PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB kullanım için bir kullanıcı Wiki Page yazma yardım ihtiyacınız var

mickknutson
17-07-11, 08:06
Bir wiki sayfasını oluşturmak istiyorum
Çeviri - Blinc Magazin:: BASE jumping, Skydiving ve Yamaç Paraşütü (http://www.blincmagazine.com/forum/wiki/translation)

Benim kullanıcıların onları BB nasıl kullanıldığını anlamanıza yardımcı olacaktır okuyabileceği.
Benim kullanıcıların çoğu teknik olmayan, bu nedenle sayfası gerçekten genel olmak zorundadır. Ama sayfa da zaten 10 + dilinde sitem isabet olarak iyi çevirmelidir.

Yardım etmek için isteyen herkes için, hepimiz bu değerli kaynak paylaşabilirsiniz.

vBET
18-07-11, 11:21
Merhaba:)

İlk - BB yapılandırmak dil otomatik olarak tanımak için lütfen. Admin CP BB seçenekleri seçenek bulacaksınız. Wiki içeriği ile çalışacak şu anda söyleme - uygun kanca kullanılır. Bağlıdır, ancak kesin (mesaj, bloglar, grup yorum, vb) her vBulletin yeni içerik için çalışacaktır.

Dil algılama çalışan kullanıcılar sadece kendi dil ve BB (Google API kullanarak) yazmak uygun mesaj işaretler.

Ayrıca BB BBCode hakkında yazı için buraya bakınız:

basketmen
22-07-11, 06:56
ho çok vaultwiki kullanıyorsanız

vaultwiki sayfalarında BB çalışma yapabilirsiniz müthiş BB vaultwiki sayfaları değildir, çünkü, ben, vaultwiki sayfalarında BB devre dışı bırakmak:

htaccess lütfen paylaşabilir mi? belki bunu daha iyi hale getirebiliriz

vBET
22-07-11, 11:33
Vault Wiki Entegrasyon talimatları:

Entegrasyonu ile herhangi bir sorun halinde - yazınız:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1