КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Більше помилок! Неправильний URL, індексуються goodle - дуже погано!

Snake
14-02-11, 15:59
Тепер я знаю, чому я вилучений vbet раніше, так багато помилок!

Google індексує дивні URL, vbet_delayxx при натисканні на них перейти правильний URL.

Див:

http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif

Youngster
14-02-11, 19:07
Шановні Змія,
Затримка масиву. У цьому масиві зберігаються посилання, і це шоу для examle delay7x-19959, що означає, що 7x це число масиву і 19959 номер потоку, який індексується.
Це зроблено тому, що, то це відправити 1 завдання Google так що для підвищення продуктивності.
Індекси змінилися після вдалого перекладу.
У вас є помилка зв'язку з Google, щоб вони не переводяться. Так що не переписати цей затримки (масиви), тому що він був порожній.

Очистіть кеш, зробити нову карту сайту, тому що ваші посилання старі і Google повинен проіндексувати їх. Перенаправлення добре до сих Google повинен проіндексувати його.

Якщо у Вас виникли додаткові питання, пишіть тут.
Спасибі

Snake
14-02-11, 20:48
Чому очистити кеш, якщо URL-адрес delayxx перенаправлення на правильний URL-и?

Проблема це 302 редірект, а не 301, так що Google ніколи не впаде цих delayxx URL-адрес з індексу.

Youngster
14-02-11, 23:06
Іноді очищення кеша дає anwser.
Я перевірив його і написати тут, коли я отримав anwser

vBET
15-02-11, 13:17
Доброго дня.

Я буду допомагати з цієї теми:) Я більше дізнатися про вашу ввечері сьогодні питання і дати вам більше відгуку. На цьому momsnt я можу сказати, що це definitivelly vBET помилка. Це не повинно трапитися. Я не знаю, чому Google індексує його - у нас є 301 редирект так що такі речі не повинні існувати. Проте, звичайно, в перші такі посилання не повинна бути на виході.

Як я вже писав - я дам вам більше інформації пізніше, і ми подбаємо про це.

Snake
15-02-11, 13:33
Я sugest повторної перевірки цих delayxx посилання, вони 302 перенаправлення!

vBET
15-02-11, 17:41
Так що це причина, чому ці посилання навіть індексуватися. Великий натяк. Ми також будемо перевіряти робить такі перенаправлення проводиться vBSEO або vBET і якщо vBSEO це налаштовується (або можуть бути змінені нашою інтеграції коду). Це має вирішити проблему з уже проіндексованих сторінок.

Проте, звичайно, ми повинні знайти, чому vBET навіть породжених таких посилань в HTML остаточної відповіді.

Snake
15-02-11, 17:44
добре, з нетерпінням чекаємо виправити. спасибі

vBET
15-02-11, 18:31
Я просто дав дуже конкретні завдання, про що і як перевірити, щоб юнак.

Також було б дуже корисно, якби ви могли сказати, де такі зв'язки було створено? На даний момент, якщо ці сторінки проіндексовані і перенаправлення 302 ми не можемо бути навіть упевнений, це покоління помилка все ще існує в vBET, або це просто стара помилка, яка не трапиться більше, але ви вже проіндексованих сторінок. Тому, будь ласка, скажіть ви бачите будь-якій сторінці, де такі URL, які видно в браузері по посиланнях. Будь ласка, перевірте деякі ваші теми, форуми, архів, RSS, може бути. Будь ласка, скажіть чи є у вас модів які де спеціально інтегрований з vBET - може бути, є питання. Дівчина буде перевіряти його на своєму форумі також (якщо він не буде обмежений), до цих пір ви знаєте, ваш форум ну і, можливо, ви знаєте або підозрюєте, де такі URL-адреси створюються.

Snake
15-02-11, 19:31
Я не впевнений, що я можу зробити, ви можете побачити Google індексації помилка тут: Сайт: www.computer-juice.com - Пошук в Google

Перегляд кеш, щоб побачити код сторінки!

Також 302 редирект на належну URL, воно повинно бути 301, але краще виправити було б не погано індекс alltogether URL.

Youngster
15-02-11, 20:35
Шановні Змія,

Не могли б Ви активний vBET я перевіримо. Напишіть тут або вечора до мене, коли ви будете активним vBET і активного прапори.

Snake
15-02-11, 20:54
Він активний, прапори показувати лише для гостей в підвал

Подорож вентилятори (http://www.travel-fans.com)

Youngster
15-02-11, 21:29
будь ласка, активне їх за все в порядку?

Snake
15-02-11, 21:31
Я не хочу їх активними для всіх. Яка різниця, зробити для вас? Просто вихід із системи.

Youngster
15-02-11, 21:37
ОК я перевіряю його
триматися

Youngster
16-02-11, 22:55
Шановні Змія,
Я не знайшли будь-яких неправильна адреса, якщо ви знайдете його, дайте нам URL на нього.
Я тоді чому Ви 302 перенаправлення

Snake
16-02-11, 22:59
Ви не знайшли їх? LOL.

Ось вони, ще раз!

http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif

Youngster
16-02-11, 23:07
Шановні Змія,
Ви даєте мені exacly ж проблемою, але подивіться на:
сайт: www.computer-juice.com - Пошук в Google
Я шукав одних і я не знайшов яких-небудь проблем з URL (vbet_delay).

Youngster
16-02-11, 23:16
wroted вечора до Вас. Очікування anwser, а потім я перевірять все це.

kamilkurczak
21-02-11, 12:04
Добрий день,
Я перевірю це 302 редирект в VB і vBET коду. Чи є у вас vBET включена на вашому сайті? Якщо ні, будь ласка, дозвольте це:)

kamilkurczak
22-02-11, 12:36
Я виявив, що VB використовувати в своїх функцій 302 редирект. У функції
exec_header_redirect( у вас є
302 редирект і vBET використовувати його в декількох місцях.

У vB4 це легко виправити, тому що ми можемо використовувати цю функцію VB (exec_header_redirect) з 301 параметра, але в VB3 немає: (
Я постараюся знайти, де це питання.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1