Merhaba, üzgünüm yeniden yazılan, ben sadece burada bir lehçe kişi post oldu bir grafik sorunu Mesaj çevrilmiş ama post başlığı hala cilası, birisi lütfen bir göz sürebilir?
Saygılarımızla,
Simon
Merhaba, üzgünüm yeniden yazılan, ben sadece burada bir lehçe kişi post oldu bir grafik sorunu Mesaj çevrilmiş ama post başlığı hala cilası, birisi lütfen bir göz sürebilir?
Saygılarımızla,
Simon
Lütfen parçacığı seçeneği düzenlemek için, ileri gitmek ve check başlığı içinde. langtitle bbocde. Aksi takdirde sadece gibi - daha sonra (Dil parametresini kullanın lütfen ekleyin lang.) Büyük bir olasılıkla bu.
Böyle bir şey olursa BB mesaj (ayrıntılar için Google seçenekleri BB) opaquing eğer yapmak olmamalı. Ama eğer birisi opak eğer elle mesaj lang biçim kodları, BB birileri bu konuda özen ve herhangi bir değişiklik yok.
Söyle yardımcı oldu ve sorun çözüldü.
Ben dil etiketleri eklendi ve konu titile şimdi bu gibi görünüyor
[Lang = pl] sorun z pewnym wykresem [/ lang]
EDIT: Özür dilerim ben şimdi bu gibi etiketleri eklendi [Langtitle = pl] sorun z pewnym wykresem [/ langtitle] ve tercüme başlığı tamam, nasıl ben başlık düzenlenebilir önce etiketleri mevcut olduğu gibi bu otomatik olarak alabilirim?
Saygılarımızla,
Simon
Last edited by Simon Lloyd; 07-10-10 at 07:07.
Yazdığım gibi - Admin CP BB için Google Seçenekleri. Dili otomatik olarak etiket eklemek için nasıl bir strateji seçebilirsiniz. Kullanmanızı öneririz Güven Google güvene lâyık, Tüm stratejilerin açıklamasını okumak ve sizin için en uygun olanı seçmek için akıllıca olan eşik Tüm açıklamasına parametre açıklaması - bu yüzden sadece hasta yapılandırmak
Güven Kullanıcı seçti (yazılım önerildiği gibi), langtitle etiketi otomatik olarak eklenir olduğunu söyleyerek?
Ne zaman alır (- yanıt bekleyin isteği göndermek), hakkında görüşlerinizi Google sormayın çünkü Güven kullanıcı performans için en iyisidir.
Yine de kullanıcı dostu tarafında güven Google stratejisi kullanmak en iyisidir. Tüm kullanıcılara varsayılan dil olabilir, ya da bazen kullanıcıların ayarlayın, aynı zamanda forum dil bilmek ve forum dilde yazmak çünkü - bu durumda BB kullanıcı varsayılan dil dil noktada opak. Böylece kullanıcı kendi varsayılan dil olarak nedeni, İngilizce olarak yazılan, ancak Fransızca olarak işaretlenmiş.
Seçeneği güven kullanıcı kullanmak istiyorsanız şiddetle kullanıcının kendi varsayılan dilini ayarlamak için zorlamak için tavsiye ederiz. Bunu çok kolay yapabilirsiniz BB yapılandırılabilir. Kullanıcı kendi varsayılan dil set vermedi Yani eğer BB kullanıcı profil sayfası yönlendirebilirsiniz. Bazı kullanıcılar için bu çok kullanışlı olabilir, ancak kullanıcı varsayılan dil ayarlandıktan sonra yönlendirme duracaktır. Hatta parametre seti kadar (onun varsayılan dil ayarlandığında kadar kullanıcı forumda herhangi bir şey yapmak için hiçbir) tekrar tekrar sadece sadece giriş yaptıktan sonra kullanıcılar yönlendirmek, ya da istediğiniz seçebilirsiniz.
Michal, yanıt için teşekkürler, ben zaten "Kuvvet kullanıcı .." ayarlanır ve i başlığını neden tercüme olmamalıdır anlamıyorum böylece kullanıcı kaydı Lehçe onun varsayılan dil batmıştı VE o lehçe posted?
Downgrade performans gerçekten istiyor ve yazılan çeviri kötü olurdu bekleyen, bazen forum yüklenecek goole custom search bekler gibi google için beklemek yok!