Перегляд повної версії: Вже зроблено Встановити за замовчуванням мову за замовчуванням для користувачів, які не зробили цього ще
Cybershaolin
17-11-09, 04:28
Як згадувалося в пост # 16 тут:
Може бути, ще один варіант, щоб переконатися, користувачі створили мову за замовчуванням, чи може бути варіант, який би виявити, якщо користувач зробив це, коли він увійшов в систему з форуму? Якщо мова за замовчуванням виявлений будучи встановлено, користувач буде продовжувати увійдіть процес, як завжди, але якщо це її виявленні, так як він не, не було б повідомлення із запитом користувача зайти в свій профіль (в результаті чого його туди автоматично) і попросити його для вибору однієї мови за замовчуванням, перш ніж він може піти в іншому місці на форумі.
Це було б переконатися, що всі повідомлення будуть переведені (у тому числі BBCodes) на форумі, тому що всі користувачі матимуть вибраний за замовчуванням мову. :)
Це дійсно було б великою аддон. :)
Відмінна ідея:) Прийнято.
Cybershaolin
18-11-09, 05:16
Великий, я щасливий, що вам подобається моя пропозиція. Насправді, з цим реалізований, це дозволить уникнути вам відповісти на багато питань про те, "чому нічого не перекладається" або "не працює" небагато, як деякі мої власні питання в минулому. : D
Це збирається бути реалізована в наступній версії? 3.1.3? Я бачу, ви вже працюєте 3.1.3 тут, але це не так, запропонованих у розділі завантажень на форумі.
Вчинено - після Логін користувача без комплекту мови за замовчуванням перенаправляється редагувати сторінку профілю, де він побачив відповідне повідомлення про зміцнення його, щоб встановити його. Це налаштовується (включено / виключено). Будуть включені в vBET 3.1.3
Cybershaolin
20-11-09, 02:29
Нічого собі, не може чекати, щоб отримати 3.1.3! LOL Спасибо большое!
Ми плануємо ввести в 3.1.3 Функція автоматичного розпізнавання мови. Після цього ми будемо готові до випуску. Звичайно, плани можуть бути змінені, якщо інші інше блискуча ідея приходять від наших клієнтів. Ми воліємо гнучкість в якості основних по-справжньому хороший продукт:)
Cybershaolin
21-11-09, 06:25
Я розумію. Це тільки те, що я чекаю, щоб представити свою зламати офіційно на моєму сайті та запити я зробив би справді допомогти мені уникнути певної плутанини про мову defaut, і т.д. Я б дуже потрібна ця реалізовані якомога швидше. Чи можна для вас зробити 3.1.3 доступні і здійснювати автоматичне розпізнавання мови в майбутніх версіях? Ця функція роду великих, вона не повинна бути включена в основний оновлений як 3.2 чи щось подібне?
У всякому разі, це нічого не варто запитати, але я б дуже вдячний, щоб отримати 3.1.3 якомога швидше, будь ласка.
atakansonmez
21-11-09, 15:41
Це теж дуже смачно Я думаю, кращий спосіб, я сподіваюся, що я отримав ліцензію, будуть корисними.
Ця функція роду великих, вона не повинна бути включена в основний оновлений як 3.2 чи щось подібне?
Ви абсолютно праві:)
Cybershaolin
04-12-09, 04:30
ОК здійснення цього було зроблено, але: Реєстрація для нових користувачів у порядку, але коли користувач учасник форуму, оскільки довгий час існує проблема з цим:
Він добре працює таким чином, щоб при вході в систему, користувач, який не ставив його мови за замовчуванням ще автоматично перенаправляється в тих місцях, де він може встановити його мова. Проблема в тому, навіть якщо він нічого не змінює (мається на увазі не зміна його мова) інформація зберігається, як це і користувач буде як і раніше не мають своєї мови готово! Таким чином, не повинно бути повідомлення про те, користувачеві, що він повинен встановити його мову після того як він зберігає інформацію, якщо він не ставив його. Отже, що я маю на увазі, що він повинен змусити користувача встановити мову. Отримав мою думку?
Прямо зараз вона перенаправляє тільки після Увійти. Так хтось пропустити значення параметра він буде перенаправлений знову після наступного Логін.
Ви хочете, щоб перенаправити користувача знову і знову, поки він не поставити мову. Так що, поки він зробив це цілий форум заблокований для нього. Хіба я отримав Вашу точку?
Cybershaolin
05-12-09, 02:19
Так, але замість того, щоб перенаправлення, мені шкода, що повідомлення про помилку (спливаючі або будь-яким способом), можуть бути додані, якщо користувач не встановлює його мова, якщо він спробує відійти від цієї сторінки. Так, впевнений, що він буде ясно бачити, що він повинен встановити на для того, щоб продовжити.
Додається повідомлення прямо зараз за формою червоними буквами - це перевірити. "Brutal змушуючи", щоб встановити мову буде додано.
Cybershaolin
11-12-09, 03:16
Я точно знаю, червоне повідомлення, але користувачі все одно можете уникнути цього, якщо вони не встановили на своїй мові. Якщо жорстокої змушуючи додається, це теж добре. Спасибі за додавання його.
Cybershaolin
11-12-09, 04:45
Чи можна отримати швидке рішення для актуальної версії, а також і для цього він занадто складно?
Це одне повинне бути настроюється, так що є дуже багато змін, щоб дати простим інструкціям.
Cybershaolin
11-12-09, 05:43
ОК, я бачу. Без проблем. Скажіть, чи плануєте ви випустити 3.3.0 перед Різдвом?
Ні, ми запланували ще багато змін для 3.3.0, включаючи кеш-файла і функціональні запити від користувачів, тому вона не буде готова до Різдва. Швидше за все, ми випустимо 3.3.0 в січні, але не можу дати вам певний день.
Після 3.3.0 ми почнемо працювати над 4.0.0, яка буде інтегрована з VBulletin 4:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):