Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 15 , 15

Konu: Daha fazla yük problemleri

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Snake View Post
    Ben 10 yıl şantiye var, ben 10x yükü bana çöp besleyen bir aptal ve kaşık gibi beni tedavi durdurmak anlamına gelmez, 10x kaynakları tamamen farkındayım. Yük mega diğer serbest mod vs soğuk gerçekler Bu mod ile. Ve pik zaman sitem şimdi yavaş ve tepkisiz. Evet, sayfaları hızlı off-tepe, ancak daha sonra gün içinde yavaş bir sunucu bir maliyet anlamına. Ben dört çekirdekli, baskın 15k SAS sunucu, Ne zaman ne sadece para cezası, bundan önce büyük bir trafik ile gün boyu 0.50 çalıştırmak optimize edilmiştir. Bu yük ekler ve pik zamanlarda sunucu yavaş yapar BB kod, bu bir gerçektir, trafik artışları değil, ben önce aynı trafik ve botlar vardı ve sunucu ince başa, çeviri ürünüdür. Dönem. Acele edin ve bunu düzeltmek, ben gerçekten sadece lol bir MOD çalıştırmak için bir ay başka bir sunucu yükseltme için £ 300 ödemek istemiyorum.
    Sana verdiğim sunucu yük hakkında bilgiler zaten aşina olduğunu anlamak. Binlerce kullanıcılarımızın her ne kadar gelişmiş olduğunu hakkında hiçbir bilgi ve yararlı olabilir gibi göt tam bilgi verecek her zaman olduğunu lütfen unutmayınız. Ben salak gibi tedavi olduğum anlamına gelmez ve sunucu durumunun değerlendirilmesi için yararlı olabilir bilgi veren umurumda anlamına gelir. Lütfen bana neden bahsettiğimi diğer serbest mod noktası memnuniyetle bazı karşılaştırma yapacak Ayrıca her zaman sizin için en iyi çözümü seçmekte serbesttir.

Ben yine forumu kontrol ve tekrar çok hızlı bir yanıt gibi görünüyor. Bana tepe anda yavaş tepkiler hakkında ne yazıyoruz gözlemci edememek için en iyi zaman çerçevesi veriniz.

Trafik nedeniyle BB nasıl değiştiğini kontrol etmek isterseniz, lütfen tercüme sayfalara trafik gösterecek bazı rapor oluşturmak - Bu size BB sayesinde kazanılan ne.

Orada başka bir yolu olduğunu ve herhangi bir maliyet olmadan sitenize tercüme edecek ürün bulmak asla çeviriler ek kaynaklara ihtiyaç duyduğu kesinlikle doğru. Daha önce de söylediğim gibi önbelleğe değilken Google çeviri için bekleyen çoğu zaman gerektirir ve bu sefer sırasında konuları sunucu yükünü büyük etkisi var ne yanıt beklemek zorunda. - Yaşamak için büyük bir önbellek zaman ayarlayabilirsiniz sonra genellikle gerekli çeviriler zaten önbelleğinde olacak. Ancak önbelleğe alınan çeviriler için değil herhangi bir ürün, çeviri için beklemek zorunda kalacaklar. Başka hiçbir yolu yoktur.

Lütfen dikkat bunu düzeltmek mümkün kırık olması düşünüyor.

Zaten yazdığı gibi, sürekli BB performansını artırmak. Ve zaten biz şu anda beta aşamasında vBET4.x olan hazır performans iyileştirmeleri olduğunu, yazdı. Bugün biz ek performans iyileştirmeleri ile yeni vBET4.x sürümünü piyasaya sürecek. Ve biz bu gelişmeler vBET3.x hareket edecek (eğer varsa) hata düzeltilmiş olacak itmek için gerekli değildir.

Ayrıca, bir sunucu için bir ay başka bir £ 300 ödenen kimse kuvvetler - kendi kararlarını verme ve burada birçok seçenek var. Desteklenen dillerin sayısının azaltılması, hatta bahsedilen diğer ürün geçiş dahil olmak üzere çok daha iyidir. Biz tamamen kullanarak çözümler ihtiyaçları ve olanakları uygun olması gerektiğini anlıyoruz. Biz müşterilerimize daha iyi ve daha iyi ürün vermek için mutluyuz. Ve biz farkında durum istek yanıt formu başka bir sunucu için sunucu yükü, ne çözümlerini kullanmak olursa olsun büyük olacaktır nerede beklemeniz gerekir. Eğer ürün kalmak ve yo olanakları uyacak şekilde yapılandırmak Biz mutluluk duyacağız. Ve biz memnuniyetle bu alanda bir el verecek

Biz sadece Site Haritası Oluşturucu ile entegre etmek için yeni bir çözüm verdiğini lütfen unutmayınız. Eğer entegre burada yeni entegrasyon talimatlara bakın lütfen: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Bu site haritası nesil hızı (12 kez üzerinde bizim forum) önemli ölçüde artar.

Bana gün olarak bu mod uygun test olmadan piyasaya sürülmüştür açık ve net bir şekilde sahibinin konuları ele ilgi değildir.

Başarısız olur.

Sorunu ele Hakkında. Üzgünüm. Ben yanlış bir ilk tepki olarak bu bilgiyi vererek, biz sorunu ele açık olduğunu da kabul
    Quote Nickli Üyeden vBET View Post

...

Ve% 100 sağ - biz daha iyi yapabilirsiniz, biz bunu her zaman yapıyor. VBET4.x uygulanması sırasında yapılan tüm gelişmeleri hareket kadar beklemeniz yeterli

Eğer ı-ebilmek vermek sen-e doğru bazı ipuçları - nasıl çeviriler optimize edebilirsiniz kontrol edebilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Özellikle bazı dillerde robots.txt tarafından devre dışı bırakılması ve alakasız sayfalarda engelleme
    Last edited by vBET; 19-03-10 at 03:02.

Michael, yanlış, bu yük trafiğinde bir artış neden olmaz, okuma ve yazma mysql çeviriler neden olur.

Vbulletin takım okumak ve yazmak neden cant düşük yük mysql?

Zavallı kodu arkadaşım.
    Zaten önbellek sistemleri (dosya ve mevcut motorlar) desteklenmesi planlanmış olduğu kaydedildi. Lütfen hala nokta ise bu tartışmanın niyetleri ne düşünün ve tur sunucu durumu iyileştirmek için doğru yönde gidiyor yok.

Sorunuz yük mysql ile iletişim neden olduğunu varsayar. Tanı kaynağı veriniz miyim? Biz mutlu bir şekilde bu çalışmada

Junior Member

Quote Nickli Üyeden sarangan View Post
    Hangi sürümünü? Lütfen son sürüm güncelleme - biz büyük bir performans geliştirmeleri yapılmış. Birçok kullanıcı, büyük bir fark görmek, bunun için teşekkür yazdı özellikle sunucu yük alanı

GÜNCELLEME:
    Ben sadece forumu kontrol ve BB orada çalışan BB durumu hakkında yanlış beyanlarda yazmayın lütfen.
    Last edited by vBET; 22-04-10 at 14:58.

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •