PDA

View Full Version: Lahendatud Rohkem bugs! Vale URLid indekseerivad goodle - väga halb!

Snake
14-02-11, 15:59
Nüüd ma tean, miks ma ära vbet enne, nii palju vigu!

Google on indekseerimine imelik URLid vbet_delayxx napsautettaessa nad goto õige URL.

Vaata:

http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif

Youngster
14-02-11, 19:07
Kallis Snake,
viivitus on massiiv. Selles array salvestatakse lingid ja see näidata examle delay7x-19959 see tähendab, et 7x on mitu massiivi ja 19959 number teemat, mis on indekseeritud.
See on tehtud, sest siis on saata 1 ülesanne to google nii et see on täitmiseks.
Indeksid on muutunud pärast hea tõlkimisel.
Sul on viga seoses google et nad ei ole tõlgitud. Nii et see ei ole kirjutada see viivitusi (massiivid), sest see oli tühi.

Palun puhastage vahemälu, tehke uus sitemap, sest sinu lingid on vana ja google peaks indekseerib neid. Ümbersuunamine on head nii google peaks indekseerida ta.

Kui teil on veel küsimusi, kirjutage siia.
Tänan

Snake
14-02-11, 20:48
Miks Vahemälu, kui delayxx URLid suunata õigele URL?

Küsimus on see on 302 ümber, mitte 301, nii et Google mitte tilk neid delayxx URL indeks.

Youngster
14-02-11, 23:06
mõnikord brauseri vahemälu tühjendamine annab anwser.
Ma kontrollisin seda ja kirjutage siia kui ma sain anwser

vBET
15-02-11, 13:17
Hello.

Mul aitab selle teema:) ma rohkem teada oma küsimus täna õhtul ja annab sulle rohkem vastust. Sel momsnt võin öelda, et see on definitivelly vBET bug. See ei tohiks juhtuda. Ma ei tea, miks Google on indekseerimine seda - meil on 301 ümber, et sellist asja ei tohiks olemas olla. Ikka muidugi alguses selliseid seoseid ei peaks tulema toodang.

Nagu ma kirjutasin - ma annan teile rohkem infot hiljem ja me hoolitseme selle kohta.

Snake
15-02-11, 13:33
Ma sugest sa uuesti vaadata neid delayxx veebiaadresse, nad on 302 redirects!

vBET
15-02-11, 17:41
Nii et see on põhjus, miks need lingid on isegi indekseeritud. Suur vihje. Me kontrollida ka kas selline suunamine on tehtud vBSEO või vBET ning juhul kui vBSEO see seadistatav (või saab muuta meie integratsiooni kood). See on lahendada küsimus juba indekseeritud leheküljed.

Ikka muidugi peame leidma miks vBET isegi loodud sellised seosed lõplikus html vastust.

Snake
15-02-11, 17:44
ok, ootan fix. tänan

vBET
15-02-11, 18:31
Ma just andsin väga konkreetsed ülesanded, mida ja kuidas kontrollida, et nooruke.

Samuti oleks väga kasulik, kui te saaksite öelda, kus sellised ühendused on loodud? Sel hetkel kui need lehed on indekseeritud ja suunata 302 me ei saa isegi kindel ei põlvkond bug veel eksisteerib vBET, või on see lihtsalt vana bug, mis ei juhtu enam aga sa oled juba indekseeritud leheküljed. Nii et palun rääkige sellest näete igale lehele, kus selline URL nähtav brauseri all lingid. Palun kontrollige mõned teemad, foorumid, arhiiv, RSS võibolla. Palun öelge kas teil on Modifikatsioonid mis kus spetsiaalselt integreeritud vBET - võibolla on küsimus. Noorte kontrollib ta oma foorum ka (kui see ei ole piiratud), ikka tead oma foorum ka ja võib-olla te teate või kahtlustate, kui selline URL on tekkinud.

Snake
15-02-11, 19:31
Im ei ole kindel, mida ma teha saan, näete google indekseerimine bug siin: site: www.computer-juice.com - Google otsing

Vaata cache näha lehe koodi!

Samuti on 302 ümber, et õige URL, tuleb 301, kuid parem määrata oleks ei indeks halb URLid ühtekokku.

Youngster
15-02-11, 20:35
Kallis Snake,

Kas olete tegus vBET ma seda kontrollida. Kirjutage siia või pm mulle kui saad aktiivne vBET ja aktiivne lippe.

Snake
15-02-11, 20:54
Ta on aktiivne, lipud ainult näidata külalistele jalus

Reisi fännid (http://www.travel-fans.com)

Youngster
15-02-11, 21:29
palun aktiivne need kõik ok?

Snake
15-02-11, 21:31
Ma ei taha neist aktiivsed kõigile. Mis vahet seal on sulle? Lihtsalt logout.

Youngster
15-02-11, 21:37
ok ma olen seda kontrollimata
oota

Youngster
16-02-11, 22:55
Kallis Snake,
Ma ei leidnud ühtegi vale URL, kui te ei, anna meile url ta.
Ma siis miks Sa pead 302 ümbersuunamine

Snake
16-02-11, 22:59
Sa ei leia neid? LOL.

Siin nad on, jälle!

http://www.computer-juice.com/Untitled-2.gif

Youngster
16-02-11, 23:07
Kallis Snake,
sa oled andnud mulle exacly sama probleem, kuid uurida:
site: www.computer-juice.com - Google otsing
Otsisin mõned ja ma ei leidnud ühtegi probleemi URL (vbet_delay).

Youngster
16-02-11, 23:16
wroted pm Sulle. Ootan anwser ja siis ma seda kontrollida kõiki.

kamilkurczak
21-02-11, 12:04
Tere,
Ma vaadata seda 302 ümber Vb ja vBET koodi. Kas teil on vBET lubatud saidil? Kui ei, palun lülita see:)

kamilkurczak
22-02-11, 12:36
Ma leidsin, et vB kasutada oma funktsioon 302 ümber. In funktsioon
exec_header_redirect( olete
302 ümber ja vBET kasutada seda mõned kohad.

aastal VB4 see on lihtne parandada, sest me saame kasutada seda vB funktsioon (exec_header_redirect) 301, parameeter kuid vB3 ole: (
Püüan leida, kus see küsimus on.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1