PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Apertiumtest.php kullanarak, ne işleri değil çalışıyor gibi görünüyor

basketmen
04-11-12, 13:04
Merhaba beyler, sadece test sınamak için apertiumtest.php ve bu mesajı aldım, ne bu pinti kullanarak çalışır diyor ya da değil mi?

Apertium için başlangıç çeviri testi
Sınav sonucu: {"responseData": {"translatedText": "Merhaba adiï½s"}, "responseDetails": "responseStatus" boş: 200}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 2646.09082031

önce teşekkür ederiz

Marcin Kalak
05-11-12, 12:00
Bu ileti, her şeyin tamam olduğunu ve Apertium çeviri işleri diyor.

basketmen
05-11-12, 17:54
-bazı başka bir dil sayfası açmak denedim ama hala tercüme
kaç apertium maksimum limiti aslında, permonth ya da perday, herkes biliyor?

-admincp API anahtarı'nı kaldırmak denedim > çeviriler çeviri sağlayıcıları > Apertium çeviri API anahtarı
sonra apertiumtest.php dosyası yeniden açılıyor denedim yine aynı mesajı gösteriliyor

Sınav sonucu: {"responseData": {"translatedText": "Merhaba adiï½s"}, "responseDetails": "responseStatus" boş: 200}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 1141.77612305

Bu mesaj gibi onun görünüyor demek onun değil çalışma

sen-ebilmek pay vbenterprisetranslator.com apertiumtest.php mesajı nedir ve apertium eserler burada nedir?

basketmen
06-11-12, 16:01
güncelleştirme, ben hala sol boş API anahtarı admincp > çeviriler çeviri sağlayıcısı > Apertium çeviri API anahtarı

ve apertiumtest.php şimdi tekrar (birkaç saat sonra benim son posta yukarıda) açmanızı çalıştı, iletiyi şimdi değişiyor Bu

Sınav sonucu: {"responseData": {"translatedText": boş}, "responseDetails": "desteklenmeyen çifti", "responseStatus": 451}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 744.413085938

Marcin Kalak
07-11-12, 22:57
Apertium şu anda çalışmıyor. Onlardan hiçbir resmi açıklama olduğunu. Biz durumu izlemeye.

Marcin Kalak
07-11-12, 23:30
Onun çalışma şimdi Apertium.

-bazı başka bir dil sayfası açmak denedim ama hala tercüme
kaç apertium maksimum limiti aslında, permonth ya da perday, herkes biliyor?
Apertium dil çiftleri desteklemiyor. Buna ek olarak, Apertium yardımcı olacak Microsoft ve Google çevirmen, tek başına etkili sayfalarını çevirmek için kullanılamaz. Apertum erişim genellikle sunucu üzerinde trafik bağlıdır.

-admincp API anahtarı'nı kaldırmak denedim > çeviriler çeviri sağlayıcıları > Apertium çeviri API anahtarı
sonra apertiumtest.php dosyası yeniden açılıyor denedim yine aynı mesajı gösteriliyor

Apertium erişim anahtar gerektirmez. Ancak, daha yüksek bir sınır sorguları kayıtlı kullanıcımız var.

sen-ebilmek pay vbenterprisetranslator.com apertiumtest.php mesajı nedir ve apertium eserler burada nedir?
I got ayni haber aynı derecede ilk ve Apertium çalışır.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1