Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: 500 hatası

Üye

Default 500 hatası

Selam
    Googles v2 takımları 500 hatası alıyorum API ve microsoft API. Neden doğru herhangi bir düşünce var mı?

teşekkürler

Üye

hem googlev2 hem de microsoft test dosyaları 500 hataları üretmek.

Emekli;)

Merhaba,
    -Ne zaman senin URL'ye gidin ve çeviri başlatmak herhangi bir hata göremiyorum
    -Lütfen buraya test sonuçları olabilir?

Üye

Quote Nickli Üyeden r.dziadusz View Post
    Merhaba,
    -Ne zaman senin URL'ye gidin ve çeviri başlatmak herhangi bir hata göremiyorum
    -Lütfen buraya test sonuçları olabilir?
    Nah sadece geri orijinal metni gösterecek şekilde başarısız. Microsoft ve Gv2 açın, 500 hataları her şey budur. denetleyin /test/

Emekli;)

İlk sınama dosyası run them, 500 hatası apears tekrar ben yer kontrol gerekir ya da sadece beni kum php hata günlükleri daha senin Forumu kök klasöre koymak

sizin URL: bazı görebilirsiniz talkfinance.net/ja/ çevrilen metni, kısmi hareket () tarafından cousedDevamı burada)
    Ama Google API v2 kullanıyorsanız kendi sınırları ayarlayabilirsiniz, belki yanlış Google API v2 anahtar koymak, sınama çalıştırdıktan sonra biz o kesin bilir

Üye

Kota Gv2 üzerinde şimdi, kısmi çevirileri çok iyidir. Sürede ı turn on m$ 500 hatası alıyorum. Test dosyaları koşmak para cezası.

Emekli;)

Karşıya Yükle-bir kez klasör?
    Tam hata günlüğü sağlayabilir veya pm erişim ayrıntıları memnun edemezsiniz, öylesine ı yer kontrol edebilecektir

Üye

Evet yükleme yüklenen-klasör, yükseltme talimatları takip ve yeni yapılandırma ayarlarının geçerli bir kez.

Emekli;)

Microsoft sınama gördüğünüz hataları, şimdi neden bu sadece microsoft çeviri, lütfen sınama hesabı ftp ve am bana oluşturduğunuz limonata çalışmıyor bilmiyorum doğru göstermiyor?

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •