Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 4 од 5 FirstПрви ... 2345 ПоследњиLast
Резултати 31 на 40 од 50

Тема: Poruka administrator veba alata za netačan nasilnog-smenjuju markica

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Izvršenje naloga kako bi promene za mnogobrojan plow Pokazati koji se ti u okviru ronilačkom. Izvršenje naloga ne menja kako bi udice. Na našem testu foruma ronilačkom radi pravilno. vb dozvolu nema vremenskog roka, tako da možete da uradite upgrade. Vaš verzija vb je dugo bio od dana tako da preporučujem izvršenje. Mislim da će se to pitanje reši, ako se to ne radi onda ćemo gledati dalje.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Tako u 4.2 izvršenje naloga parse_templates ronilačkom drugačiji?

Na žalost ažuriranja na 4.2 je ogroman zadatak kao da će prekinuti nekoliko addons da koristim.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Provjerio sam class_bootstrap.php i parse_templates ronilačkom je na istom mestu u fajl u oba 1.4.12. i 4.2.2 . Da li nam mozete reći o onome što je dovelo do problema sa da i to izvr{avawe je rano?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Podržavamo najnovije verzije i vbet prilagođava najnoviju verziju. Svaka verzija sadrži dosta promena. Ukoliko želite da ažurirate i još uvijek imate ovo pitanje onda ćemo se da vam pomognemo.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Neću da ažuriranje vbulletin, i provode puno vremena čini tako, osim ako ja znam da je ažuriranje idu da se to pitanje reši sa zastavama. Da li ste 'mislim da' to će riješiti pitanje. MI je potrebna potvrda o tačno ono što je dovelo do problema i da će se to pitanje reši.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Mi podržavamo najnoviju verziju. VB4 je životno dozvolu, pa vas molimo da ažurirate. Ako ovo pitanje ostaće onda možemo pomoći, jer sada izgleda da je kriva za stare, with unsuperted method verzija.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    Mi podržavamo najnoviju verziju. VB4 je životno dozvolu, pa vas molimo da ažurirate. Ako ovo pitanje ostaće onda možemo pomoći, jer sada izgleda da je kriva za stare, with unsuperted method verzija.
    U redu, da li mi mozete re šta će sa stara verzija?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    U redu, da li mi mozete re šta će sa stara verzija?
    To je stara i da razlikuje novu, i Ne podržava, Od vbet4.x je testiran na najnoviji vb4 verzija. Kada ćete imati najnovije vb4 verzija i pitanje će se i dalje postoji ćemo vam rado pomoći.
    U ovom trenutku možemo pretpostaviti da nema ništa loše vbet od ovo pitanje ne može se pojavljuje na najnoviji vb verzija.
    Ne postoji bug u vbet4.x - vi ste samo koriste na ne kompatibilnog starog vb4 verzija. Pogrešno gorivo za pogrešno engine - ne službe, samo pogrešno koriste.

Molimo da ažurirate vb4 na najnoviji vb4 verzija.

Ako ne postoji bug u podržala vb verzija, mi ćemo to razmotriti pitanje zatvoreno, s obzirom da ne postoji problem sa vbet, samo sa pogrešne upotrebe i već ste dobili rešenje za to.

Marcin Sviečicki (Marsin Swiesiski), - molimo da zatvori kartu ako neće biti novi ulaz u narednih nekoliko dana (bug postoji na najnoviji vb4 verzija).

Mi smo već dali ste podršku - ako ne želite da ga koristite to je tvoj izbor. Mi poštujemo naše klijente - mi smo takođe poštuju da više volite da pitanja umesto koristeći našu podršku koja je već dao.
    Ovo nije chat soba i naše osoblje će zatvoriti ovu kartu, od rešenje je već dao i za sada mi je potvrda da je najnoviji vb4 verzija da je sve OK.

Zahvaljujući za vaš doprinos.
    Nadamo se da ćete i vi odlučiti da koriste podršku koju ste je tražeći.
    Da ne - i dalje zahvaljujući za razumevanje da ne postoji ništa za dodati u ovoj oblasti, dok koristite podršku umesto da ponovi sve vreme koje želite i ne koriste kada.

Marcin Sviečicki (Marsin Swiesiski), će nastaviti da podržava ovu kartu u narednih nekoliko dana i odgovor samo kada ćemo imati tvoj komentar da je najnoviji (podržan) vb4 verzija je takođe postoji. Ako ne će biti zatvorena.
    Последњи изменио vBET; 05-12-13 U 00:25.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Ne tražim vas da rese problem sa with unsuperted method vbulletin verzija. Molim vas da mi gdje je problem, i Potvrditi Da je, u stvari, problem sa 1.4.12. tako JA mogu da rese to. Youve' samo mi je rekao da to Mozda Ima problema sa 1.4.12. . JA potreba za Znaju Da je to problem pre nego što odem na moj način da ažurirate vbulletin.

Kao što je navedeno, neću da idem preko problema za nadogradnju vbulletin ako ne moram. Da bi koštao me znatnu količinu vremena i novca za ažuriranje drugih običaj modstar. Imate login za moj sajt. To bi trebalo da bude lako za vas da mi recite šta će sa parse_templates ronilačkom. Na primer, X fajl Se razlikuje između 1.4.12. i 4.2.2 . Ili parse_templates treba da izvrši pre X ronilačkom.

Ive' je vaš proizvod od početka i upravo sam ponovo moj licence. JA bi vas očekuju da će se dugogodišnji korisnik sa malo više poštovanja.

Opet, sve što je potrebno da se istakao je u pravom smeru. Ne tražim da se prepravi na celu ministarstva odbrane da rade sa 1.4.12. . JA iskreno ne mislim da je ovo je apsurdno zahteva posebno uzevi u obzir JA sam dugo vremena.
    Последњи изменио tavenger5; 05-12-13 U 20:32.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Naš proizvod je prilagođen najnoviju verziju vb, nemoguće je da bi se proizvod za sve verzije.

Страна 4 од 5 FirstПрви ... 2345 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •