Я разумею, што вы ўжо знаёмыя з інфармацыяй аб нагрузку на сервер, які я даў вам. Звярніце ўвагу, што ў мяне няма ведаў пра тое, як перадавыя кожная з тысяч нашых карыстальнікаў, і кожны раз я дам азадак поўную інфармацыю, як гэта можа быць карысным. Гэта не значыць, што я з вамі, як ідыёт - гэта значыць, што я клапачуся аб даючы вам інфармацыю, якая можа быць карыснай для вас і ацэнкі вашага сервера стане. Калі ласка, пакажыце мне іншае свабоднае мод якіх вы кажаце я з задавальненнем зрабіць некаторыя параўнання Таксама ў любы час вы можаце самастойна абраць лепшае рашэнне для вас.
Я праверыў Ваш форум зноў і зноў, здаецца, адказ вельмі хутка. Калі ласка, дайце мне лепшы час кадра да магчымасці назіральніка, што Вы пішаце аб Вашым павольныя адказы на пікавае час.
Калі вы хочаце праверыць, як змяніўся ваш трафік з-за vBET - калі ласка згенераваць справаздачу, які пакажа вам усё руху, каб перакладзеныя старонкі - гэта тое, што вы зарабілі дзякуючы vBET.
Вы абсалютна маеце рацыю, што пераклады мае патрэбу ў дадатковых рэсурсах - няма іншага шляху, і вы ніколі не знойдзеце прадукт, які будзе перакладаць ваш сайт без якіх-небудзь выдаткаў. Як я ўжо згадваў вялікую частку часу патрабуе чакання перакладу Google, калі яно не кэшуецца, і за гэты час вашы патокі павінны чакаць адказу, што маюць найбольшы ўплыў на нагрузку на сервер. Вы можаце ўсталяваць большы кэш часу, каб жыць, - то часта патрабуюцца пераклады будуць ужо ў кэшы. Але не кэшуюцца пераклады любы прадукт прыйдзецца чакаць перакладу. Існуе няма іншага шляху.
Звярніце ўвагу, што думае, павінны быць разбіты, каб мець магчымасць выправіць яе.
Як я ўжо пісаў вам, мы ўвесь час удасканальваем vBET прадукцыйнасці. І я ўжо пісаў Вам, што ў нас ёсць гатовыя паляпшэння прадукцыйнасці, якія цяпер на стадыі бэта-тэставанні ў vBET4.x. Сёння мы выпусцім новую версію vBET4.x дадатковыя паляпшэння прадукцыйнасці. І калі памылак для тых (калі такія маюцца) будуць выпраўленыя мы будзем рухацца гэтыя паляпшэнні ў vBET3.x Не трэба націскаць.
Таксама ніхто не прымушае вас заплацілі іншы £ 300 у месяц на серверы - вы робіце свае ўласныя рашэнні, і ў вас ёсць шмат варыянтаў тут. У тым ліку зніжэнне колькасці падтрымоўваных моў, або нават пераход на іншы прадукт, які вы згадалі, значна лепш. Мы цалкам разумеем, што рашэнні, якія вы выкарыстоўваеце павінны адпавядаць вашым запатрабаванням і магчымасцям. Мы рады падаць нашым кліентам ўсё лепш і лепш прадукт. І мы ведаем, што ў сітуацыі, калі запыт павінен чакаць адказу форме іншы сервер, сервер нагрузка будзе больш, незалежна ад таго, якія рашэнні мы будзем выкарыстоўваць. Мы будзем рады, калі вы застаецеся з нашым прадуктам і наладжваць яго пад йо Вашых магчымасцяў. І мы з радасцю дамо вам руку ў гэтай галіне
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы проста далі новае рашэнне для інтэграцыі з Sitemap Generator. Калі вы інтэграваныя - калі ласка, глядзіце новыя інструкцыі інтэграцыі тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
Гэта значна павялічвае хуткасць генерацыі карты сайта (на нашым форуме больш за 12 разоў).