Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: Ingilizce Otomatik profil dildir İngilizce dönmek

Kıdemli Üye

Default Ingilizce Otomatik profil dildir İngilizce dönmek

Zaten şablon koşul aracılığıyla İngiliz kullanıcılardan gelen bayraklar gizlemek, ama şimdi, bir yabancı dil, tarayıcı dili olan diğer ülkelerde İngilizce konuşan kullanıcılar olarak, bir sonraki seviyeye çekmek için, ama arazi çevrilen sayfalarda istiyorum sitemizi google arama çevrilmiş sürümleri daha ziyade İngilizce versiyonlarını otomatik olarak görüntülemek istiyorsanız.

Ben aşağıdaki kodu yazdım Bunu yapmak için.

Ancak, BB iç işleyişi ile tanıdık değilim, koyun ya da ne kadar tamamlamak için nerede bilmiyorum?. Lütfen bu konuda bana yardımcı olabilir mi?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Hangi eklenti / dosya içine giderdi?
    'İngilizce dönmek dili' yerine ne koymak istiyorsunuz?

Teşekkürler

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu an kullanıcı BB tarafından otomatik olarak varsayılan dil yönlendirilir olmalıdır. Check it ve çalışma değilse, o zaman bize bildirin biz hata raporu için bu konu hareket edecek. Çerezler (giriş yapmadan önce kullanıcı hakkında hiçbir bilgi bu yüzden ömür boyu çerez ve kullanıcı aynı tarayıcı geldiğinde bile giriş yapmadan önce yönlendirilir var) bu iş için etkin olması olduğunu unutmayın ve sadece başında olur. oturumu (aksi takdirde kullanıcı elle dilini değiştirmek mümkün olmaz).
    Last edited by vBET; 15-12-09 at 23:51.

Kıdemli Üye

Oturumun başında, evet, dil değişti.

Ancak, diyelim ki ben kaydedilir ve varsayılan dili İngilizce olduğumu söylüyor.

Benim tarayıcı dili Lehçe olduğunu varsayalım ve bir dönem googled, web siteme bir sonucu olarak gündeme geldi. Tıklandıktan sonra, ben mysite.com / forum / PL / thread.html götürüldü. Benim amacım, ben kendi profiline dili ingilizce ise kullanıcı otomatik olarak mysite.com / forum / thread.html yönlendirilmesini istiyoruz.

Aksi takdirde, İngilizce bilmektedir ABD dışındaki insanların siteye çevrilmiş sürümleri alınmış olabilir, açıkçası, otomatik çeviri, onlar için İngilizce sürümü daha kötüdür.

Bu nedenle, eğer mümkünse, lütfen benim yukarıdaki kodu ile bazı öneriler sunuyoruz olabilir? Ben çok yardım seviniriz. Şimdiden çok teşekkürler!

Ben senaryo anlamak, ancak bu çok nadirdir. Birileri sitenizde ise neden Google? Birisi değildir ve Google, o zaman o yönlendirilmiş olacak yeni bir oturum oluşturulur.

Istediğiniz gibi değişiklikler yaptı, daha sonra kullanıcı çeviri değiştirmek mümkün değildir olacaktır, çünkü biz hala tartışma yapmak (henüz bu yüzden kabul etmiyoruz) neden nedeni her zaman bile, onun varsayılan dil yönlendirilmiş olacaktır, çünkü o bazı bayrağı tıklatın. Biz sadece başında bu yönlendirme yüzden bu kullanıcı onun istediği yere gitmek ve istediği herhangi bir çeviri için ücretsiz sonra çünkü.

Forum nasıl davranmasını istiyorum gerçekten. Ve size vermiş senaryo gerçekte mümkündür. Dilediğiniz gibi vakaların% 99,99999 çalışacak Çünkü bazı kullanıcı harici bağlantı ve zaten varsayılan dil seti ile hesabı var, istediğiniz gibi, o yönlendirilmiş olacaktır. Ve eğer o zaten sonra forum açtı:
    - 1. - o zaten varsa neden başka bir yere giderdim?
    - 2. - o forumu bilir ve ne olup bittiğini biliyor, çünkü böyle nadir bir durumda bile o sadece, bayrak tıklayabilirsiniz.

Lütfen bunu göz önünde bulundurun. Biz yukarıda argümanlar nedeniyle resmi değişim olarak talepte istemiyorum. Ama gerçekten hala sizin için iyi bir fikir olduğunu düşünüyorsanız, size BB 3.2.x (3.3.0 yönlendirmeleri yerini değiştirdi ve aynı zamanda daha iyi performans için) için bazı çözüm verecektir.

Kıdemli Üye

Geçici çözüm, bana verin.

Puan oldukça geçerli olmasına rağmen, bu senaryo aslında bir kullanıcı tarafından karşılaşılan ve rapor beni buraya bakınız: PentaxForums.com. Ben çoğu zaman, bu bir sorun olmaz ki katılıyorum, ama mükemmel siteme% 100 gibi!

Geçici çözüm olan şey, İngilizce konuşan kullanıcılar elle çeviriler değiştiremezsiniz böylece sadece yapmak istiyorsunuz. Şablonlar aracılığıyla, ben zaten kendi profili İngilizce olarak ayarlayan kullanıcılar için bayrakları gizlediniz. Yani, özü-eğer çeviriler istiyorum, ya da İngilizce dışında başka bir şey seçin veya misafir olarak forumu göz atın. Bu nedenle, geçici çözüm istiyorum.

Göz için çok teşekkürler, ben bu konuda bana yardım etmeye istekli duyduğuma sevindim. BB sitemi ile şimdiye kadar çok iyi çalışma oldu ve ben burada bir müşteri olmak için sevindim!
    Last edited by moman; 16-12-09 at 03:51.

Merhaba, ben nedense bu eski konu hala kapalı olduğunu bulundu. O münhal veya yanlışlıkla özledim ve hala yardıma ihtiyacım var mı söyle.
    Last edited by vBET; 07-05-10 at 15:30.

Kıdemli Üye

Ben böyle bir şey olması için gerekli olmadığını tespit ettik. Bunun yerine, bu uyarıyı navbar dilini değiştirmek için kullanıcı danışmanlık yerleştirin.

Şimdi bu konu kapanabilir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •