КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Зміна мови код в повідомлення питання.

Taurus
10-05-11, 04:58
Ця проблема була турбує мене протягом довгого часу. Чому, коли, скажімо, член вибрав неправильний мову, і надрукував щось, і розмістив його, я не можу редагувати код мови вручну в повідомлення? Коли я відредагувати його від скажемо "BG" до "я", це не має значення. Мови, просто залишається таким же, на цій посаді.

kamilkurczak
10-05-11, 18:33
привіт,

Телець, як я розумію - ця посада не переводяться. Звичайно, ви можете відредагувати своє повідомлення і поставити інший мовний код всередині?
Пам'ятайте, що якщо ви все ще намагаюся поставити невірний код мова - ще не переведена.
Ви можете перевірити за допомогою Google повідомленням мова - просто використовувати перекладача, Google (anslate.google.pl) і отримати "знайти мову" варіант. Після цього - поставити хороший код мови всередині поста.

Якщо все ще не дуже добре - вставте сюди URL з цієї посади.

Спасибі

Taurus
11-05-11, 03:57
Я не можу змінити код мови. Я дуже впевнений, що це правильний код мови теж. Але будь-який пост, який вперше був неправий, а потім відредаговані так, щоб вкласти правильний код мови, також не будуть перекладати.

Ось повідомлення:

Windows 7 Теми: Світ Warcraft від TheBull - Сторінка 8

Він знаходиться в тайському мовою, і навіть відредагувати його, щоб тайські не має значення. Він просто залишається неперекладені.

kamilkurczak
11-05-11, 19:03
Право - це тайський.
Телець ласка, для мене рахунок в доступі до повідомлення видання - Я перевірю його сам.
Спасибі

Taurus
12-05-11, 00:42
Увійти деталі PM'd. Завдяки Каміль.

kamilkurczak
12-05-11, 15:22
ок, дякую - я буду перевіряти його для вас і рішення

Taurus
12-05-11, 16:12
Завдяки Каміль. Тепер, чому мій пост вище є деякі прапори, а що ні. 'Малайзія'??

Моя мова за замовчуванням встановлена англійська. Чому мій пост вище показує по-іншому?

kamilkurczak
12-05-11, 22:47
привіт,

Я був на Вашому сайті - Це схоже проблема з базою даних кеш-пам'яті. зміна мови не викликають зміни в базі даних кеш-пам'яті.
Ймовірно, це було одне помилка, тому що я зробив тестове повідомлення на вашому форумі і Everythings працює добре (після редагування і т.д.). - Не це повідомлення видаляється звичайно.

Для цього одне повідомлення, коли кожне видання цієї посади, кеша бази даних не були перезаписані
Тепер - схоже, вирішена - додавання однієї марки (наприклад, пропуск) змусив повторний в'їзд в кеш бази даних (звичайно, повідомлення все ще в оригінальній формі - ви можете перевірити - просто відредагувати пост). І після цього повернення ваше повідомлення переведені добре.

У цей момент я не можу пояснити, що сталося з цією єдиною помилкою - можливо тимчасову відсутність зв'язку з Google.
Якщо це відбувається знову і якщо ви можете відтворити цю помилку ще раз - просто описати його крок за кроком, і я постараюся відтворити його на моєму тестовому форумі і вирішити.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1