Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: Аматьор тук

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Default Аматьор тук

Здравейте, аз съм заинтересована да закупи vBET. Аз съм запознат само с PhpBB и всъщност не е Еврофутбол все още. Единствената причина бих покупка Еврофутбол е за vBET. Не е нещо подобно на това за други форуми има?

Интересът ми в vBET е, защото искам моите мнения на английски език, да бъдат преведени на много езици и за преведените постове да бъдат постоянни. Това ми се разбере от какво е толкова добър за vBET в сравнение. Прав ли съм?

Най-голямото ми притеснение е въпросът дали в този форум (и на всички езици) ще бъдат индексирани от Google и други търсачки. Аз не съм експерт във всичко това, но прочетох, че това, което за вашия нов форум програмата изглежда да се направи, нарушава някои от правилата за очила и следователно може да има вредни последици в дългосрочен план. Това така ли е?

Също така, ако искам да закупите vBET, не мислите, че доста начинаещ като мен, които наистина не е използва Еврофутбол (само PHPBB) и не знам много за програмиране ще бъде в състояние да се получи един прост Еврофутбол + vBET и работи? Виждам толкова много технически въпроси, че аз не искам да трябва да се изправят - ако аз трябва да ги решим, както и да се откажат от самото начало, защото аз знам, че няма да могат да го направят.

Също така, имам нужда да се получи VBSEO?

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент vBET работи само на Еврофутбол.

Да vBET ще преведе публикациите ви на различни езици. Също така ще направи повече. Вие, потребителите, ще можете да публикувате на всякакви поддържани езици и ще го видите като на действително избран език. Така vBET поддържа многоезична общност

Google и други търсачки ще индексират преведените ви страници, защото тези използват различни URL адреси - просто проверете нашия форум, който използва vBET Ние не нарушаваме нито едно от правилата на Google. vBET е 100% съвместим с Google TOS - ние дори имаме автоматична кеш-чиста да кеш резултати не по-дълго от 15 дни, както Google изисква. Ние сме 100% OK за Общите условия на Google

Инсталирането на vBET е лесно и добре описано в readme файл. Също така не изисква никакво умение за програмиране. Просто качване на файлове на сървъра и импортиране на продуктов файл от vBulletin Администратор контролен панел. Също така за тези, които искат да направим инсталацията предлагаме инсталационна услуга за $ 30. Повечето технически въпроси на нашия форум са за интеграция с други модове, които разбива vBulletin архитектура - тези модове, които са подходящи с vBulletin архитектура не изискват никаква интеграция с vBET

Не е нужно vBSEO - vBulletin 4.x имат свои собствени приятелски URL адреси и vBET поддържа превод на тези,

Ако имате още въпроси - моля, просто попитайте

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Hi Майкъл,

Благодаря за вашия отговор. Имам няколко въпроси:

1) "Ние дори имат автоматичен чисти кеш, за да cach резултати не по-дълъг от 15 дни, като Google изисква."

Преведените страници недвижими страници? Аз не съм сигурен какво е "кеш" означава, но не всичко това означава, че след 15 дни публикации ще бъдат изтрити? Или всички мнения на различни езици ще бъде там завинаги и индексирани в Google завинаги?

2) Имало ли е случаи на хора, използващи vBET работи фал на Google и страницата си unindexed или рейтинга си с Google, страдащи по някакъв начин?

Благодаря
    Джонатан

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте,

Отговаряйки на вашите въпроси:

1) Не това не означава, че публикацията ще бъде изтрита. Моля, обърнете внимание: Вашето съдържание е безопасно. vBET няма да премахне всяко реално съдържание. Резултатите от превода могат да бъдат кеширани в vBET в много форми - ние поддържаме кеш на базата данни, пълен файл Гост кеш, кеш памет. Означава, че преводите, които идват от Google на Microsoft, се съхраняват на вашия сървър. Благодаря, че следващия превод е много по-бързо, защото вече имате резултати от превод, съхранени на вашия сървър - не е нужно да питате извън сървъра и да чакате резултатите се върнаха по мрежа. И vBET поддържа също автоматична по-чиста за това кеширани резултати (реално съдържание - това, което беше дадено от потребителите без значение на кой език винаги е безопасно ). Моля, обърнете внимание, че чисти също е напълно конфигурируеми

2) Имахме случаи, когато потребителите, където временно блокирани от Google и не можеха да превеждат повече. Но всеки път беше така, защото не задаваха ключ за превод на Google в конфигурацията на vBET. Също така всеки път след задаването на това и изпращането по пощата на Google обратно те бяха деблокирани и всичко мина добре. Също така имаше случай за un-индексирани страници - но ако си спомням правилно, това беше проблем с грешни роботи.txt съдържание, което беше блокиране на роботи. Моля, имайте предвид, че всички въпроси история можете да намерите в този самия форум - всичко е тук. Така че можете да видите всички затворени и все още отворени случаи от сега и от предишни. Гордеем се с нашия продукт и се гордеем, че можем да помогнем на клиентите си, когато се появят проблеми

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Благодарение Михал,

Ценя вашите отговори. Аз наистина искам да закупите този и да го използват, но аз все още се нуждаят от някои отговори на въпросите и някои уверения, защото аз ще се разходите за софтуера на Еврофутбол и също vBET. Ако тя не работи за една или друга причина, това ще бъде загуба от $ 300 за мен!!

1) Не съм сигурен как точно работи кеш. Прав ли съм да се каже, че всеки пост е написан на език, преведени на други езици и се съхранява в кеша в сървъра ми в продължение на 15 дни. Какво се случва след това? Преводът е изчистено, а след това преизчисляват отново за още 15 дни?

През цялото това време, ще ми резултатите на всички езици да се търсят с Google завинаги? Бихте ли тези кеша на създаването и почистване на кеша да повлияе на моето съдържание да бъде индексиран от Google?

2) Мога ли да огранича броя на преводите, аз искам vBet да се трансформира в? Аз съм се предположи, че повече от превод, повече натоварване на сървъра?

3) Мога ли да използвам нормален споделен хостинг от сървъра? Дали един нормален споделен хостинг е наред или не vBet изисква допълнителни ресурси (VPS) за програмата да функционира?

Благодарим ви за вашата помощ!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте,

Няма проблем - просто попитайте ако имате нужда Отговорът на въпроса ви:
    1) НЕ - мнения, не са преведени, когато са написани. Мнения са преведени на търсенето, когато някой идва да превежда страница на конец след това е преведена и отидете в кеш. И ако това е в кеш след това е взета от кеша. Ако се промива кеш. След това не е в кеша, така че ще бъдат преведени и отидете на кеш отново. И така нататък

Всичките ви страници ще могат да се търсят в Google. И да това ще повлияе на индексирането на съдържанието ви - ще расте, защото след инсталирането на vBET Google ще индексира и преведените ви страници

2) Да - това е напълно конфигурируеми. За всеки език, който вижда квадратчето ще бъдат подкрепени - просто махнете отметката езици вие не искате да помогнете на вашия форум и запишете настройките (от Еврофутбол Admin Control Panel - конфигурация страница).

3) Налице е отговор № 1. Всичко зависи от размера на вашия нов форум. Ако имате голям форум, трябва да имате VPS / специален сървър, без значение ще използвате vBET или не. Започва на споделени сървър. Къде сме имали 4 форуми по един акаунт (2 реални и 2 теста). След известно време, когато форуми израснал ние трябваше да се движат. Ако вашият форум ще се отглеждат от 0then, можете да спестите малко пари в началото и в началото на споделени сървъри. Все още, когато тя ще расте, ще трябва да се движат, дори ако не използвате vBET. Споделени сървъри не са за приложения, които са направили твърде много трафик. Без значение е форум или нещо друго.

Ако имате още въпроси - моля, просто попитайте

Забранен
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Благодарение Михал,

Написахте:
    "НЕ - длъжности не са преведени, когато са написани Мнения са преведени по поръчка - когато някой идва да превежда страница на конец, тогава мнение е преведен и отидете на кеша."

Аз не съм сигурен, че разбирам това. Например, казват, че пиша пост на английски език и съм насочени някой се надяваме в страната говори испански, за да го прочетете. Ако пост не е преведен първо веднага (или те са за първи път най-малко?), Тогава как е испанската човек, говорещ ще знам, че съм написал този пост, ако това е само в Google на английски език?

Например, аз може да напишете пост на английски език, "Храната е добър в този ресторант". Ще бъдат веднага преведени и описват като "La comida ове Буено Есте Restaurante"? Аз не искам го за търсене на английски език, или, че ще победят целта на това, което искам да направя. Аз не искам от него да използва ограничените си английски, но предположи, че той не знае английски език на всички и е търсенето на неговия език. Това, какво vBet или съм сбъркал?

Благодаря.

И планират да направят това за други форуми?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Тя няма да бъде в Google само на английски, защото Google е обхождането на вашия форум - това означава, че Google също отива преведени връзки. Така че ние имаме преведени търсенето за превод и страница получава.

Това е много проста - съдържанието ще бъдат преведени за първи път, когато някой ще отиде за първи път преведена страница. Няма значение, ще бъде истински човек или робот на Google. Съдържанието е кеширана. И след кеш изтече, тя се промива и се пълни отново, когато някой попита за превод на нещо, които не се кешира още.

Така че, когато напишете своето мнение в английски, а след това тя ще бъде преведена по заявка - когато някой ще попита за превод. Google ще обходим страници, така че ще помоли за превод, така че ще получите превел съдържанието и индекса си преведена страница. Така че човек, които не знаят английски ще намерите страница, чрез търсене на своя собствен език, тъй като бързо, като Google ще индексира страницата.

Да, ние планираме да направи по-общ инструмент, който ще бъде в състояние да поддържат преводи на други среди, но все още имаме някои особености, които искаме да се интегрират първо, преди да отворите нова линия на продукта. Има няма никакви Крайният срок за това в този момент.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •