Перегляд повної версії: Вирішений PHP Помилка: потік не розпочалася
Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
Привіт, я перевіряв мої журнали помилок, і багато з них:
[28-травень-2011 10:05:24] PHP Warning: file_get_contents (/ головна / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-отримати -зміст </>]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в / головна / thecodec / public_html / forumz / vbseo.php на лінії 1395
Будь-яка ідея, чому? я оновлення до останньої версії vBET
Я тільки що перевірив ваш форум, і я бачу в HTML-виводу:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>
Також в код vBET тільки 2 місця з vbet.css схожі на цей. Так що я поняття не маю, чому vbseo намагається знайти його в forumz / vbet.css. Може бути, це щось з вашим. Htaccess і у вас є адреса для CSS. Чи це щось з vbseo. Тому що проблема пов'язана з vbseo - vbseo.php поля на лінії 1395 - будь ласка, зверніться vbseo команді про це нам. Ви можете показати нам свої. Htaccess файл і ми перевіримо його.
Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
Михайло, дякую за відповідь, ви можете отримати доступ до свого сайту / сервера в будь-який час перевірити, що вам потрібно, як Каміль має доступ до всіх vBET реквізити, однак щоб вилікувати проблему я просто скопіював vbet.css з / vbet / прапори / к / forumz / це можливо, вона може щось робити з оновленням vbseo досить деякий час назад, в старих vbseo ви сказали нам вносити зміни в певні файли vbseo в певних місцях, коли нові vbseo прийшла вона файлів в різних місцях, і ви сказали нам, як зробити зміни там, може, це що?
У всякому разі, не соромтеся доступ, що вам потрібно і подивитися:)
Каміль у відпустці зараз. Будь ласка, просто надішліть мені ці деталі доступу до мого PM. Будь ласка, надсилайте vBSEO деталі CP доступ теж - може бути, що щось негаразд з одними перенаправлення або щось на зразок цього.
Я перевірю я можу знайти щось.
Не отримати доступ деталей. Ви як і раніше потребують нашої допомоги тут або вона вирішується?
Немає відповіді - вважати вирішеною. В іншому випадку просимо просто написати тут, і ми повернемося до цього питання.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):