Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 22

Konu: Tüm çeviriler çalışmayı durdurdu - bayrak tıklatıldığında bütün konuları boş

Junior Member

Tamam. Bu görünür bana bunun olabilir neden: çünkü ben vBulletin 3.6.8 save_settings benim adminfunctions_options.php yok. vBulletin 3.8.x olurdu.

ne zaman hangi save_settings kullanmaz vBET 3.4.1 amele için beni önce çeviriler.

Şimdi, ben 3.5.2 vBET için yükseltilmiş ve içine save_settings sorun bitiyor.

Peki ne yapmamız düşünüyorsunuz?

Emekli;)

VBulletin (3.8.7) en son sürüme güncelleme çözecek

Junior Member

Benim vBulletin son derece özelleştirilebilir ve diğer yazılımlar ile entegre. VBulletin yükseltme bir seçenek değildir.

İş için beni çeviriler yapmak için başka bir yolu var mı?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Evet. Eğer yapılan kod değişikliği için gereken ve calling of save_settings için ayar kurtaracak diğer işlevi/kodu değiştirin. vBulletin 3.6 resmen desteklenmez, ancak resmi bir sonraki sürümde (kontrol fonksiyonu eğer varsa) yapabiliriz. Yani biz nasıl bu eski sürüm vBulletin ayarlarını kaydeder ve size bir kod değişikliği hakkında ipuçları vereceğim kontrol eder. Lütfen sonra - sadece kadar vBET devre dışı bırakın.

Bu sınav çözüm değil. Lütfen inceleyip onaylamak yardımcı olur. Eğer evet o zaman biz bu sonraki sürümde yer alacak. Biz cant'sınav çünkü biz resmen vBulletin kadar eski sürümünü desteklemez ve biz test forum için bu bir yok.

Hızlı düzeltme:
    1. Dosya aç / / Vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Bul:
    Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
    3. Değiştirin:
    Code:
    if (function_exists('save_settings')) {
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));	
    } else {
    global $vbulletin;
    $vbulletin->db->query_write("
    UPDATE " . TABLE_PREFIX . "setting
    SET value = '" . $vbulletin->db->escape_string($availability) . "'
    WHERE varname = '" . $vbulletin->db->escape_string('vbet_provider_availability_'.$provider) . "'
    ");
    build_options();
    }

Junior Member

Teşekkür ederiz. Değişiklikle hata gitti ama artık çevirmek değil. Ben tıklayın ne olursa olsun dil bayrağı hala İngilizce görüntüler

Bu değişiklik nedeniyle değil. Bunun nedeni, sınırlarınızı çeviri sağlayıcıları ulaşmak.
    Daha fazla bilgi için bunu okuyun: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10876

Junior Member

Tamam, bu durumda ben sadece Google ya da mikroskop mucizevi yeniden kullanılabilir için bekler? Veya Google Translate API 2 satın?

Emekli;)

BB otomatik olarak da eğer sınırlarınızı ulaşmak kolay değil tabii eğer her 10 dakikada bir kullanılabilen kontrol ederek açın, - f.e. tek sayfa tercüme ettik ve başka hiç kimse microsoft yazabilirsiniz forum - mtcont@Microsoft.com, belki çünkü Microsoft iç hatanın görünüyor, ancak büyük olasılıkla sadece normal sınırlarınızı ulaştı sonra
    Ayrıca BB Google (ücretli) çeviri API v2 destekler unutmayın ve yeni apı testleri: Apertium (daha fazla bilgi için tıklayın)
    Last edited by r.dziadusz; 07-11-11 at 10:15.

Emekli;)

Hala bu sorunla ilgili yardım gerekiyor mu? Ben işaretlenen o münhal, başka bir sorun Lütfen açmak için yeni iş parçacığı değil

Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •