Merhaba, BB satın ilgileniyorum. PhpBB ile sadece tanıdık ve aslında henüz Vbulletin zorunda değilsiniz. Ben VBulletin satın alacağını tek nedeni BB. Diğer forumlarda var böyle bir şey var değil mi?
Ben birçok dile çevrilmiştir ve tercüme mesajların kalıcı olması için İngilizce mesajlarınızı istediğiniz çünkü BB ilgim. Bu benim karşılaştırıldığında BB hakkında çok iyi anlamak. Haklı mıyım?
Benim en büyük endişem, forum (ve tüm dillerde) google ve diğer arama motorları tarafından endeksli olacak olmadığı bir konudur. Ben bu konuda bir uzman değilim ama ne forum program yapmak gibi görünüyor bazı googles kurallarını ihlal eden ve bu nedenle uzun vadede zararlı etkileri olabileceğini okudum. Öyle mi?
Ayrıca, ben BB satın almak istiyorum eğer gerçekten VBulletin kullanılmaz (sadece PhpBB) ve çok programlama bilmiyorum benim gibi güzel bir acemi, basit bir VBulletin + BB ve çalıştırmak için mümkün olacağını düşünüyor musunuz? - Ben, ben yüzleşmek zorunda istemediğiniz bu kadar çok teknik sorular bakın ben bunları çözmek için var, ben bunu yapmak mümkün olmayacak biliyorum çünkü ben de en başından itibaren çıkabilir.
Ayrıca, ben vBSEO almak gerekir?
Teşekkür ederiz.