть новий потік для тестування з заголовка, який точно не було перекладено ще (кеш зміст може бути розбита з-за неправильні настройки). Я б перевірити її собі, але ваш Admin CP не англійською мовою і я не можу працювати там.

vBET
18-10-11, 12:47
Будь ласка, скажіть, чи допомагає натяки? Вам потрібно більше підтримки тут? :)

sergarch
26-10-11, 23:51
Один можливі підказка - на вихідну сторінку HTML джерела, що я бачу:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Зверніть увагу, що vBET враховується регістр за кодування, і це явно описано встановлення:

У вас є набір UTF-8, замість того, щоб utf-8. Це може бути причиною. Піз змінити його (інструкцій у readme.html з vBET пакет) і сказати, що це допомогло. Якщо не спробувати з кешем вимкнено, на мить або навіть краще, створіть новий потік для тестування з заголовка, який точно не було перекладено ще (кеш зміст може бути розбита з-за неправильні настройки). Я б перевірити її собі, але ваш Admin CP не англійською мовою і я не можу працювати там.

Ти геніальний!

Після resetted UTF-8, utf-8 перекладу починає працювати нормально, але в деякі теми я отримав ще ці дивні "0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html".

Як її вирішити?

r.dziadusz
27-10-11, 17:26
Будь ласка, дайте нам url прямого до де вона з'являється

sergarch
27-10-11, 19:40
Ось простий випадкові приклади:

http://www.xpam.org/EN/induizm-Video/545-Grand-Master-Ravi-%E5%A0ankaru.HTML

http://www.xpam.org/tr/content/244-%F0%B4%F1%90%F0%BE%F0%BE%F0%B8%F0%BA%F0%B8-%F0%90%F0%BA%F0%B0%F1%88%F0%B8-%F0%B8%F0%BE%F1%82%F0%B5%F1%90%F0%BE%F0%B5%F1%82-%F1%82%F0%BE%F0%BE%F0%BA%F0%BE%F0%B3%F0%BE-%F0%BC%F0%B8%F1%90%F0%B0.html

Ці посилання виглядає як непрацюючі посилання.
На тих, хто не працює переклад URL або переведені деякі частини і деякі з них не.

r.dziadusz
28-10-11, 12:00
Я бачу робіт Переклад: будь ласка, прочитайте ці посади, про untranslated/частково перекладеного тексту: 1 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10969) і 2 (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10869)
Про ще сломанной посиланням я повинен перевірити, що

r.dziadusz
29-10-11, 08:58
Може ви мені будь ласка М acces до вашого admincp/vbseo/ftp мені доведеться перевірити його на місце

r.dziadusz
08-11-11, 21:18
Відповіді не вважаю, що це вирішена, якщо у вас є питання на цю тему я буду відкрийте його, за будь-які інші питання, будь ласка, відкрийте новий потік

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1