Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: vbOptimise

Kıdemli Üye

Default vbOptimise

Ne yazık ki hala birlikte vbOptimise ve BB ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Memcache misafir için tüm sayfaların önbelleğe konuk önbellek, izin verirseniz, BB sayfaları CSS kaybetmek ve hiçbir doğru tercüme.

Herhangi bir fikir?

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

ve vBotpimise devre dışı bırakıldığında - Konuk önbellek tarzı eserler tanrı ya da değildir? Ben bunu kontrol etmek istiyorum. i sitenize kaynağı kontrol etmek istiyorsunuz.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Ne yazık ki hala birlikte vbOptimise ve BB ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Memcache misafir için tüm sayfaların önbelleğe konuk önbellek, izin verirseniz, BB sayfaları CSS kaybetmek ve hiçbir doğru tercüme.

Herhangi bir fikir?
    memcache, büyük miktarlarda veri (varsayılan> 1Mb) önbelleğe için tasarlanmış değildir. Belki de bu soruna neden ne?

BB, vBoptimise, Memcache ve herhangi bir sorun ile sunucu APC kullanıyorum, ama konuk dosya önbellek bulunmamış BB eski bir sürümünü kullanıyorum.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •