Здравейте, аз съм заинтересована да закупи vBET. Аз съм запознат само с PhpBB и всъщност не е Еврофутбол все още. Единствената причина бих покупка Еврофутбол е за vBET. Не е нещо подобно на това за други форуми има?
Интересът ми в vBET е, защото искам моите мнения на английски език, да бъдат преведени на много езици и за преведените постове да бъдат постоянни. Това ми се разбере от какво е толкова добър за vBET в сравнение. Прав ли съм?
Най-голямото ми притеснение е въпросът дали в този форум (и на всички езици) ще бъдат индексирани от Google и други търсачки. Аз не съм експерт във всичко това, но прочетох, че това, което за вашия нов форум програмата изглежда да се направи, нарушава някои от правилата за очила и следователно може да има вредни последици в дългосрочен план. Това така ли е?
Също така, ако искам да закупите vBET, не мислите, че доста начинаещ като мен, които наистина не е използва Еврофутбол (само PHPBB) и не знам много за програмиране ще бъде в състояние да се получи един прост Еврофутбол + vBET и работи? Виждам толкова много технически въпроси, че аз не искам да трябва да се изправят - ако аз трябва да ги решим, както и да се откажат от самото начало, защото аз знам, че няма да могат да го направят.
Също така, имам нужда да се получи VBSEO?
Благодаря.