Selam
Googles v2 takımları 500 hatası alıyorum API ve microsoft API. Neden doğru herhangi bir düşünce var mı?
teşekkürler
Selam
Googles v2 takımları 500 hatası alıyorum API ve microsoft API. Neden doğru herhangi bir düşünce var mı?
teşekkürler
hem googlev2 hem de microsoft test dosyaları 500 hataları üretmek.
Merhaba,
-Ne zaman senin URL'ye gidin ve çeviri başlatmak herhangi bir hata göremiyorum
-Lütfen buraya test sonuçları olabilir?
İlk sınama dosyası run them, 500 hatası apears tekrar ben yer kontrol gerekir ya da sadece beni kum php hata günlükleri daha senin Forumu kök klasöre koymak
sizin URL: bazı görebilirsiniz talkfinance.net/ja/ çevrilen metni, kısmi hareket () tarafından cousedDevamı burada)
Ama Google API v2 kullanıyorsanız kendi sınırları ayarlayabilirsiniz, belki yanlış Google API v2 anahtar koymak, sınama çalıştırdıktan sonra biz o kesin bilir
Kota Gv2 üzerinde şimdi, kısmi çevirileri çok iyidir. Sürede ı turn on m$ 500 hatası alıyorum. Test dosyaları koşmak para cezası.
Karşıya Yükle-bir kez klasör?
Tam hata günlüğü sağlayabilir veya pm erişim ayrıntıları memnun edemezsiniz, öylesine ı yer kontrol edebilecektir
Evet yükleme yüklenen-klasör, yükseltme talimatları takip ve yeni yapılandırma ayarlarının geçerli bir kez.
Microsoft sınama gördüğünüz hataları, şimdi neden bu sadece microsoft çeviri, lütfen sınama hesabı ftp ve am bana oluşturduğunuz limonata çalışmıyor bilmiyorum doğru göstermiyor?