PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Olsa bile kullanılabilir olarak işaretlenmemiş Google v2 API'sı

tavenger5
15-02-12, 20:58
gibi başlık diyor. "Sadece Google kullanın" hiçbir ayarlanır

tavenger5
15-02-12, 21:26
Günlük max ulaşıldı tahmin ediyorum çünkü diğer sağlayıcılar şu anda kullanılabilir olduğunu dikkat etmelisiniz. Google kullanılabilir, ancak bu gibi işaretlenmez.

r.dziadusz
16-02-12, 19:56
Lütfen Google sınamalarını çalıştırın. Siz sahipsiniz:
Çeviriler indirilebilir Dosya - > yapmak değil-yükle - > Araçlar - > googleapiv2test.php
Sizin forum kök klasörüne yerleştirin ve bana sonuçları göster

tavenger5
16-02-12, 20:02
Başlangıç çeviri testi için Google API v2
Test sonucu: {"hata": {"hataları": [{"etki alanı": "usageLimits", "neden": "accessNotConfigured", "ileti": "Erişim Yapılandırılmadı"}], "şifre": 403, "mesaj": "Erişim Yapılandırılmadı"}}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 502.209960938

Hangi garip çünkü Google API konsolunda ayarları değişmemiştir.

r.dziadusz
17-02-12, 22:09
İlk:
Senin Google çeviri API'si v2 hata accured önce çalışma olmuştu ya da başında çalışmadı?
Çalışmak için kullanılan Google hizmeti yok, bağlantı zorundayız Lütfen öncelikle kontrol:

-Fatura üzerinden API'leri konsolda etkinleştirilmişse,
-Eğer doğru çeviriler configurated varsa

Ayrıca başka bir çözüm buldum:

Translate API hizmeti yalnızca kapatılıp yaptım öyle

Sen-ebil denemek bunu açın ve kapatın

tavenger5
17-02-12, 23:07
-V2 Google translate API amele güzel önce en son sürüme geçen zaman yükseltme
-Fatura etkin
-API anahtarı ve her şeyi ile eşleşen çeviriler, kullanım google dışındaki diğer ayarlar yalnızca değiştirilen
-Ben kapatıp API açmayı denedim

r.dziadusz
21-02-12, 00:06
Yani Tamam, sizin adınıza Google yazacak, ya da bunu yapmak için kendi tarafından istiyorum?

tavenger5
21-02-12, 19:56
O-cekti var olmak büyük eğer sen-ebil yapmak bu. Eğer diğer bilgileri gerek bana bildirin.

r.dziadusz
22-02-12, 00:01
Posta gönderen yanıt bekleniyor

tavenger5
22-02-12, 03:30
Daha önce Google gruptaki bir mesaj yazdı ve birisi Google sabit gibi görünüyor. Sorun çözüldü!

r.dziadusz
22-02-12, 20:22
Yardımcı olacak:) mutlu

yuriygorlov
19-09-12, 03:18
Sorun bu çok:-(((Google çeviri API v2Test sonuç için başlangıç testi: {"hata": {"" hataları: [{"etki": "usageLimits", "": "neden accessNotConfigured", "": "iletisi yapılandırılmış erişim"}] "kod": 403, "mesaj": "erişimi olan yapılandırılmadı"}} Test hata: bağlantı süresi (ms): 77.92724609375

Marcin Kalak
19-09-12, 10:31
Düzgün yapılandırılmış bir bb var mı? Google API'ları konsol kontrol ettiniz mi?

Marcin Kalak
02-10-12, 17:15
Sorunu kabul yanıt - gitti. Aksi takdirde buraya yazınız.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations