Herhangi bir değişiklik yoktu. VBulletin 3.6.8 vBET3.4.1 ile yaşıyorum.
Google çeviri API ya da bir şey değiştirmek mi?
Herhangi bir değişiklik yoktu. VBulletin 3.6.8 vBET3.4.1 ile yaşıyorum.
Google çeviri API ya da bir şey değiştirmek mi?
Çeviri sayfamı tamamen boştur artık ben sadece çeviriler 3.5.2 yükseltti. Ben ne eksik?
Tamam. Çalışan bu googletest.php var. Görünüşe göre Google tarafından askıya
Google API v1 başlangıç çeviri testi
Test sonucu: {"responseData": null, "responseDetails": "Şüpheli Hizmet Kötüye Şartları http://code.google.com/apis/errors bakınız.", "ResponseStatus": 403}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 566.118164062
Zaman Microsoft API testi iyi görünüyor. Benim vBET hala Microsoft API'sı ile çevirmek gerekir?
Başlangıç çeviri testi MS
Test sonucu: "Merhaba"
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 492.813964844
Merhaba,
Evet ama sizi yanıltıcı olabilir, test olmak sadece bir saniye çeviri test olabilir
Mutlu etmek kontrol edebilir:
-set vermedi-Eğer güncelleştirdi = yeniden yükle klasör -bir kez - yükle > vbet_translation_options hiç mutlu etmek, yapmakAdminCP - > çeviriler - > çeviri sağlayıcısı - > Kullanım Google sadece: Hayır
Evet ben yaptım ' kullanım Google sadece: Hayır ' ve vbet_translation_options klasörüne yükleyin.
Bayrak'ı, şimdi aşağıdaki hatayı alıyorum:
Fatal error: Call to undefined function save_settings() in /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php on line 28
Ben belli belirsiz faq öneri performansına göre bazı değişiklikler yaptım sonra getting yanlışlık başladı hatırlıyorum. Bellek önbellek veya bir şey ile ilgili gibi hissediyorum
Last edited by myandy99; 30-10-11 at 19:00. Nedeni: daha fazla ayrıntı
Sen Kaldır/dosyaları, (diğer--dan vbseo entegrasyon) Düzen
Lütfen bana hangi adımları (faq performans ipucu) yapılan anlatır mısınız?
Tüm bu pm lütfen hatırlamıyorsanız bana erişim çözümü ben o sunucunuzda kontrol eder
Sonra bir şey yok önbellek değiştirdim sorun oluştu unutmayın. Ancak şimdi düz-se bile ı değişik önbellek dön 'None' sorunu yine yok
Ben Kaldır / (dışında vbseo entegrasyon için) hiçbir dosyayı Düzenle değil
Last edited by myandy99; 01-11-11 at 13:22.
Ölümcül hata oluştuğu kod satırı aşağıdaki gibi görünüyor. Bazı cevaplar alabilir miyim?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Çünkü sistemin bulamıyor, hata iletisi görüntülenir işlev save_settings vBulletin işlevidir ve olmalıdır adminfunctions_options.php şu an bulunabilir mi neden bilmiyorum, lütfen tekrar düşünün tüm BB dosyaları. ya da bana lütfen PM erişim ayrıntıları ve onu kontrol eder.
Bu hata önbellek değeri değiştirerek tahrik pek mümkün