PDA

View Full Version: Deja adoptată Adăugarea de rel = "alternate" Tag-uri

tavenger5
28-12-12, 03:58
Poate o opţiune adaugă să adăugaţi etichete de pagini de tradus:

<link rel="alternate" hreflang="es" href="http://site.com/es/thread_etc.html" />

Mai multe informaţii aici: rel = "alternate" hreflang = "x" - Webmaster Tools ajuta (http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en & answer = 189077)

Fabiano
29-12-12, 13:57
Excelente!

vBET
29-12-12, 15:17
Acceptate :)

tavenger5
29-12-12, 15:38
Minunat! Între timp, puteți să-mi spuneți cum acest lucru ar putea fi adăugate manual în cazul în care nu este prea complicat?

Marcin Kalak
31-12-12, 13:50
Când ne-am face acest lucru, și, dacă este o simplă schimbare, atunci vom publica o soluție rapidă pentru persoanele care nu vor dori să aștepte pentru noua versiune.

tavenger5
31-12-12, 21:39
mare, mulțumesc!

tavenger5
01-02-13, 22:06
Aş dori cu adevărat pentru a vedea acest lucru mai devreme decât mai târziu, deoarece poate ajuta cu această problemă sunt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3347-major-issue-duplicate-content.html

Marcin Kalak
13-02-13, 11:36
Quick fix pentru această caracteristică este:

Deschideţi fişierul includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Găsiți codul:

if (!VBET_IS_ACTUAL_IGNORED && (!$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flags_guestsonly'] || !$vbulletin->userinfo['userid'])) {
PUNE dupa ce acest cod:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
$active = vbet_getActiveTranslations();
$host = substr($vbulletin->options['bburl'],0,strlen($vbulletin->options['bburl'])-strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
foreach ($active as $key => $value)
{
$template_hook['headinclude_css'] .= '<link rel=\'alternate\' hreflang=\''.$key.'\' href=\''.$host.vbet_createURL($key).'\' />';
}

Această remediere rapidă va adăuga Tag-uri "alternative" la toate paginile dvs. În următoarea versiune această opţiune va fi configurabil. În următoarea versiune, vom adăuga această caracteristică.

tavenger5
17-02-13, 15:21
vă mulţumesc! într-adevăr appreciate it!

tavenger5
17-02-13, 15:31
HRM, am fost sub impresia că limba de bază ar trebui să fie o pagina "supleant".

tavenger5
17-02-13, 15:37
HRM, am fost sub impresia că limba de bază ar trebui să fie o pagina "supleant".

De fapt, cred că am greşit...

Dacă aveţi mai multe versiuni de limbă URL-uri, fiecare pagină trebuie să setaţi limba utiliza rel = "alternate" hreflang = "x" pentru a identifica toate versiunile lingvistice, inclusiv în sine. De exemplu, dacă site-ul oferă conţinut în limba franceză, engleză şi spaniolă, versiunea în limba spaniolă trebuie să includă o rel = "alternate" hreflang = "x" link-ul de la sine în afară de link-uri la versiunea franceză şi engleză. În mod similar versiunile în engleză şi franceză trebuie fiecare include referinţe acelaşi pentru versiunile franceză, engleză şi spaniolă

Marcin Kalak
18-02-13, 19:53
Aşa cum am citit, pe toate paginile ar fi link-uri pentru toate versiunile lingvistice şi aşa este gata.

Vetall
24-02-17, 08:50
Buna ziua!

a îndeplinit această modificare hreflang în vBET Translator 4.7.2

google webmasters eroare:
Pe pagina cu codul de limbă en nici un backlink

Marcin Kalak
28-02-17, 18:47
Pe pagina care ai acestei probleme? Când vedeţi acest mesaj? Poţi tu a trimite link-ul la exemplul de o problemă? Vă rugăm să creaţi un subiect nou cu o descriere detaliată a acestei probleme.

Vetall
28-02-17, 19:29
Multumesc!

A creat un nou subiect:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/4542-addition-of-rel%3Dalternate-tags.html#post17107

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1