Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 15 з 15

Тэма: Больш праблем нагрузкі

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake View Post
    Я быў будоўлях 10 гадоў, я аддаю сабе справаздача 10x нагрузкі не азначае, 10x рэсурсаў, перастаць ставіцца са мной, як ідыёт, і лыжкі карміў мяне смецце. Халодныя факты з гэтага мода супраць іншых свабодных мода ваш нагрузка мега. А ў гадзіны пік мой сайт у цяперашні час павольна і адказваць на запыты. Так, перакладаць старонкі хутка-пік, але ў кошт павольны сервер у той жа дзень. У мяне чатырох'ядравы працэсар, рэйд 15k SAS сервер, аптымізаваны проста выдатна, гэта запусціць 0,50 на працягу ўсяго дня да гэтага з вялікім трафікам. Гэта VBET код, які дадае нагрузку і робіць сервер павольна ў гадзіны пік, гэта факт, гэта не павялічвае ў корку, я была такая ж трафік і боты да і сервер справіліся выдатна, гэта пераклад прадукту. Перыяд. Спяшайцеся і выправіць яе, я сапраўды не хачу, каб заплаціць яшчэ 300 фунтаў стэрлінгаў у месяц для абнаўлення сервера, каб проста запусціць MOD LOL.
    Я разумею, што вы ўжо знаёмыя з інфармацыяй аб нагрузку на сервер, які я даў вам. Звярніце ўвагу, што ў мяне няма ведаў пра тое, як перадавыя кожная з тысяч нашых карыстальнікаў, і кожны раз я дам азадак поўную інфармацыю, як гэта можа быць карысным. Гэта не значыць, што я з вамі, як ідыёт - гэта значыць, што я клапачуся аб даючы вам інфармацыю, якая можа быць карыснай для вас і ацэнкі вашага сервера стане. Калі ласка, пакажыце мне іншае свабоднае мод якіх вы кажаце я з задавальненнем зрабіць некаторыя параўнання Таксама ў любы час вы можаце самастойна абраць лепшае рашэнне для вас.

Я праверыў Ваш форум зноў і зноў, здаецца, адказ вельмі хутка. Калі ласка, дайце мне лепшы час кадра да магчымасці назіральніка, што Вы пішаце аб Вашым павольныя адказы на пікавае час.

Калі вы хочаце праверыць, як змяніўся ваш трафік з-за vBET - калі ласка згенераваць справаздачу, які пакажа вам усё руху, каб перакладзеныя старонкі - гэта тое, што вы зарабілі дзякуючы vBET.

Вы абсалютна маеце рацыю, што пераклады мае патрэбу ў дадатковых рэсурсах - няма іншага шляху, і вы ніколі не знойдзеце прадукт, які будзе перакладаць ваш сайт без якіх-небудзь выдаткаў. Як я ўжо згадваў вялікую частку часу патрабуе чакання перакладу Google, калі яно не кэшуецца, і за гэты час вашы патокі павінны чакаць адказу, што маюць найбольшы ўплыў на нагрузку на сервер. Вы можаце ўсталяваць большы кэш часу, каб жыць, - то часта патрабуюцца пераклады будуць ужо ў кэшы. Але не кэшуюцца пераклады любы прадукт прыйдзецца чакаць перакладу. Існуе няма іншага шляху.

Звярніце ўвагу, што думае, павінны быць разбіты, каб мець магчымасць выправіць яе.

Як я ўжо пісаў вам, мы ўвесь час удасканальваем vBET прадукцыйнасці. І я ўжо пісаў Вам, што ў нас ёсць гатовыя паляпшэння прадукцыйнасці, якія цяпер на стадыі бэта-тэставанні ў vBET4.x. Сёння мы выпусцім новую версію vBET4.x дадатковыя паляпшэння прадукцыйнасці. І калі памылак для тых (калі такія маюцца) будуць выпраўленыя мы будзем рухацца гэтыя паляпшэнні ў vBET3.x Не трэба націскаць.

Таксама ніхто не прымушае вас заплацілі іншы £ 300 у месяц на серверы - вы робіце свае ўласныя рашэнні, і ў вас ёсць шмат варыянтаў тут. У тым ліку зніжэнне колькасці падтрымоўваных моў, або нават пераход на іншы прадукт, які вы згадалі, значна лепш. Мы цалкам разумеем, што рашэнні, якія вы выкарыстоўваеце павінны адпавядаць вашым запатрабаванням і магчымасцям. Мы рады падаць нашым кліентам ўсё лепш і лепш прадукт. І мы ведаем, што ў сітуацыі, калі запыт павінен чакаць адказу форме іншы сервер, сервер нагрузка будзе больш, незалежна ад таго, якія рашэнні мы будзем выкарыстоўваць. Мы будзем рады, калі вы застаецеся з нашым прадуктам і наладжваць яго пад йо Вашых магчымасцяў. І мы з радасцю дамо вам руку ў гэтай галіне

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы проста далі новае рашэнне для інтэграцыі з Sitemap Generator. Калі вы інтэграваныя - калі ласка, глядзіце новыя інструкцыі інтэграцыі тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Гэта значна павялічвае хуткасць генерацыі карты сайта (на нашым форуме больш за 12 разоў).

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта ясна як дзень для мяне гэты мод быў выпушчаны без належнага тэсціравання, а таксама выразна ўласнік не зацікаўлены ў вырашэнні праблемы.

Fail.

Аб вырашэнні гэтага пытання. Мне вельмі шкада. Я памылкова мяркуюць, што дае вам у першы адказ гэтай інфармацыі, мне было ясна, што мы вырашаем пытанне:
    Quote Паведамленне ад vBET View Post

...

А вы на 100% мае рацыю - мы можам зрабіць гэта лепш, мы будзем і мы робім гэта ўвесь час Проста чакаць, пакуль мы рухаемся усё паляпшэнні, якія мы зрабілі ў ходзе рэалізацыі vBET4.x

Калі я магу даць вам некаторыя падказкі - калі ласка, праверце, як можна аптымізаваць. кампанія: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Асабліва рэкамендуецца адключыць некаторыя мовы і блакаванне нерелевантных старонках ў файле robots.txt
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-03-10 у 03:02.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Міхаіл, вы не правы, гэтая нагрузка не выклікана павелічэннем аб'ёму трафіку, гэта абумоўлена тым, чытанні і лісты пераклады MySQL.

Калі VBulletin каманда можа чытаць і пісаць на MySQL з нізкай нагрузкай, чаму не можаце вы?

Бедныя код майго сябра.
    Вы ўжо адзначалася, што мы запланавалі падтрымку кэш-сістэм (файл і існуючых рухавікоў). Калі ласка, звярніце ўвагу, што вашы намеры ў гэтай дыскусіі, і робіць гэта ідзе ў правільным кірунку, каб палепшыць стан тур сервер - калі ён яшчэ кропкі.

Ваша пытанне мяркуе, што нагрузка абумоўлена сувязь з MySQL. Не маглі б вы даць нам крыніца гэтай дыягностыкі? Мы з задавальненнем вывучаць яго

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    4

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад sarangan View Post
    Якую версію вы выкарыстоўвалі? Калі ласка, абновіце да апошняй версіі - мы зрабілі вялікі прырост прадукцыйнасці. Шматлікія карыстачы пісалі іх на тым дзякуй, бачачы вялікай розніцы - у асаблівасці ў галіне сервераў нагрузкі

Мовы:
    Я толькі што праверыў ваш форум і vBET працуе там - калі ласка, не пішыце ілжывыя заявы аб vBET стане.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-04-10 у 14:58.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •