Перегляд повної версії: Вирішений Більше помилок! Неправильний URL, індексуються goodle - дуже погано!
Тепер я знаю, чому я вилучений vbet раніше, так багато помилок!
Google індексує дивні URL, vbet_delayxx при натисканні на них перейти правильний URL.
Див:
http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif
Шановні Змія,
Затримка масиву. У цьому масиві зберігаються посилання, і це шоу для examle delay7x-19959, що означає, що 7x це число масиву і 19959 номер потоку, який індексується.
Це зроблено тому, що, то це відправити 1 завдання Google так що для підвищення продуктивності.
Індекси змінилися після вдалого перекладу.
У вас є помилка зв'язку з Google, щоб вони не переводяться. Так що не переписати цей затримки (масиви), тому що він був порожній.
Очистіть кеш, зробити нову карту сайту, тому що ваші посилання старі і Google повинен проіндексувати їх. Перенаправлення добре до сих Google повинен проіндексувати його.
Якщо у Вас виникли додаткові питання, пишіть тут.
Спасибі
Чому очистити кеш, якщо URL-адрес delayxx перенаправлення на правильний URL-и?
Проблема це 302 редірект, а не 301, так що Google ніколи не впаде цих delayxx URL-адрес з індексу.
Іноді очищення кеша дає anwser.
Я перевірив його і написати тут, коли я отримав anwser
Доброго дня.
Я буду допомагати з цієї теми:) Я більше дізнатися про вашу ввечері сьогодні питання і дати вам більше відгуку. На цьому momsnt я можу сказати, що це definitivelly vBET помилка. Це не повинно трапитися. Я не знаю, чому Google індексує його - у нас є 301 редирект так що такі речі не повинні існувати. Проте, звичайно, в перші такі посилання не повинна бути на виході.
Як я вже писав - я дам вам більше інформації пізніше, і ми подбаємо про це.
Я sugest повторної перевірки цих delayxx посилання, вони 302 перенаправлення!
Так що це причина, чому ці посилання навіть індексуватися. Великий натяк. Ми також будемо перевіряти робить такі перенаправлення проводиться vBSEO або vBET і якщо vBSEO це налаштовується (або можуть бути змінені нашою інтеграції коду). Це має вирішити проблему з уже проіндексованих сторінок.
Проте, звичайно, ми повинні знайти, чому vBET навіть породжених таких посилань в HTML остаточної відповіді.
добре, з нетерпінням чекаємо виправити. спасибі
Я просто дав дуже конкретні завдання, про що і як перевірити, щоб юнак.
Також було б дуже корисно, якби ви могли сказати, де такі зв'язки було створено? На даний момент, якщо ці сторінки проіндексовані і перенаправлення 302 ми не можемо бути навіть упевнений, це покоління помилка все ще існує в vBET, або це просто стара помилка, яка не трапиться більше, але ви вже проіндексованих сторінок. Тому, будь ласка, скажіть ви бачите будь-якій сторінці, де такі URL, які видно в браузері по посиланнях. Будь ласка, перевірте деякі ваші теми, форуми, архів, RSS, може бути. Будь ласка, скажіть чи є у вас модів які де спеціально інтегрований з vBET - може бути, є питання. Дівчина буде перевіряти його на своєму форумі також (якщо він не буде обмежений), до цих пір ви знаєте, ваш форум ну і, можливо, ви знаєте або підозрюєте, де такі URL-адреси створюються.
Я не впевнений, що я можу зробити, ви можете побачити Google індексації помилка тут: Сайт: www.computer-juice.com - Пошук в Google
Перегляд кеш, щоб побачити код сторінки!
Також 302 редирект на належну URL, воно повинно бути 301, але краще виправити було б не погано індекс alltogether URL.
Шановні Змія,
Не могли б Ви активний vBET я перевіримо. Напишіть тут або вечора до мене, коли ви будете активним vBET і активного прапори.
Він активний, прапори показувати лише для гостей в підвал
Подорож вентилятори (http://www.travel-fans.com)
будь ласка, активне їх за все в порядку?
Я не хочу їх активними для всіх. Яка різниця, зробити для вас? Просто вихід із системи.
ОК я перевіряю його
триматися
Шановні Змія,
Я не знайшли будь-яких неправильна адреса, якщо ви знайдете його, дайте нам URL на нього.
Я тоді чому Ви 302 перенаправлення
Ви не знайшли їх? LOL.
Ось вони, ще раз!
http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif
Шановні Змія,
Ви даєте мені exacly ж проблемою, але подивіться на:
сайт: www.computer-juice.com - Пошук в Google
Я шукав одних і я не знайшов яких-небудь проблем з URL (vbet_delay).
wroted вечора до Вас. Очікування anwser, а потім я перевірять все це.
kamilkurczak
21-02-11, 12:04
Добрий день,
Я перевірю це 302 редирект в VB і vBET коду. Чи є у вас vBET включена на вашому сайті? Якщо ні, будь ласка, дозвольте це:)
kamilkurczak
22-02-11, 12:36
Я виявив, що VB використовувати в своїх функцій 302 редирект. У функції
exec_header_redirect( у вас є
302 редирект і vBET використовувати його в декількох місцях.
У vB4 це легко виправити, тому що ми можемо використовувати цю функцію VB (exec_header_redirect) з 301 параметра, але в VB3 немає: (
Я постараюся знайти, де це питання.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):