Chápem, že ste už oboznámení s informáciou o zaťaženie servera, ktorý som vám dal. Vezmite prosím na vedomie, že nemám žiadne poznatky o tom, ako je každý pokročilé tisíc našich užívateľov, a zakaždým, keď dám zadok kompletné informácie, ktoré môžu byť užitočné. To ešte neznamená, že som s vami zaobchádzajú ako idiot - to znamená, že mi záleží, takže máte informácie, ktoré môžu byť užitočné pre vás a vyhodnocovanie stavu servera. Prosím, miesto aby som iných voľných mod, ktorý hovoríš budem rád urobiť nejaké porovnanie Tiež zakaždým, keď si môžu zvoliť najlepšie riešenie pre Vás.
Overil som si forum znova a znova zdá sa reagovať veľmi rýchlo. Prosím, dajte mi najlepší čas, aby sa mohli pozorovateľovi, čo píšete o svoje pomalé reakcie na špičke.
Ak si chcete skontrolovať, ako vaše prevádzky meniť, pretože vBET - prosím vygenerovať správu, ktorá vám ukáže všetky návštevnosti si stránky - to je to, čo zarobil vďaka vBET.
Máte úplnú pravdu, že preklady potrebuje ďalšie zdroje - nie je žiadna iná cesta a vy sa nikdy nájsť produkt, ktorý bude prekladať vaše stránky bez akýchkoľvek nákladov. Ako som už spomenul väčšinu času nutné čakať na preklad Google, keď to nie je z cache, ktorá počas tejto doby svojej nite musia čakať na odpoveď, čo má najväčší vplyv na zaťaženie servera. Môžete nastaviť väčšiu vyrovnávaciu pamäť Time To Live - potom často vyžaduje preklady budú už v cache. Ale za to, že cache preklady akéhokoľvek produktu bude musieť počkať na preklad. Neexistuje žiadny iný spôsob.
Vezmite prosím na vedomie, že si myslí, že musí byť rozdelený mohli opraviť.
Ako som už napísal, vás budeme neustále zlepšovať vBET výkon. A ja som už napísal, si, že sme pripravení zlepšenie výkonu, ktoré sú teraz v beta fáze vBET4.x. Dnes sme vydá novú verziu s vBET4.x ďalšie zlepšenie výkonu. A keď sa chyby pre tých, ktorí (ak existuje), korigovať sa bude pohybovať tých vylepšení vBET3.x nie je nutné tlačiť.
Tiež nikto vás núti venovať inému £ 300 mesiac pre server - máte robiť svoje vlastné rozhodnutia a máte veľa možností tu. Vrátane zníženia počtu podporovaných jazykov, alebo prechod na iný produkt, ktorý ste spomenul, je oveľa lepší. Sme úplne pochopiť, že riešenie, ktoré používate sa musí vojsť do vašich potrieb a možností. Sme radi, že našim zákazníkom lepšie a lepšie produkt. A sme si vedomí, že v situácii, kedy sa čakať na odpoveď formou iný server váš server bude väčšie zaťaženie bez ohľadu na to, aké riešenia budeme používať. Budeme radi, ak si pobyt s našimi produktmi a nakonfigurovať, aby sa zmestili yo vašich možností. A budeme radi vám ruku v tejto oblasti
Vezmite prosím na vedomie, že sme práve dali nové riešenie integrovať s generátorom stránok. Ak ste integrované - viď nová integrácia návod tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
To výrazne zvyšuje rýchlosť generácie Mapa (na našom fóre viac ako 12 krát).