PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Arapça konusunda yetiştirme deneyimi

Damas
19-10-09, 11:15
Merhaba, her zaman başarılı tebrik bu Arapça yazmak için konunun deneyim ve sana arkadaşım, site yöneticisi umut

vBET
19-10-09, 16:41
Çok teşekkürler:)

patrick91
26-10-09, 23:07
Ben otomatik giden bir quastion var? Oturum zaman? ben gelmek nasıl benim dil (HOLLANDA) her şeyi görüyor musun?? ne bu tam mod maliyeti? i sayfaları göremiyorum çünkü? Everything Is Broken ... Ama HOLLANDA bir forum başlarsa! ? serin: benim kötü İngiliz MVG patrick için özür dilerim benim sitede Biri dışarı kendi fransa dil ya da ne tüm Hollanda konu görür FRANSA kayıtlı ise o zaman bu mod katiyen

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1