Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 4 , 5 FirstIlk ... 2345 SonLast
Sonuçlar 31 için 40 , 50

Konu: Mesaj webmaster araçları ile ilgili yanlış rel-alternatif tags

Yasak

Yürütme sırası değişir eklentileri sipariş çerçevesinde bir yarış oyunu. Yürütme sırasını değiştirmez sipariş kancaların. Test forumu bu kanca düzgün çalışıyor. vB lisans zaman sınırına sahip değildir, bu yüzden yükseltme yapabilir. Sürümünüzü uzun süredir vB güncelliğini tavsiye yüzden, yürütme yükseltme. Bence bu sorunu çözecek, sonra bu işe yaramazsa biz daha fazla kendinizi yormayın.

Kıdemli Üye

yani 4.2 yürütme sırasını parse_templates kanca farklıdır?

Ne yazık ki güncellenmesi için 4.2 büyük bir görev olarak kıracak diğer birkaç addons kullandım.

Kıdemli Üye

I ekose desenli class_bootstrap.php ve parse_templates kanca aynı yerde, dosyada hem 4.1.12 4.2.2. Detaylandırabilir ne kanca ile soruna neden oluyor ve bu çok erken yürütme?

Yasak

Biz en son sürümlere destek bb uyarlanmıştır en son sürümü. Her sürüm bir çok değişiklik içeriyor. Eğer güncelleme yapmak ve siz hala bu sorun o zaman biz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Kıdemli Üye

Ben gitmiyorum güncelleme vbulletin, ve bunu yaparken çok fazla zaman harcamak, biliyorum sürece bu güncelleme ile sorunu çözmek için gidiyor bayraklar. Söylemiştin, "bence" bu sorunu çözecektir. İhtiyacım onay bir soruna neden tam olarak ne olduğunu ve bu sorunu çözecektir.

Yasak

Biz destek en son sürümü. VB4 bir ömür boyu lisans, bu yüzden lütfen güncelleme. Eğer sorun devam edecektir o zaman biz yardımcı olabiliriz, çünkü şimdi görünen o ki eski fay, sürümü desteklenmiyor.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Marcin Kalak View Post
    Biz destek en son sürümü. VB4 bir ömür boyu lisans, bu yüzden lütfen güncelleme. Eğer sorun devam edecektir o zaman biz yardımcı olabiliriz, çünkü şimdi görünen o ki eski fay, sürümü desteklenmiyor.
    Tamam, bana söyleyebilir eski sürümü ile neyin yanlış gittiğini?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Tamam, bana söyleyebilir eski sürümü ile neyin yanlış gittiğini?
    O eski ve farklılık yeni ve desteklenen değil beri vBET4.x üzerinde test edilmiştir vB4 sürümünü yeni. Ne zaman sen-ecek var vB4 sürümünü yeni ve sorun hala var biz size memnuniyetle yardımcı olacaktır.
    Şu anda biz yanlış bir şey olduğunu varsayalım bb çünkü mesele üzerine yeniden vB en yeni sürümü.
    Hiçbir hata yok vBET4.x sadece onu kullanarak uyumlu değil eski vB4 sürümünü. Yanlış yakıt için yanlış motoru - herhangi bir hizmet sorunu, sadece hatalı kullanarak sorun.

Lütfen güncelleme vB4 vB4 için en yeni sürümü.

Yoksa bug vB sürümü desteklenen, biz bu sorunu ele alacağız kapalı beri bb ile hiçbir sorunu yoktur, sadece yanlış kullanımı ile zaman zaten var ve çözüm için.

Marcin - lütfen kapatın bilet olması durumunda önümüzdeki birkaç gün içinde yeni giriş (hata var vB4 sürümünü yeni).

Biz zaten verdiğin destek - kullanmak istemiyorsanız, bu sizin tercihinizdir. Biz müşterilerimize saygı - biz de sizden buna saygı olması tercih kullanmak yerine, sorunu olan desteğimiz zaten verildi.
    Bu değil bir sohbet odası kapanacak ve personelimiz bu bilet beri zaten verildi ve çözüm onayı var şimdi biz bu yeni vB4 sürümünü hepsi TAMAM.

Giriş için teşekkürler.
    Umuyoruz kullanmaya karar verirseniz, size destek için soruyordu.
    O değil - hala bir şey olmadığını, anlayışınız için teşekkür eklemek için bu alanda, kullanıncaya kadar destek yerine repeat all istediğiniz zaman destek verildiğinde bunu kullanmıyorum.

Marcin desteklemeye devam edecektir bu bilet ve önümüzdeki birkaç gün içinde cevap sadece biz görüşlerinizi olacak ki yeni (desteklenen) vB4 sürümünü sorunu da var. Değilse kapatılacak.
    Last edited by vBET; 05-12-13 at 00:25.

Kıdemli Üye

Size sormuyorum sorunu çözmek için desteklenmeyen bir sürümü ile vBulletin. Size soruyorum sorun nerede olduğunu söyle, ve onaylamak ki bu, aslında, bir sorun bu yüzden 4.1.12 Ben düzeltebilirim. Ben de bana o anlattı olabilir sorun 4.1.12. Ben gerek biliyorum bir sorun olduğunu before ı go out of my way vBulletin güncelleme.

Belirtildiği gibi, sorun üzerinden gitmek için gitmiyorum yükseltme vbulletin eğer ben yapmak zorunda kalmazsınız. Bana mal olacak önemli miktarda zaman ve para güncelleştirmek için diğer özel mods. Oturum açma kimlik bilgileri var sitem için. İçin kolay olmalı söyle neyin yanlış gittiğini ile parse_templates kanca. Örneğin, x dosyası birbirinden farklı olmasıdır 4.1.12 4.2.2. Veya parse_templates yürütmesine gerekiyorsa önce x kanca.

Ben yaşadım ürün başından beri ve ben sadece lisans yenilemek benim. Beklerdim muamele edeceği uzun soluklu müşteri biraz daha saygı ile.

Yine, all ı need is için doğru yönde bir işaret. Sormuyorum tamamını yeniden yazmak için mod ile çalışmak 4.1.12. Ben dürüst sanmıyorum bu da saçma bir istek özellikle dikkate ben uzun bir süre müşteri am.
    Last edited by tavenger5; 05-12-13 at 20:32.

Yasak

Bizim ürün için adapte edilmiştir vB son sürümü imkansızdır ürünün uyum için tüm sürümleri.

Sayfa 4 , 5 FirstIlk ... 2345 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •