Hi, me zanima za nakup vBET. Jaz sem samo seznanjeni s PhpBB in ne dejansko imajo še vBulletin. Edini razlog, zakaj bi se za nakup vBulletin vBET. Ni kaj takega, za druge forume obstajajo?
Moje zanimanje za vBET je zato, ker hočem moje prispevke v angleškem jeziku je treba prevesti v več jezikov in za prevedene mesta, ki bodo trajno. To je moje razumevanje tega, kar je tako dobro o vBET v primerjavi. Imam prav?
Moja največja skrb je vprašanje, ali se bo forum (in vseh jezikih), ki jih indeksira Google in drugi iskalniki. Nisem strokovnjak za vse to pa so prebrali, da je, kaj je tvoj forum program, se zdi, da ne krši nekatera pravila očala, zato lahko pride do škodljivih učinkov na dolgi rok. Je to tako?
Tudi, če želim kupiti vBET, misliš, da precej newbie, kot sem jaz, ki še ni zares uporablja vBulletin (samo PhpBB) in ne vedo veliko programiranja, bi lahko dobili preprost vBulletin + vBET in teče? Vidim toliko tehnična vprašanja, da ne želim imeti soočiti - če imam za njihovo reševanje, lahko sem tudi nehal že od samega začetka, ker vem, da ne bodo mogli storiti.
Prav tako moram dobiti VBSEO?
Hvala.