Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 15 z 15

Závit: Väčšia záťaž problémy

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Snake View Post
    Bol som na stavbách 10 rokov, som si plne vedomý 10x zaťaženie neznamená 10x zdroje, prestať sa ma ako idiot a kŕmenie lyžičkou ma nezmysel. Holá fakty sú s týmto mod vs iných voľných mod vášho vozidla je mega. A v špičkách svojich stránkach je teraz pomalý a necitlivý. Áno, stránky prekladať rýchlo mimo špičku, ale za cenu pomalého serveru neskôr počas dňa. Mám Quad-Core, 15K SAS RAID server, ktorý je optimalizovaný v pohode, ale spustiť 0,50 celý deň pred tým s veľkým prevádzkou. Je to VBET kód, ktorý pridáva záťaž a vďaka serveru pomaly špičke, to je fakt, to nie je zvýšenie prevádzky, mal som rovnaký prevádzku a topánky pred servera vyrovnali dobre, je to preklad produkt. Obdobia. Poponáhľajte si a opraviť ho, naozaj nechcem, aby zaplatiť ďalších 300 libier mesačne na server, stačí spustiť aktualizáciu MOD lol.
    Chápem, že ste už oboznámení s informáciou o zaťaženie servera, ktorý som vám dal. Vezmite prosím na vedomie, že nemám žiadne poznatky o tom, ako je každý pokročilé tisíc našich užívateľov, a zakaždým, keď dám zadok kompletné informácie, ktoré môžu byť užitočné. To ešte neznamená, že som s vami zaobchádzajú ako idiot - to znamená, že mi záleží, takže máte informácie, ktoré môžu byť užitočné pre vás a vyhodnocovanie stavu servera. Prosím, miesto aby som iných voľných mod, ktorý hovoríš budem rád urobiť nejaké porovnanie Tiež zakaždým, keď si môžu zvoliť najlepšie riešenie pre Vás.

Overil som si forum znova a znova zdá sa reagovať veľmi rýchlo. Prosím, dajte mi najlepší čas, aby sa mohli pozorovateľovi, čo píšete o svoje pomalé reakcie na špičke.

Ak si chcete skontrolovať, ako vaše prevádzky meniť, pretože vBET - prosím vygenerovať správu, ktorá vám ukáže všetky návštevnosti si stránky - to je to, čo zarobil vďaka vBET.

Máte úplnú pravdu, že preklady potrebuje ďalšie zdroje - nie je žiadna iná cesta a vy sa nikdy nájsť produkt, ktorý bude prekladať vaše stránky bez akýchkoľvek nákladov. Ako som už spomenul väčšinu času nutné čakať na preklad Google, keď to nie je z cache, ktorá počas tejto doby svojej nite musia čakať na odpoveď, čo má najväčší vplyv na zaťaženie servera. Môžete nastaviť väčšiu vyrovnávaciu pamäť Time To Live - potom často vyžaduje preklady budú už v cache. Ale za to, že cache preklady akéhokoľvek produktu bude musieť počkať na preklad. Neexistuje žiadny iný spôsob.

Vezmite prosím na vedomie, že si myslí, že musí byť rozdelený mohli opraviť.

Ako som už napísal, vás budeme neustále zlepšovať vBET výkon. A ja som už napísal, si, že sme pripravení zlepšenie výkonu, ktoré sú teraz v beta fáze vBET4.x. Dnes sme vydá novú verziu s vBET4.x ďalšie zlepšenie výkonu. A keď sa chyby pre tých, ktorí (ak existuje), korigovať sa bude pohybovať tých vylepšení vBET3.x nie je nutné tlačiť.

Tiež nikto vás núti venovať inému £ 300 mesiac pre server - máte robiť svoje vlastné rozhodnutia a máte veľa možností tu. Vrátane zníženia počtu podporovaných jazykov, alebo prechod na iný produkt, ktorý ste spomenul, je oveľa lepší. Sme úplne pochopiť, že riešenie, ktoré používate sa musí vojsť do vašich potrieb a možností. Sme radi, že našim zákazníkom lepšie a lepšie produkt. A sme si vedomí, že v situácii, kedy sa čakať na odpoveď formou iný server váš server bude väčšie zaťaženie bez ohľadu na to, aké riešenia budeme používať. Budeme radi, ak si pobyt s našimi produktmi a nakonfigurovať, aby sa zmestili yo vašich možností. A budeme radi vám ruku v tejto oblasti

Vezmite prosím na vedomie, že sme práve dali nové riešenie integrovať s generátorom stránok. Ak ste integrované - viď nová integrácia návod tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    To výrazne zvyšuje rýchlosť generácie Mapa (na našom fóre viac ako 12 krát).

Dátum registrácie
    10. 2009

Je to jasné ako deň pre mňa bol tento mod bol prepustený bez riadneho vyšetrenia, a jasne majiteľ nemá záujem o riešenie problémov.

Zlyhá.

O riešenie problému. Je mi ľúto. Aj mylne predpokladať, že dáva vám v prvej reakcii tejto informácie, mi bolo jasné, že sa riešenie problému:
    Quote Pôvodne odoslal vBET View Post

...

A vy ste 100% pravdu - to môžeme urobiť lepšie, budeme a robíme to po celú dobu Len počkaj, až sme sa presunúť všetky zlepšenia, ktoré sme počas realizácie vBET4.x

Ak môžem vám dať nejaké tipy - skontrolujte prosím, ako môžete optimalizovať vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Obzvlášť je dobré zvážiť vypnutie niektorých jazykov a blokovanie irelevantné stránok robots.txt
    Naposledy upravil vBET; 19-03-10 v 03:02.

Dátum registrácie
    10. 2009

Michael, Mýlite sa, je toto zaťaženie nie je spôsobený nárastom dopravy, je to spôsobené tým, čítanie a písanie prekladov k MySQL.

Ak sa vBulletin tím môže čítať a zapisovať do MySQL s nízkym zaťažením, prečo nemôžete vy?

Chudák môj priateľ kód.
    Tie už bolo poznamenané, že máme plánovanú podporu cache systémov (súborov aj existujúce motory). Prosím, zvážte, aké sú vaše zámery v tejto diskusii, a to sa deje správnym smerom k zlepšeniu stavu tour servera - ak je ešte miesto.

Vaša otázka predpokladá, že záťaž je spôsobená komunikáciu s MySQL. Môžete mi prosím dať nám zdroj tejto diagnózy? Radi študovať

Nováčik
    Dátum registrácie
    03. 2010

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal sarangan View Post
    Ktorú verziu, ktorú ste použili? Aktualizujte na poslednú verziu - sme skvelý výkon. Mnoho užívateľov napísal svoje poďakovanie za to, že vidí veľký rozdiel - najmä v oblasti zaťaženia servera

Úpravy:
    Len som skontrolovať fórum a vBET pracuje tam - prosím, nepíšte nepravdivé vyhlásenie o vBET stave.
    Naposledy upravil vBET; 22-04-10 v 14:58.

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •