Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: Burada amatör bir

Yasak

Default Burada amatör bir

Merhaba, BB satın ilgileniyorum. PhpBB ile sadece tanıdık ve aslında henüz Vbulletin zorunda değilsiniz. Ben VBulletin satın alacağını tek nedeni BB. Diğer forumlarda var böyle bir şey var değil mi?

Ben birçok dile çevrilmiştir ve tercüme mesajların kalıcı olması için İngilizce mesajlarınızı istediğiniz çünkü BB ilgim. Bu benim karşılaştırıldığında BB hakkında çok iyi anlamak. Haklı mıyım?

Benim en büyük endişem, forum (ve tüm dillerde) google ve diğer arama motorları tarafından endeksli olacak olmadığı bir konudur. Ben bu konuda bir uzman değilim ama ne forum program yapmak gibi görünüyor bazı googles kurallarını ihlal eden ve bu nedenle uzun vadede zararlı etkileri olabileceğini okudum. Öyle mi?

Ayrıca, ben BB satın almak istiyorum eğer gerçekten VBulletin kullanılmaz (sadece PhpBB) ve çok programlama bilmiyorum benim gibi güzel bir acemi, basit bir VBulletin + BB ve çalıştırmak için mümkün olacağını düşünüyor musunuz? - Ben, ben yüzleşmek zorunda istemediğiniz bu kadar çok teknik sorular bakın ben bunları çözmek için var, ben bunu yapmak mümkün olmayacak biliyorum çünkü ben de en başından itibaren çıkabilir.

Ayrıca, ben vBSEO almak gerekir?

Teşekkür ederiz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Şu anda BB sadece vBulletin üzerinde çalışıyor.

Eğer herhangi bir başka sorunuz varsa sadece isteyin

Yasak

Merhaba Michael,

Cevabınız için teşekkürler. Ben bir kaç takibi sorularınız mı var?:

1) "Google gerektirir sonuçları 15 günden daha uzun cach otomatik önbellek temizleyici bile var."

Tercüme sayfaları gerçek sayfa musunuz? "Cache", 15 gün sonra mesajların silineceğini bildiren tüm demek anlamına gelir, ancak emin değilim? Veya farklı dillerde tüm mesajlar sonsuza kadar var olacak ve google sonsuza endeksli olacak?

2) herhangi bir şekilde acı google google BB çalışan faul kullanıyor ve kendi sayfa Sıralanmayan kişi veya derecelendirme örneklerini mı?

Teşekkürler
    Jonathan

Merhaba,

Sorularını cevaplayan:

.) Lütfen dikkat bu temizleyici da tamamen konfigüre edilebilir

Yasak

Teşekkür Michal,

Ben senin yanıtlar için teşekkür ederiz. Ben gerçekten bu satın almak ve kullanmak istiyorum ama vbulletin yazılım harcamaları ve ayrıca BB olacak çünkü hala bazı sorular bazı güvenceler yanıtladı ve ihtiyaç. Bir nedenle veya başka bir işe yaramazsa, bu benim için bir atık 300 $ olacak!!

1) Ben önbellek nasıl çalıştığını tam olarak emin değilim. Her yazılan bir dil ile yazılmış olduğunu söylemek doğru muyum, diğer dillere tercüme ve 15 gün boyunca benim sunucu önbellekte saklanır bulunuyor. Bundan sonra neler olur? Çeviri, bir 15 gün için temizlenir ve daha sonra tekrar yeniden çevrilmeye?

Tüm bu süre zarfında, tüm dillerin benim sonuçlar google sonsuza tarafından aranabilir istiyorsunuz? Bu önbellek oluşturma ve önbellek temizleme, google tarafından endeksli olmak benim içerik etkiler mi?

2) Ben, çevirmek BB istediğiniz çevirilerin sayısını sınırlamak miyim? Ben varsayarak olduğumu daha fazla çeviri, sunucu üzerindeki yükü daha fazla?

3) normal bir paylaşılan barındırma sunucusu tarafından kullanabilir miyim? Normal bir barındırma paylaşılan Tamam olurdu veya BB program için ek kaynaklar (VPS) fonksiyonu gerektirmez mi?

Yardımlarınız için teşekkürler!

Merhaba,

Hiç sorun değil - ihtiyacınız varsa sadece isteyin Soruya cevap:
    1) NO - Mesaj yazılı tercüme değildir. Mesajlar talep üzerine çevrilir birisi ardından konu sayfa tercüme geldiğinde yazılan tercüme ve önbellek gidin. Önbellekteyse Ve eğer o zaman önbellekten alınır. Eğer önbelleği temizlendi. Sonra önbelleğinde değildir, bu yüzden çevrilir ve yeniden önbelleğe gitmek olacaktır. Ve benzeri

2) Evet, tamamen konfigüre edilebilir. Her dil için onay kutusunu görmede destek olacak - Forumunuzun destek ve ayarları (yapılandırma sayfası vBulletin Admin Kontrol Paneli) kaydetmek için istemiyorum sadece işaretini kaldırın dillerde.

3) no 1 cevabı vardır. Her şey forum boyutuna bağlıdır. Olursa olsun, büyük forum varsa o zaman VPS / adanmış sunucu BB kullanımı ya da olmaz. Biz paylaşılan sunucu başlangıç oldu. Bir hesap (2 gerçek ve 2 testi) 4 blogunuzu vardı. Blogunuzu büyümüş bir süre sonra taşınmak zorunda kalmıştır. Forum 0then büyüdü Eğer başında biraz para kaydetmek ve paylaşılan sunucularda başlar. Yine de o kadar artacaktır BB kullanımı olmasa bile taşımak zorunda kalırsınız. Paylaşılan sunucuları çok fazla trafik uygulamaları için değildir. Olursa olsun, bu forumda ya da başka bir şey.

Eğer herhangi bir başka sorunuz varsa sadece isteyin

Yasak

Teşekkür Michal,

Yazdığınız:
    "NO - mesaj yazılmış, tercüme değildir Mesajlar talep üzerine çevrilir. Birisi tercüme konu sayfasına geldiğinde yazılan tercüme ve önbellek gidin."

Bunu anlamak emin değilim. Örneğin, İngilizce bir yazı yazmak ve okumak için İspanyolca konuşulan bir ülkede umarım birisi hedef söylüyorlar. Sonrası ilk hemen tercüme (ya da en azından ilk kez?) Değilse, o zaman nasıl ispanyolca konuşan kişi, sadece İngilizce google eğer ben bu yazı yazdı bilmek gidiyor?

Örneğin, İngilizce bir yazı yazmak, "Bu restoranda yemek iyidir". Hemen tercüme edilmiş ve "La comida es bueno en este restaurante" olarak endeksli olacak? Onu İngilizce arama yapmak ya da yapmak istiyorum ne amaçla yenmek istemiyorum. Ben ona sınırlı İngilizce kullanmak istiyorum, ama o hiç İngilizce bilen ve kendi dilinde olduğunu varsayalım. BB ne yaptığını ya da yanılmıyorsam mı?

Teşekkür ederiz.

Ve diğer forumlar için bunu yapmak için planlama?

Google forumu sürünerek, çünkü, sadece İngilizce Google olmayabilir - Google ayrıca tercüme bağlantılar gider gelir. Bu yüzden, çeviri ve sayfa talep tercüme var.

Bu çok basit bir içerik birisi tercüme sayfası ilk kez gidecek ilk defa tercüme edilecektir. Bu gerçek kişi veya Google robot olacak fark etmez. İçerik önbelleğe alınmış. Ve önbellek sonra, kızarmış ve henüz önbelleğe değil bir çeviri için birisi sorduğunda tekrar doldurulur sona erer.

Yani İngilizce olarak yazılan yazarken, daha sonra talep üzerine çevrilmiş olacak - Birisi çeviri için soracaktır. Çeviri için de soracaktır Google sayfalarını tarama, bu yüzden içerik ve dizin tercüme sayfası tercüme alacak. Bu yüzden İngilizce bilmiyorsanız kişi Google sayfa dizin gibi kendi dilini hızlı bir şekilde arama sayfanıza bulacaksınız.

Evet, diğer ortamlarda çevirileri desteklemek için mümkün olacaktır daha genel bir araç yapılan planı, ama yine de biz biz biz ürünün yeni hat açmadan önce ilk entegre etmek istediğiniz bazı özellikleri var. Bu şu an için herhangi bir son tarih yoktur.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •