Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: URL izleme iyileştirilmesi: iç bağlantılar her zaman örtük dilde

Üye

Default URL izleme iyileştirilmesi: iç bağlantılar her zaman örtük dilde

Forum kullanıcıları tarafından gönderilen tüm iç bağlantıları filtre için bir seçenek takdir ediyorum, bu yüzden herhangi bir dil bilgisi url kesilmiş olabilir.
    Forum iç bağlantıları gezinirken url izleme yapılandırması artıracak, dil seçimi görüntüleme gibi değiştirilemez olmazdı.

Şu anda benim forum url takibi ile seyreden değişmiş dil yapılandırması neden herhangi bir iç bağlantıyı tıklayarak, impredictible.
    Her zaman her sayfada forum örtülü dile gelip, zaten işlevsel değildir olmadan Gezinme.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tüm tercüme değil istediğiniz bağlantılar ile filtre edebilirsiniz. Ama bütün forum için mantıklı değil. Ben açıkça ne demek istiyorsun anlamıyorum. Kullanıcı tarafından yazılmış ve sonrası dahil bağlantı demek istiyorsunuz? Bu yazı burada bağlantı eklerseniz Çeviri takibi için aktif olmayacaktır - sağ?
    URL izleme nasıl geliştirdiğini görmüyorum. Şu anda bütün forum bağlantıları izlenir. Eğer birisi Lehçe çeviri sonrası dahil linki tıkladıktan sonra Polonyalı sitesine gitmek istiyorum ve şu anda nasıl çalıştığını. Neden Polonya çeviri başlar ve burada herhangi bir iyileşme olacaktır linki tıkladıktan sonra İngilizce sürümü gidiyor? Bu kullanıcı her sayfa değiştirdikten sonra tekrar Polonya bayrağı tıklayın zorlayacaktır ...

Öngörülemeyen URL navigasyon tarafından ne anlama geliyor açıklayınız? Bu öngörülebilir olmalıdır - Eğer yanlış bir işlevselliğe sahip düşünüyorsanız, lütfen bu konu için yeni bir hata raporu açın. Link tıklanması durumunda şimdi izlerken olduğu gibi aynı dili sayfasına gitmek gerekir. İsterseniz BB seçenekleri ile kullanıcı dile yönlendirmeleri zorlayabilir, ancak herhangi bir dil yönlendirme varsayılan BB yapmayacağım sadece atlama sayfa sırasında aslında izlenenler dili devam edecektir.

Kısa bir süre açıkça istek ve amacına anlamıyorum. Daha fazla açıklayınız.

Üye

Benim kullanıcı profili seçilen bir dili vardır
    Benim forum varsayılan dil ispanyolca
    Benim forum aktif url izleme

Ben bazı catalan dilde kullanıcı tarafından gönderilen bir iç bağlantısını tıklayın:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (Http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

Katalanca modunda görüntülerken kullanıcı değişiklikleri. Ben ispanyolca varsayılan dil görüntüleme modunda tutmak anlamına gelir.

Iç bağlantılar http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 yayınlanan filtreleme kullanıcı bu problemden kaçınmak anlamına gelir.
    Last edited by forosmb; 18-08-11 at 13:12.

Üye

Ben bu (AdminCP) kavramak edemez:

Kullanıcı dili Yönlendir
    Bu seçenek Eğer kullanıcı, tarayıcı dil ayarlarına göre tercüme sayfası yönlenecektir. Yeniden Yönlendirme yeni oturumun başında (istemci tanımlama her zaman etkin veya yönlendirileceksiniz sahip olmalıdır) olur. Yönlendirme zorlamak için seçebilirsiniz veya kullanıcı o yönlendirilmesini istiyor. Sormak için.
    Kullanıcı seçin:
    1) navbar bir bayrak (sanırım çerez içinde saklanan bayraklar menüsünden seçim)
    2) kendi kullanıcı profili seçici (DB kullanıcı tabloda saklanan) bir dil

Ama siz siz yönlendirebilirsiniz açıklar tarayıcı dil ayarları (Bu bir hata ¿?).

Tarayıcı ayar navbar menü olarak aynı?

Bu 3 ürün kullanıcı dil tercihleri arar tek yolu var mı??
    Last edited by forosmb; 18-08-11 at 13:23.

Konu göremiyorum sadece logger kullanıcılar için izin verilir. Anladığım kadarıyla sonrası bağlantı zaten dil kodunu içerir. Çeviri izleme zaten uluslararası bağlantılar için sadece çalıştığını lütfen unutmayın. Bağlantı zaten dil kodu içeriyorsa, daha sonra başka bir çeviri izleme (bir anlamı yoktur) eklemek olmaz.

Şu anda bunu istemiyorsanız, daha sonra URL dil parametre / kod elle yazılan düzenlemek ve kaldırmak gerekir. Sonra herkes onun gerçek inceleyen dil bağlantıyı nadas.

Sana dil kodu istiyorum anlamak gibi otomatik olarak yeni görevinde URL kaldırılır. Bu doğru mudur?

Hakkında zorlamadan yönlendirmek. Lütfen bir konu başına bir iş parçacığı tutmak. Biz aksi takdirde kaybetti. Bu konu URL izlemesiyle ilgili. Lütfen yeni bir konu için yeni bir konu açmak.

Üye

Sana dil kodu istiyorum anlamak gibi otomatik olarak yeni görevinde URL kaldırılır. Bu doğru mudur?
    Evet, işte bu kadar.
    Aktif hale getirmek için en az bir AdminCP seçenek.

Tamam - kabul etti. Bu, bir sonraki vBET4.x sürümde dahil edilmelidir

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •