PDA

Zobraziť plnú verziu: Potrebujú pomoc, písať užívateľské Wiki stránky pre použitie VBET

mickknutson
17-07-11, 08:06
Chcem vytvoriť wiki stránky
Preklad - BLiNC Magazine:: BASE jumping, parašutizmus a paragliding (http://www.blincmagazine.com/forum/wiki/translation)

To moji užívatelia môžu čítať, ktoré im pomôžu pochopiť, ako používať VBET.
Väčšina mojich užívateľov non-technickej, tak naozaj stránky musí byť všeobecné. Ale strana musí tiež prekladať a už mám 10 + jazykoch biť mojej stránky.

Pre všetkých, ktorí chcú pomôcť, môžu všetci zdieľame tohto cenného zdroja.

vBET
18-07-11, 11:21
Ahoj:)

Prvá - Konfigurácia vBET rozpoznať jazyk automaticky. Nájdete tu možnosť voľby v vBET správcu CP. Nedokážem povedať, teraz to bude fungovať s obsahom wiki - to závisí, sú použité vhodné háky, ale to bude definitívne fungovať pre všetky nové obsah vBulletin (Pracovné miesta, blogy, komentáre skupín, a tak ďalej).

Pri zisťovaní jazyka pracuje - užívatelia jednoducho písať v ich vlastnom jazyku a vBET (pomocou Google API), vhodne označí správu.

Tiež tu nájdete článok o BBCode vBET:

basketmen
22-07-11, 06:56
ho používate príliš vaultwiki

úžasné môžete urobiť vbet pracovať na stránkach vaultwiki, som vypnúť vbet na stránkach vaultwiki, pretože vbet nefunguje na stránkach vaultwiki

môžete zdieľať svoje htaccess, prosím? Možno by sme mohli lepšie

vBET
22-07-11, 11:33
Integrácia pokyny pre Vault Wiki:

V prípade akýchkoľvek problémov s integráciou - prosím napíšte tam:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1