View Full Version: Rezolvate Eroare PHP: flux nu a fost deschisă
Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
Bună, Am fost de verificare jurnalele mele de eroare şi au o mulţime de aceste:
[28-Mai-2011 10:05:24] Atentie PHP: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-get -conţinutul </ a>]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în / home / thecodec / public_html / forumz / vbseo.php on line 1395
Orice idee de ce? i-au upgradat la cea mai recentă versiune de vBET
Am verificat doar pe forum pentru dumneavoastră şi văd în html de ieşire:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>
De asemenea, în Codul de vBET doar 2 locuri cu vbet.css sunt ca aceasta. Deci, nu am nici o idee de ce vbseo încearcă să-l găsiţi în forumz / vbet.css. Poate ca este ceva cu dumneavoastră. Htaccess şi aveţi redirecţionarea pentru CSS. Sau este ceva cu vbseo. Deoarece problema este cu vbseo - teren vbseo.php pe linia 1395 - adresaţi-vă vbseo echipa in legatura cu aceasta. Puteţi să ne arate fişierul htaccess. Şi noi vom verifica.
Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
Michal, mulţumesc pentru răspuns, puteţi accesa site-ul meu / server, oricand pentru a verifica ceea ce ai nevoie ca Kamil are detalii toate vBET de acces, cu toate acestea pentru a vindeca problema am copiat pur şi simplu de la vbet.css / vBET / opţiuni / pana la / forumz / e posibil ar putea avea ceva de-a face cu modernizarea vbseo destul de un timp înapoi, în vechiul vbseo ne-ai spus să facă modificări în fişierele anumite vbseo în anumite locaţii, în cazul în care vbseo nou venit ar fi fişiere în locaţii diferite şi ne-ai spus cum se fac modificări acolo, poate că este asta?
Oricum, nu ezitaţi să acceseze ceea ce aveţi nevoie şi să ia o privire:)
Kamil este în vacanţă chiar acum. Vă rugăm să trimiteţi-mi doar cele detaliile de acces la PM mea. Vă rugăm să trimiteţi vBSEO CP detaliile de acces prea - poate că este ceva în neregulă cu redirectionari personalizate sau ceva de genul asta.
Voi verifica pot găsi ceva.
Nu a primit detaliile de acces. Ai nevoie de încă de ajutorul nostru aici sau este rezolvat?
Nici un răspuns - considerat rezolvat. În cazul în care alte vă rugăm să scrieţi doar aici si noi va vom reveni la problema.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):