PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Zaten yapılır Buna ek olarak rel = "alternatif" Etiketler

tavenger5
28-12-12, 03:58
Tercüme sayfaları için etiket eklemek için bir seçenek eklenebilir:

<link rel="alternate" hreflang="es" href="http://site.com/es/thread_etc.html" />

Daha fazla bilgi burada: rel = "alternatif" hreflang = "x" - Web Yöneticisi Araçları Yardım (http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en-cevap 189077 =)

Fabiano
29-12-12, 13:57
Excelente!

vBET
29-12-12, 15:17
Kabul :)

tavenger5
29-12-12, 15:38
Harika! Bu arada size çok karmaşık değilse bunun elle eklenebilir bana nasıl söyleyebilirdi?

Marcin Kalak
31-12-12, 13:50
Sonra bunu ve basit bir değişiklik ise, biz insanlar yeni sürümü beklemeniz istemezsiniz hızlı çözüm sunacağız.

tavenger5
31-12-12, 21:39
büyük, teşekkür!

tavenger5
01-02-13, 22:06
Ben gerçekten bu er geç karşılaştığım bu sorunu yardımcı görmek istiyorum: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3347-major-issue-duplicate-content.html

Marcin Kalak
13-02-13, 11:36
Bu özellik hızlı düzeltmedir:

Dosya includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Kodu bulun:

if (!VBET_IS_ACTUAL_IGNORED && (!$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flags_guestsonly'] || !$vbulletin->userinfo['userid'])) {
Sonra bu kodu KOYMAK:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
$active = vbet_getActiveTranslations();
$host = substr($vbulletin->options['bburl'],0,strlen($vbulletin->options['bburl'])-strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
foreach ($active as $key => $value)
{
$template_hook['headinclude_css'] .= '<link rel=\'alternate\' hreflang=\''.$key.'\' href=\''.$host.vbet_createURL($key).'\' />';
}

Bu hızlı bir düzeltme "alternatif" etiketleri için tüm sayfaları ekler. Bir sonraki sürümde bu seçeneği-ecek var olmak yapılandırılabilir. Bu özelliği bir sonraki sürümde ekliyoruz.

tavenger5
17-02-13, 15:21
Teşekkür ederiz! gerçekten takdir etmek o!

tavenger5
17-02-13, 15:31
HRM, ben temel dil 'alternatif' bir sayfa olmamalı izlenim oldu.

tavenger5
17-02-13, 15:37
HRM, ben temel dil 'alternatif' bir sayfa olmamalı izlenim oldu.

Aslında, ben yanılıyorum sanırım...

Rel kullanan birden çok dil sürümünü bir URL, set olmalı her dil sayfası varsa "alternatif" hreflang = = kendisi de dahil olmak üzere tüm dil sürümleri tanımlamak için "x". Örneğin, sitenizin içeriği İngilizce, Fransızca ve İspanyolca sağlıyorsa, İspanyolca versiyonu bir rel eklemeniz gerekir "alternatif" hreflang = = "x" Fransızca ve İngilizce versiyonlara yanı sıra kendisi için link. Benzer şekilde İngilizce ve Fransızca sürümlerin her Fransızca, İngilizce ve İspanyolca sürümleri aynı başvuruları içermelidir

Marcin Kalak
18-02-13, 19:53
Ben okurken, tüm sayfalara bağlantılar tüm dil sürümleri için olması ve bunun yapılmasını sağlamak gerekir.

Vetall
24-02-17, 08:50
İyi günler!

gerçekleştirilen bu değişiklik hreflang bb Translator 4.7.2

google webmaster hatası:
Sayfadaki dil kodu tr değil geri

Marcin Kalak
28-02-17, 18:47
Hangi sayfada bu sorunlar var mı? Bu iletiyi gördünüz mü? Bir sorun örnek link gönderebilir misin? Bu konuda detaylı bir açıklama ile yeni bir konu oluşturun lütfen.

Vetall
28-02-17, 19:29
Teşekkürler!

Yeni bir konu yarattı:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/4542-addition-of-rel%3Dalternate-tags.html#post17107

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1