Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: vbOptimise

Senior liige

Default vbOptimise

Ma olen kahjuks endiselt probleeme, kasutades vbOptimise ja vBET koos. Kui ma võimaldada külaline vahemälu, mis puhverdab kõigi lehekülgede külalised memcache, vBET lehed kaotavad oma CSS ja ei ole tõlkida õigesti.

Mingeid ideid?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

ja kui vBotpimise on keelatud - Külaline cache stiil on töid jumal või mitte? Tahaksin seda kontrollida. ma tahaksin, et kontrollida oma saidil allikas.

Senior liige

Quote Algselt postitas tavenger5 View Post
    Ma olen kahjuks endiselt probleeme, kasutades vbOptimise ja vBET koos. Kui ma võimaldada külaline vahemälu, mis puhverdab kõigi lehekülgede külalised memcache, vBET lehed kaotavad oma CSS ja ei ole tõlkida õigesti.

Mingeid ideid?
    memcache ei ole mõeldud cache suurte andmemahtude (> 1Mb vaikimisi). Võibolla see on, mida põhjustab probleemi?

Ma kasutan vBET, vBoptimise, Memcache ja APC minu server mingeid probleeme, kuid ma olen töötab vanem versioon vbet millel pole külaline fail cache.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •