Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Ek langtitle ayrıştırma sorunu
VBSEO kullanarak. Ekran görüntüsü eklenmiş.
http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif
Ben bunun için bir düzeltme kolları vBSEO fonksiyonu bulacaksınız.
Functions_vbseo_vb.php olarak:
bulmak
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
değiştirmek
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Bu gerekli değildir olmalıdır. VBSEO ile entegre BB ReadMe.html dosyasında tanımlandığı gibi mi? BB, hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Son bir küresel langtitle ayrıştırma işlevi var.
Evet ve ben, 3.3.3 son sürümünü kullanıyorum.
Garip. Lütfen sorunu yeniden bize bildirin biz ek vBSEO dosyaları değiştirmek gerek olmayacak daha zarif bir çözüm üzerinde çalışacak.
Sunucunuz üzerinde yeniden miyim? Yani test mesajları alan mi?
Sonraki / önceki bağlantılar (hızlı cevap editörü doğrudan aşağıda gösterildiği) Konu başlıklarını içerecek şekilde vBSEO seçeneği kullanmayın çünkü, bu, burada gösterilmelidir olamaz. İlk seçeneği etkinleştirmek için ihtiyacınız var.
Tamam bu nedenle onu yeniden nasıl biz şimdi biliyoruz. Biz test örneği üzerinde kontrol ve diğer çözüm arayacak. Teşekkürler! :)
kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Üzgünüz, ama biz bu sorunu yeniden edemez.
Biz, 3.5.0 vBSEO ve 3.3.3 BB üzerinde test etti. Hangi sürümleri var mı?
Eğer en son sürümü BB yüklü olduğundan emin olun (kullanıldığı takdirde)
hakkında-upload klasöründen product_vbenterprisetranslator.xml güncelleme ne?
BB 3.3.3 ve vBSEO 3.3.2 kullanıyorum. Benim langtitle etiketleri ya şimdi profil istatistik sayfası çözümlenir değildir, öyle görünüyor ki. Oldukça garip!
..."), Class_userprofile.php bu değişiklik yaptı: Profil "istatistik" sekmesini ("son yazılan diyor nerede altında langtitle ayrıştırma düzeltmek için
Bul:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Değiştirin:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Aksi halde, bu değişikliği ihtiyaç olmazdı etiketleri küresel ayrıştırıldı ediliyor yolu yoktur. Ayrıca, bu sınıf dosyasında herhangi bir kanca vardır.
FTP, Admin CP ve vBSEO CP Lütfen PM erişim ayrıntıları. Bizim tarafımızda çoğaltmak mümkün olmadığından bizim sunucu üzerinde kontrol etmek için var.
Lütfen bize erişim bilgilerinizi vermeden önce (biz sorunu teşhis etmek için görmek gerekir) değişiklikleri geri kolayca tekrar getirmek için dosyaların kopyaları yapılmış olabilir.
BB 3.3.3 şu anda küresel langtitle ayrıştırması gereken yazdığı gibi diğer eklenti, ya da yanlış BB güncelleme ile çatışma, bazı hata olduğunu söylemek mümkün değil.
Bu hafta yurt dışına seyahat ediyorum ve forumu burada yayınlanan olanlar dışında herhangi bir arka uç web sitesi sorunları ele almak mümkün olmayacaktır.
Kod etiketi küresel çözümlenir nerede bana gösterir misiniz? Ben bir göz atın ve daha sonra bazı alanlarda neden eksik görebilirsiniz bildirin.
açık file: / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
vbet_global_complete için (/ / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php) vbet_parseTitleGlobally fonksiyonu kullanılır
Teşekkürler! Bunu araştıracağız.
Inlinemod.php ve postings.php navbits birkaç tane daha buldum.
Çevrilen bir konu düzenleme Bu sitede bu davranışı yeniden miyim yani?
http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif
http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif
Baskı sırasında onu bırakmak için OK. Düzenlemek için muktedir orijinal metni görmek gerekir. Bu ayrıştırma baskısında sayfa neden devre dışı bırakılır. Bu şekilde çalışması gerektiğini ve zararlı olan Google ve diğer ziyaretçiler, baskı sırasında değil, onaylanan metin:)
Sorun hala var mı? Bu durum nedir?
Biz yeni sürümü için hazırlanıyor ve tüm sorunları çözmek istiyoruz. Bazı çatışmaların olduğunu bulduysanız teyit ediniz. Bunu idare edemiyorlar - PM erişim bilgilerinizi lütfen, böylece biz onu kontrol etmek ve hata durumunda bir sonraki sürümü çözüm mümkün olacak.
Bu Konuya listelenen yerlerde elle ayrıştırma ekledik. Daha görünür hiçbir ayrıştırma sorunları vardır.
Nevermind bulunan başka bir tercüme PM başlıkları private.php sayfa başlıklarında ayrıştırılmaz
Private_complete bir eklenti ekleyerek Sabit:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
Ve bir başka:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Eklentileri yoluyla bu sorunu gidermek için bir yol bulamadı. Bunun yerine, usercp.php için bu kodu:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Doğrudan aşağıda
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Nevermind bulunan başka bir tercüme PM başlıkları private.php sayfa başlıklarında ayrıştırılmaz
Private_complete bir eklenti ekleyerek Sabit:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
Ben gerçekten bu konuda bizim sunucu üretemezsiniz. Uygun BB 3.3.3 yüklü değil bu şüpheleniyorsanız kontrol ediniz. Biz müşterilerimize sadece yeni dosyaların yüklendiği ve yeni ürün dosyası ya da tam tersi almak için unuttum birçok kez sorun vardı. Eğer yürütme fonksiyonu vbet_global_complete açıklanan yerde var kontrol etti mi?
Ayrıca BB 3.3.4 beta sürümü artık forumu çalışan, bu yüzden o hata 3.3.3 var ve biz zaten (hatırlamıyorum) sabit. 3.3.3 için en iyi yapılan güncelleme tekrar gerçek kurulum Tamam olduğunu teyit Still-lütfen.
Ve bir başka:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Eklentileri yoluyla bu sorunu gidermek için bir yol bulamadı. Bunun yerine, usercp.php için bu kodu:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Doğrudan aşağıda
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Bu sayfa global_complete çengel kullanıyorsa o zaman BB 3.3.3 ele alınmalıdır, bu konuda önceki yanıt bakın. Global_complete değildir Eğer böyle bir dosya değişikliği gerekli olacak ya da bu sayfada mevcut bazı kanca ekleyebilirsiniz.
Ürün dosyası ve tüm PHP dosyalarını olması gerektiği gibi, v3.3.3 olarak gösteriyor. Ancak, çok sayıda dosya değiştirilmiş ve oldukça birkaç eklentileri benim forumda yüklü, bu yüzden bir çatışma olabilir biraz büyük olasılıkla var.
Global_complete kanca yürütme süresi 1000 olduğunu fark ettik. Bu diğer eklentileri ile çelişen önlemek için yüksek olmamalıdır?
Ben küresel ayrıştırma işlevi varlığını teyit ettik. Ben çok dikkatli bir şekilde 3.3.3 yükseltilmiş, dosya içeriğini burada bir sorun olabilir şüphe. Ancak, ben daha fazla hatalar görüyorum, bu yüzden ben zaman olduğu için iyi olduğumu düşünüyorum.
Ben de ihmal edilebilir, bu yüzden benim kendi uygulanan özelleştirmeler / çalışma düzeltmeleri yüksek sayısı nedeniyle geçmişte 3.3.3 yükseltme olmayabilir BB performansı benim sunucu vurduğunu söylemek için çok mutluyum. 800 çevrimiçi 1.00 altında sunucu yükler yaşadım ve 1200 online 3.00 civarında. , Çift hex çekirdekli Xeon sunucu için kötü değil, bence!
Ben de düşünüyorum! :)
Yani konuya geri almak. BB otomatik olarak bu kesim langtitle (...) işlemesi gereken forumlarda çoğaltmak mümkün değildir ve yakında yeni sürümde yapılan istiyorum. Bizim tarafımızda ise biz bunun nedeni bulmak ve bunu düzeltmek durumunda çok iyi olurdu. PM forum, hatta bu şeyleri biz bu meydana test örneğini ayrıntılı erişim Eğer bunu düzeltmek olabilir:)
Şu anda bile gerçekten BB hata (diğer mod veya yapılandırma sorunu bazı çatışma değil) emin olamaz çoğaltmak olanağı olmadan. Bu yüzden, bu alanda şu anda ölü noktada. Bir kez daha - İsterseniz size tarafında bu sorunu çözecek. Yeni BB sürümü, bu hafta sonu olacağı olasılığı vardır önce tüm sorunları kapatmak için çok iyi olurdu:)
Ben gerçekten orada bir hata olduğunu bulundu. Global langtitle ayrıştırma değil her zaman değerlendirildi böylece gereksiz durumun içinde. Bu zaten düzeltilir ve sonraki sürümünde dahil olacak.
Bunun için hızlı bir düzeltme yazılan mısınız? Şu anda 3.3.4 için yükseltme olamaz: (
Aşağıdaki gereksiz bir durum olduğunu tahmin ediyorum:
function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {
if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')
&& strpos($title, '[langtitle=')) {
return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);
}
Ne güncelleme ile tutun?
Hala SVN değişiklikler sorunu çözmek için ne olduğunu kontrol etmek için dışarı bakın, ancak bunu yayınlamak hızlı bir düzeltme yapılan edebilmek için önce son sürümü gerekecektir.
Nerede ve neden, zamanla kod bazı değişiklikler yaptık ve ben unuttuysanız. Ben zaten çalışmak şeyler çiğnemiş istemiyorum!
Biz müşterilerimiz tarafından değiştirilen kod sorumlu olmadığını lütfen unutmayın biz bunu yapabilmek kolay değil. Değişiklikler hızlı düzeltmeleri göre ise, o zaman sakin olmak - her şey yoluna girecek, böylece bu sonraki sürümünde dahil olacak. Güncellemeleri sırasında kişisel ek adımlar hakkında size rehberlik edecek bazı belge yazmak için diğer bazı kod değişiklikleri, sonra biz tavsiye yaptıysanız, ne değiştirdi bilmiyorum o çünkü aksi takdirde, eski BB versiyonu ile kalacak.
(Kırık bbcode içinde içerdiğinden) ne değişiklik bu sorunu çözmek için gerekli dikkat, ama forumda Quik düzeltme yayınlayamaz. Yani e-posta (contact@vbenterprisetranslator.com) tarafından pelase hakkında sormak ve orada size göndereceğiz.
Kabul ediyorum hayat değişiklikleri belgelenmiş olsaydı daha kolay olurdu. Hatırladığım kadarıyla, tüm hata düzeltmelerini ve yeni özellikleri, vb.
E-posta gönderildi! Teşekkürler!
E-posta ile cevap verdi:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):