Merhaba: dragonbyte sonra tek seçenek olduğunu düşündüm hmm. tüm kaldırma birlikte araştırmak edeyim
Merhaba: dragonbyte sonra tek seçenek olduğunu düşündüm hmm. tüm kaldırma birlikte araştırmak edeyim
Hızlı S.. 4.5 vb sürümü yerleşik bakarak çok güzel oldukları gibi değil, ekleme tüm urller, ama yapamam .varsayılan olarak html ve ekliyoruz url gere görüyorum .bu html yardım friendly URL bölümünde bir seçenek değil göründüğü gibi harika olur.
S2 - hala BB ile Merhaba: işlevleri bağlıyım, siz de devre dışı bırakmak için bulamaz ben BB ile VBSEO KULLANMAK için ayar mod/olsaydı hatırlamıyorum.
Bu çok temiz ve düzgün yakında burada çalışma almak umut! teşekkürler
Bu forumda hala Merhaba: var. Test forumu yerel powered SEO kullanıyoruz ve eklemiş değiliz .html
İnternet Merhaba: yerel powered SEO taşıma hakkında makaleler bulabilirsiniz. Onlardan biri: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
Eski URL için 301 yönlendirme, ama sonra powered yeni SEO URL onun kendisini başka bir 301 yönlendirmesi kullanmanız gereken bu kimse mükemmel değildir öneririz. Bu (1 ek yönlendirme) performans için mükemmel değildir, ama bu sadece eski URL bazı bağlantılar dizine sayfaları gelen veya gelenler için olacak. Zamanla Google o anda ve 301 SEO zarar vermeden olması gerekir (Google sadece sayfa yeni URL). Diğer makaleler için, belki de doğrudan yeni bir URL yönlendirme nasıl bulacaksınız. Yine de bu çözümlerden biridir.
Powered işlevsellik ve diğer modifiye yapılandırma kapsamı dışında. BB yapılandırma ile size yardımcı olacaktır. Bu işlevlerini olduğu için yerel SEO yapılandırması hakkında powered takım sorabilir ve en iyi biliyorlar.
Yani VBSE sorunları korkmuyor güvenlik wioth? Eğer artık ama kodu DL miyim, hala emin MERHABA: tam bir lisans var.
Yeni olanlar için bence friendly URL) tüm adresler doğrudan yeniden buz olur, kitle korkuyor biraz hareket
- Merhaba: ile herhangi bir güvenlik sorunları olduğunu bilmiyorduk ve böyle farkında değiliz.
Eğer SEO bağlantıları değiştirirseniz yeniden yönlendirme yapmalısınız. Aksi takdirde (mevcut URL işaret eden) Dış bağlantılar trafik kaybedilir ve zaten kaydedilmiş içerik yok olduğunu görecek arama motorlarında kaybedeceksiniz. Yeni Urller altında sayfaları yerine sadece yeni URL altında reindexed olacak yeni içerik olarak endeksli olacak. Sadece yönlendirme için 301 yeniden yönlendirme var, ama aynı zamanda eski içerik sürekli Adres değiştirdiği söylemek nedeni budur. Bu SEO motoru değiştirmek istemiyoruz neden olur, ama eğer zaten yaptıysan, bakım eski Urller yeni olanlar için yeniden yönlendirme hakkında almalısın.
Lol değiştirmek istemiyorum, ama apperently gerekiyor. Onlar kapatıldı neden Merhaba: 2 büyük açıkları var. Tüm google trafik yeniden yönlendirilen yere oldukça sert bir vurdu ki.
Bilgi için teşekkürler. İşlevi zaten powered 4.0 bu yana gelen kapanış Merhaba: benim görüşüm önemli nedeni böylece daha merhaba: satın durdurmak. Zaten var ne bir şey için bir dolar harcamak hiç mantıklı değildi. Aksi halde merhaba: takım sadece güncelleme yapıp patlatır kurtulmak istiyorsunuz. Ama bu sadece benim görüşüm.
Şu anda bu alanda BB ile yanlış bir şey olduğunu fark ettiğimizden beri bu konuyu çözüldü olarak işaretlemek, ben sadece SEO motoru desteklenen kullanın. BB ile bunun için herhangi bir ek eklentileri olmadan yerel Uludağ SEO motoru kullanabilirsiniz. Eğer bunu yapmayı seçerseniz Ve hala sorunlar var, burada yazmak veya yeni konu açın lütfen.
İstismar vurduğunda MERHABA: kapılar kapalı, hiçbir güncelleme! Hep birlikte kaldırın ve dahili vb ile git ama yavaş gerek arıyorum