Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 12

Konu: BB kırmak benim forumu

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Kıdemli Üye

Default BB kırmak benim forumu

I BB etkinleştirdiğinizde, bazı sayfaları konu araçlar menüsü tatili, bir iplik üstündeki bağlantıyı yani BB devre dışı açılan menü tatili, kaybolur aşağı düşüş, bu geri geliyor.

İkincisi, iplik altındaki iplik araçları simge eksik i BB devre dışı bırakırsanız, bu görünür. Ama konu araçları tüm alt kısmında görünür ve tüm diğer sayfaları Yüklü olmamalıdır.

Sonunda 'post cevap' simgesi kaybolur. BB devre dışı Yine, bu hata kendini giderir.

Tüm 3 hata birlikte ve aynı sayfa üzerinde olur.

Sadece misafir olur. Teşekkür ederiz.

Buraya bakın Ağ kartı Ebedi "Kazanılması ağ adresi" - Bilgisayar Suyu

Kıdemli Üye

Burada sayfası gibi görünmelidir;

Ağ adresi alma ve - Bilgisayar Suyu

Konu araçları, sayfa eserlerin üst kısmında aşağı açılan sonrası yanıt simgesi var ve az iplik araçları Botton gösteren değildir.

I BB devre dışı bırakırsanız, dediğim gibi tüm sayfaları bu bir / \\ gibi görünüyorsun

I BB verirseniz bazı sayfalar benim forum görünüyor ve nasıl çalıştığını, ilk örnekte olduğu gibi böylece BB tatili göz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ne zaman olur mu Tam Dosya Önbellek Ziyaretçi.Lütfen açık, ya da hiç önemli değil mi?

Tamam bu yüzden biz şimdi nedenini biliyor. Sıkıntılar için özür dilerim - Bu işlev, halen BETA aşamasında, bizim sunucular üzerinde hiç bir sorunları vardı ama bazı konularda bir olduğunu görüyoruz. Bu yüzden Admin CP ve FTP erişimi kontrol edin. Ben zaten kırık sayfasında bazı betikler dahil olmadığını neden kontrol etmek gerekir.

Ayrıca sadece (onu bulacaksınız içinde uygun önbellek dosyası çıkarmaya çalışın lütfen önce / Vbet_guestcache / tr / dizin adıyla tanıması gerekir - bu sadece orada dahil tüm dosyaları kaldırmak. Belki de vB bazı şeylerden dolayı böyle bir sayfa oluşturulur ve BB önbelleğe alınan ve şimdi önbelleğe alınan sonuç gösterilir. Eğer önbelleği temizledikten sonra tekrar olursa bize erişim bilgilerini göndermek ve bunu çözecektir.

Bunu önbelleğe sonra o bir şey olabilirdi neden başka bir yolu da sonucu değişir. Gerçekten inanmıyorum böyle bir durumda tüm sayfaları aynı sorun olurdu. Ayrıca ben bütün çıkış içine dinamik olarak eklenen önemli js betikleri ve böyle şeyler eksikliği sadece şablonların dahildir.

Yani önbelleğini temizleyerek kontrol edin ve lütfen bize çıktı vermek.

Kıdemli Üye

I tam dosya önbelleğini devre dışı bırakırsanız, bu mükemmel çalışıyor.

Kıdemli Üye

Tamam ben sayfa silinmiş ve önbelleğe yine mükemmel.

Yani BB, sadece tercüme sayfaları değil benim tüm forum önbelleğe?

Kıdemli Üye

I tüm ingilizce sayfaları hariç mi?

Tamam - ben anladığım kadarıyla hiçbir sorunu yoktur. Neden kendini Powered bazı scriptler olmadan nedense sayfası (belki yapılandırma değişti).

Önbellek temizlenir ve şimdi gayet iyi çalışıyor Konuklar için önbellek dosya ayarlanmış. Sorun çözüldü ve sorun giderme bölümüne hareket.

Bu noktada normal sayfaları hariç seçeneği yok - ama biz ekleyebilirsiniz. Lütfen bunun için özellik isteğinde yeni bir konu açmak

Kıdemli Üye

Eğer bir bot, anlatıldığı gibi bir kullanıcı için ilk ok önbelleğe sayfa olması halinde, hataları ile önbelleğe sayfasına ilk hala bazı sayfaları ve diğerleri, bu yapıyor.

Ben normal bir tarayıcı biraz farklı görür, böylece bot ajax yürütülemiyor, çünkü bu sanırım.

- Çizme ajax yürütemiyor çünkü bu değildir. Ajax size ned script HTML çıktısı dahil çalıştırmak için. Bunun dışındaki her şey, HTML HTML çıktısı (görünümü ağaç vb değiştirildi) dayalı olur

Bu forum çizme sadece diğer çıkış normal misafir alır görünür. Ve şu an BB tüm konuklara aynı varlıklar olarak görmek. Bazı özel mod veya belirleyen bazı vBulletin konfigürasyon söyleyebilir konuk önyükleme ve böyle bir durumda farklı bir sonuç verir?
    Forumda nasıl yapılır bulursanız biz sadece botlar ve normal misafirler için farklı önbellek dosyaları oluşturabilirsiniz, şimdi tüm konuklara Tam Dosya Önbellek işlevselliği için sadece misafir ve önbellek sonucu elde ederiz. Yani şu anda şunları yapabilirsiniz:
    - Bu işlevselliği devre dışı bırakın
    - Şimdi tüm konuklar bu botlar ya da insanlar olursa olsun aynı şeyi göreceksiniz Katılıyorum
    - Botlar için farklı bir çıkış verir, işlevselliği devre dışı bırakın

Ben yazdığı gibi çizme forumda nasıl belirlendiğini bilmemiz eğer bunu halledebiliriz.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •