Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Olsa bile kullanılabilir olarak işaretlenmemiş Google v2 API'sı
gibi başlık diyor. "Sadece Google kullanın" hiçbir ayarlanır
Günlük max ulaşıldı tahmin ediyorum çünkü diğer sağlayıcılar şu anda kullanılabilir olduğunu dikkat etmelisiniz. Google kullanılabilir, ancak bu gibi işaretlenmez.
r.dziadusz
16-02-12, 19:56
Lütfen Google sınamalarını çalıştırın. Siz sahipsiniz:
Çeviriler indirilebilir Dosya - > yapmak değil-yükle - > Araçlar - > googleapiv2test.php
Sizin forum kök klasörüne yerleştirin ve bana sonuçları göster
Başlangıç çeviri testi için Google API v2
Test sonucu: {"hata": {"hataları": [{"etki alanı": "usageLimits", "neden": "accessNotConfigured", "ileti": "Erişim Yapılandırılmadı"}], "şifre": 403, "mesaj": "Erişim Yapılandırılmadı"}}
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 502.209960938
Hangi garip çünkü Google API konsolunda ayarları değişmemiştir.
r.dziadusz
17-02-12, 22:09
İlk:
Senin Google çeviri API'si v2 hata accured önce çalışma olmuştu ya da başında çalışmadı?
Çalışmak için kullanılan Google hizmeti yok, bağlantı zorundayız Lütfen öncelikle kontrol:
-Fatura üzerinden API'leri konsolda etkinleştirilmişse,
-Eğer doğru çeviriler configurated varsa
Ayrıca başka bir çözüm buldum:
Translate API hizmeti yalnızca kapatılıp yaptım öyle
Sen-ebil denemek bunu açın ve kapatın
-V2 Google translate API amele güzel önce en son sürüme geçen zaman yükseltme
-Fatura etkin
-API anahtarı ve her şeyi ile eşleşen çeviriler, kullanım google dışındaki diğer ayarlar yalnızca değiştirilen
-Ben kapatıp API açmayı denedim
r.dziadusz
21-02-12, 00:06
Yani Tamam, sizin adınıza Google yazacak, ya da bunu yapmak için kendi tarafından istiyorum?
O-cekti var olmak büyük eğer sen-ebil yapmak bu. Eğer diğer bilgileri gerek bana bildirin.
r.dziadusz
22-02-12, 00:01
Posta gönderen yanıt bekleniyor
Daha önce Google gruptaki bir mesaj yazdı ve birisi Google sabit gibi görünüyor. Sorun çözüldü!
r.dziadusz
22-02-12, 20:22
Yardımcı olacak:) mutlu
yuriygorlov
19-09-12, 03:18
Sorun bu çok:-(((Google çeviri API v2Test sonuç için başlangıç testi: {"hata": {"" hataları: [{"etki": "usageLimits", "": "neden accessNotConfigured", "": "iletisi yapılandırılmış erişim"}] "kod": 403, "mesaj": "erişimi olan yapılandırılmadı"}} Test hata: bağlantı süresi (ms): 77.92724609375
Marcin Kalak
19-09-12, 10:31
Düzgün yapılandırılmış bir bb var mı? Google API'ları konsol kontrol ettiniz mi?
Marcin Kalak
02-10-12, 17:15
Sorunu kabul yanıt - gitti. Aksi takdirde buraya yazınız.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):