hmm من فکر dragonbyte کردم تنها گزینه بعد از میباشد. اجازه بدهید به بررسی حذف همه با هم
hmm من فکر dragonbyte کردم تنها گزینه بعد از میباشد. اجازه بدهید به بررسی حذف همه با هم
سریع Q.. نگاه در نسخه ساخته شده در vb ۴/۵ من تقریبا می تواند تمام آدرس ها را به عنوان آنها هستند ، اما اضافه کردن آن نیست. html به طور پیش فرض و من می بینم آدرس شما اشلین اضافه کردن. html هر گونه کمک در آن خواهد بود بزرگ به نظر می رسد که نه یک گزینه در داخل بخش url دوستانه.
Q2-من هنوز هم به توابع بایگانی با VBET گره خورده است ، من به یاد نمی اگر وزارت دفاع وجود دارد/تنظیم به استفاده از بایگانی با VBET که من نمی توانم کردهاید به غیر فعال کردن نیز هست.
امیدواریم که این همه تا تمیز و کار درستی اینجا به زودی! ممنون
در این انجمن ما هنوز بایگانی. ما با استفاده از انجمن بومی جستجوگرها در فروم ما تست و وجود دارد ما را اضافه کرده اند. نسخه متنی
در اینترنت شما می توانید مقالات در مورد حرکت از vBSEO به بومی vBulletin جستجوگرها پیدا کنید. یکی از آن ها: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
این یکی کامل نیست--آن را نشان می دهد ۳۰۱ تغییر مسیر به URL های قدیمی ، اما پس از آن انجمن باید خود را یکی دیگر از ۳۰۱ تغییر مسیر به آدرس جستجوگرها جدید خود استفاده کنید. این برای عملکرد کامل نیست (1 تغییر مسیر اضافی) ، اما این اتفاق خواهد افتاد تنها برای کسانی که از URL قدیمی از برخی از لینک ها و یا از صفحات فهرست شده است. با گذشت زمان گوگل آن را شاخس و اگر ۳۰۱ استفاده شده است باید بدون آسیب به جستجوگرها شما (گوگل فقط می دانیم که صفحه آدرس جدید است). شما می توانید برای دیگر مقالات نگاه کنید ، شاید شما را پیدا خواهد کرد که چگونه به تغییر مسیر به طور مستقیم به آدرس جدید. به هر حال-این یکی از راه حل است.
تنظیمات از قابلیت های انجمن و دیگر مدها خارج از محدوده ما است. ما شما را با پیکربندی vBET کمک کند. شما می توانید از تیم انجمن در مورد پیکربندی بومی SEO بپرسید ، از آنجایی که این عملکرد آنها است و آنها بهترین می دانند.
پس شما نمی ترسند VBSE wioth امنیت مسائل? مجوز کامل از میباشد هنوز هم مطمئن نیستم اگر من می تواند کد DL دیگر هر چند دارم،.
یخ به تمام آدرس ها به امکانات جدید به عنوان دوستانه urls، هر چند کمی ترس از حرکت جمعی کنم نامبرده خواهد
ما هیچ مسائل امنیتی با بایگانی بود و ما از چنین آگاه نیست.
اگر شما لینک های SEO خود را تغییر دهید شما باید تغییر مسیر را. در غیر این صورت شما ترافیک خود را از لینک های خارجی (که امتیاز به آدرس های موجود نیست) و شما در موتورهای جستجو سست خواهد شد که همه محتوای در حال حاضر نمایه ناپدید می شوند شل. صفحات تحت Url های جدید به جای آن به عنوان محتوای جدید فهرست می شوند ، بجای اینکه فقط تحت URL جدید بازنویسی شوند. به همین دلیل است که ما دارای تغییر مسیر ۳۰۱-نه فقط برای هدایت ، بلکه همچنین می گویند که محتوای قدیمی به طور دائم آدرس خود را تغییر داده است. این یکی از دلایلی است که چرا ما نمی خواهیم موتور جستجوگر خود را تغییر دهیم ، اما اگر قبلا آن را انجام دادید ، باید در مورد تغییر مسیر از Url های قدیمی به موارد جدید مراقبت کنید.
من نمی خواهم آن را تغییر lol ، اما من به apperently. میباشد 2 سوء استفاده عمده و به همین دلیل آنها بسته. من با یک خیلی سخت که در آن تمام ترافیک گوگل دوباره به کارگردانی ضربه شد.
با تشکر برای اطلاعات. به نظر من دلیل اصلی از بسته شدن میباشد این است که قابلیت در حال حاضر در انجمن از ۴/۰ شامل ، بنابراین مردم توقف خرید میباشد. هیچ حس به صرف دلار دیگری برای چیزی که شما در حال حاضر وجود دارد. در غیر این صورت تیم بایگانی را فقط به روز رسانی و خلاص شدن از شر سوء استفاده. اما این فقط نظر من است.
در این لحظه من این موضوع را به عنوان حل علامت ، از آنجایی که ما پیدا کردن است که هیچ مشکلی با vBET در این زمینه وجود دارد ، شما فقط استفاده از موتور جستجوگرها پشتیبانی نمی شود. شما می توانید انجمن بومی موتور جستجوگرها با vBET بدون هیچ گونه پلاگین های اضافی برای آن استفاده کنید. در صورتی که اگر شما تصمیم به انجام آن و هنوز هم مسائل ، لطفا نوشتن اینجا و یا باز کردن موضوع جدید است.
میباشد بسته درهای خود را هنگامی که ضربه بهره برداری, هیچ به روز رسانی وجود دارد! من به دنبال حذف همه با هم و رفتن با vb ساخته شده است ، اما نیاز به آن را آهسته