Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Lol kaybettim

Junior Member

Default Lol kaybettim

Ben purtchased çeviriler yıllar önce istimal o cant anımsamak ne sebeple ama durdu. Benim ruhsat yenilemek ve yeniden yalnızca her şey değişir ve doğru yüklediğinizden emin değilim bulmak için yüklemek verdim. Şimdi bazı ücretler ve hiçbir traanslations olursa olsun ne bayrak'ı alıyorum buldukça microsoft çeviri için tüm varsayılan ayarları kaldı. Orada yapmam gereken başka bir şey var mı? I-si olmak be araştırıcı ama sonra kulüpler zor bilgi bulma

Benim bir forumdur Digiscrap Forum

--Dan peþin
    Lissa

* Düzen, yardımcı bir yazı bulduktan sonra çalışmaya çevirileri var, ama kimse yardımcı olacak kullanışlı olmadığı sürece çok daha fazla benim için arama sonrası test yaparken mesaj çeviri değil

Bu ve başka bir $30 dolar boşa kaldırdığınızdan n/m. Yönergeleri en iyi kötü ve bardağı taşıran son damla oldu bulmak hangi yükleme izinleri photopost benim için çok daha fazla çalışma yaptık birçok ek kullanıcı grupları eklendi ki. It wasn't güçlük verdim sonunda özür dilerim
    Last edited by Lissa; 01-07-12 at 09:02.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ayrıca unutmayın ki bu kullanıcı grupları tarafından vBET otomatik olarak yönetilir ve değil değişmek o yüzden izinlerden yalnızca ek kullanıcı grupları, diğer kullanıcılar kullanıcı grupları oluşturmak.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •