Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: Vbet break My forum

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Default Vbet break My forum

Keď som sa povolenie vbet, na niektorých stránkach závit prestávky v ponuke Nástroje, teda na odkaz v hornej časti vlákna - v rozbaľovacej ponuke prestávky, rozbaľovacej zmizne, to sa vráti, keď zakážete vbet.

Po druhé Nástroje tém na dne závitu chýba to ikony, títo vyzerajú, keď zakážete vbet. Nástroje tém, ale nesmie sa zobrazí v dolnej vôbec a dont na všetky moje ďalšie stránky.

Nakoniec "Odpovedať" zmizne. Aj v tomto prípade chýb sám, ak by som zakázať vbet.

Všetky 3 chyby dejú súčasne a na rovnakej stránke.

Stáva sa to len pre hostí. Vďaka.

Pozri tu - Večný "Získanie sieťovej adresy" na sieťové karty - Počítačové Juice

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Tu je to, čo stránka by mala vyzerať;

Získanie sieťovej adresy znovu a znovu - Počítačová Juice

Nástroje tém rozbaľovací v hornej časti stránky diela, Odpovedať ikona tam a Nástroje tém na okraj je nezobrazuje.

Ako som už povedal, že ak zakážem vbet všetky stránky vyzerajú ako je tento / \\

Ak sa môžem povoliť vbet niektoré stránky vyzerajú ako prvý príklad, tak vbet prestávky, ako môj blog vyzerá a funguje.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

To sa stane, keď Celý súbor Cache pre hostí je zapnutý, alebo na tom nezáleží?

Dátum registrácie
    10. 2009

OK, takže - vieme, že dôvod teraz. Ospravedlňujeme sa za problémy - Táto funkcia je stále ešte v beta fáze, sme nemali žiadne problémy vôbec na našich serveroch, ale vidím, že niektoré otázky sú na jeden. Takže skontrolovať potrebujeme mať prístup pre správcov CP a FTP. Už som vidieť, že na rozbitej strane sú niektoré skripty nie sú súčasťou - je potrebné pozrieť sa na to prečo.

Tiež prosím najprv skúste odstrániť príslušný súbor medzipamäte (nájdete ho v / Vbet_guestcache / en / adresár - by ste mali rozpoznať podľa mena - to nie je len odstránenie všetkých súborov zahrnuté tam. Možno vB stačí generované takéto stránky z nejakého dôvodu a vBET vo vyrovnávacej pamäti, a teraz sa zobrazí vo vyrovnávacej pamäti výsledok. Ak sa to stane znova po cache zúčtovania - pošlite nám prístupové údaje a my vám ho vyriešiť.

Ďalším spôsobom, prečo by sa mohlo stať, že sa niečo zmení váš výsledok potom, čo downloadov. Moc neveril, že to - v takom prípade by všetky strany majú rovnaký problém. Tiež vidím nedostatok dôležitých js skripty a také veci sú jednoducho súčasťou šablóny nepridal dynamicky do celého výstupu.

Takže - Skontrolujte vyrovnávací čistenie a povedzte nám výstup.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Ak sa aj vypnúť celý súbor cache, funguje to dokonale.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

OK, takže som odstránil stránky a medzipamäte znovu perfektné.

Takže vbet cache celé svoje forum, a to nielen preložených strán?

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Môžem vylúčiť všetky anglické stránky?

Dátum registrácie
    10. 2009

OK - tak ako som pochopiť, že nie je žiadny problém. Príčinou bola vBulletin sám, ktorý z nejakého dôvodu generované stránky, bez toho by niektoré skripty (možno ste zmenili konfiguráciu).

Cache vymazaná v poriadku a teraz sa Súbor Cache pre hostí naladený na. Problém vyriešený, a pohybuje sa na riešenie problémov.

V tejto chvíli nemáme možnosť vylúčiť normálne stránky - ale môžeme pridať. Prosím, otvorte nové vlákno v žiadosti o funkciu, ktorá

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Je to stále robí to, na niektorých stránkach, a nie iní, ak je topánok je prvej stránky, na vyrovnávacej pamäte s chybami, ako je vysvetlené, ak je používateľ ako prvý stránku, že cache na tlačidlo OK.

Myslím, že je to preto, topánok nemožno vykonať Ajax tak to vidí trochu inak stránky na normálne prehliadača.

Dátum registrácie
    10. 2009

Nie - nie je to preto, že spustenie nemožno vykonať Ajax. Vzhľadom k tomu, na vykonanie Ajax si Ned mať skriptu zaradené do HTML výstupu. Všetko ostatné sa deje na báze HTML prvý výstup HTML (zobrazenie stromu sa mení, atď)

Zdá sa, že na forum topánky, jednoducho dostane ďalší výstup, bežné hostí. A v túto chvíľu vBET Pozrite sa na všetkých hostí rovnaké bytosti. Môžete mi povedať, používate nejaké špeciálne mod alebo niektoré konfigurácie vBulletin, ktorý určuje sa hosť topánky a v takom prípade vráti iný výsledok?
    Ak zistíme, ako sa to robilo na forum môžeme jednoducho vytvárať rôzne súbory vyrovnávacej pamäte pre topánky a pre normálnu hostí, teraz - Všetci hostia sú len pre našich hostí Plná funkčnosť vyrovnávaciu pamäť súborov a my vyrovnávacej výsledok, ktorý dostaneme. Takže v tejto chvíli môžete:
    - Túto funkciu zakázať
    - Súhlasí, že sa všetci hostia uvidia to isté bez ohľadu na to sú topánky alebo ľudia
    - Funkcia vypnutia, čo vám dáva rôzne výstup pre topánky

Ako som už písal - sme schopní zvládnuť, ak budeme vedieť, ako sú topánky určené na forum.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •