Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 28

Тема: вБЕТ и СМФ 3.6

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Бесплатна помоћ? Када сам платио $ 30 да никада није рекао ништа о једном времену договор, напротив овде је копију ПМ Одзив (цензурисан наравно) који јасно наводи да би ли ми дати поправити на сваком ажурирање:

То су ваше речи:
    Ја ћу вас припремити посебан документ са потребним корацима Nakon svakog update(jasno znači budućnosti vBET verzije) Da se integrišu sa vbulletin 3.6 -> u ravni Engleski to znači da na svaki update vBET sam morala da prati vaš specijalni dokument za integraciju sa vBulletin 3.6.

Чекам 2 корака поправити као плаћени.
    Последњи изменио mario06; 19-08-10 U 08:43.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Као Мицхаł написао - неби га репродуковати и још увек је потребан приступ админцп и ФТП па вас молимо ако можете - АМ или ме вБЕТ

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Пратио сам горе водич на писмо, заставе су ту, али инвисибиле али кад прође мишем преко њега да се ср ср ЕЦЦ ... баш као што сам рекао заставе се не приказују.

То је једина разлика коју сам приметио измедју 3.3.4 АНС 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Као што можете да видите нешто у овој области је јасно променила изазива ми проблеме

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Бесплатна помоћ? Када сам платио $ 30 да никада није рекао ништа о једном времену договор, напротив овде је копију ПМ Одзив (цензурисан наравно) који јасно наводи да би ли ми дати поправити на сваком ажурирање:

То су ваше речи:
    Ја ћу вас припремити посебан документ са потребним корацима Nakon svakog update(jasno znači budućnosti vBET verzije) Da se integrišu sa vbulletin 3.6 -> u ravni Engleski to znači da na svaki update vBET sam morala da prati vaš specijalni dokument za integraciju sa vBulletin 3.6.

Чекам 2 корака поправити као плаћени.
    То није тачно. Сте платили за интеграцију услуга и ова услуга била испоручена. Такође - молим вас заустави покушавају да манипулишу нашим особљем. Овај текст који показују, то значи да после ажурирања ћете уклонити наше промене и морате да је поново, у супротном једноставно вратити подразумевану кодну. То не значи да ми гарантујемо да ће се радити и на другим верзијама. Ми не можемо да гарантујемо то, јер не подржавамо ББ 3.6.

Ако желите да јавно цитирам нашу приватни разговор то је оно што сте написали пре него што сте платили:
    Само пријављени сам се и прво што сам видела која је да имате неподржане вБуллетин ® Версион - вБЕТ3.к је званично подржан на СМФ 3.8 верзију. Имате 3.6 ... Тако да не постоји било вБЕТ грешку.
    У сваком случају - чак и да ми не треба ни да потроше минут за том питању смо лоше да проверимо. Ако ћу бити у могућности наћи проблем брзо онда нема проблема. Ако не онда препоручујемо да:
    - Ажурирање СМФ (најбоље)
    - Или само онемогућите све вБЕТ хокс за архиву и остати без странице архива превода
    - Или је купио интеграција сервис за $ 30, чичак јер није подржан на вБуллетин ® Версион не можемо да вас уверим да ћемо још моћи да га ради (Ми једноставно не знају да верзија и шта је тамо подржан).

Такође, молимо Вас да нас ФТП приступ одмах. Морам да провери да ли је ваша верзија, чак подржава све куке.
    Сам ставио неки текст у црвено - баш као то радите, да плати вашу пажњу на њега. Текст подебљан је смео у мојој АМ.

Никад се не плаћа за упутства - Написао сам га и објави га јер сам желео да се то уради и ја сам написао текст који сте показујући на након што плаћени за интеграцију услуга - па Вас молимо да не манипулишу наше особље које покушава да убеди да је то део споразума. Цео споразум је у текст који је изнад. Можете чак и тражено да напише хвала за вас у овој теми, јер нисте свидела идеја коју сам написао те инструкције.

Имајте на уму: сте већ добили оно што сте платили за. Имаш интеграције и своју архиву страница је радила колико је то било могуће за ВБ 3.6

Сада вам нудимо бесплатну подршку чак и да не морате да урадите - ВБ 3.6 није и новије ће бити званично подржан. Ако желите да решите свој проблем - молим вас детаље АМ приступ као што сте то урадили раније.

Нудимо вам бесплатну подршку за ово питање, чак и да не морате да урадите ово. Учинили смо то на самом почетку овог питања. Ми не знамо шта ви покушавате да овде постигне одбијајући да прихвати нашу подршку и у исто време тражи се поново за њега, вриску и показујући у црвеном неки текст у врло манипулативно начин, али имајте на уму да је од изјава у овом питању је званични и Финале: VBET 3.x zvanično podržava 3.8 vBulletin. Старији СМФ верзије нису званично подржани. Нудимо вам подршку и да ће да се реши овај проблем бесплатно. Нисмо пронашли радост у чудним игрице коју овде играју. Већ сте нам пошаљете приступ једном и ми решити ваш проблем према интеграцији сервис који сте платили за - само то урадити поново и ми ћемо то урадити бесплатно ово време, чак и да користите вБуллетин ® Версион који није званично подржан. Ова понуда је доступна до 25. овог месеца. После овог дана ћемо више не нуде бесплатне услуге у овом случају. Можете га узети или одбијају - то је твој избор. И само ви сте одговорни за свој избор. Ми заиста желимо да вам помогнемо да веома јака, али нисмо у могућности да то уради против своје властите воље.
    Последњи изменио vBET; 21-08-10 U 16:21.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Пратио сам горе водич на писмо, заставе су ту, али инвисибиле али кад прође мишем преко њега да се ср ср ЕЦЦ ... баш као што сам рекао заставе се не приказују.

То је једина разлика коју сам приметио измедју 3.3.4 АНС 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Као што можете да видите нешто у овој области је јасно променила изазива ми проблеме
    Ne, mi ne možemo bez dnevna vB 3.6 primer sa vBET instaliran. Mi ne možemo da nagađamo kako izgleda vB 3.6 zakona i kako će se ponašati nakon neke promene. Potrebno je da proverite i vidi da žive, i mi ne možemo to da naš forum, jer mi nemamo stara verzija i ne zvanično. Takođe, obratite pažnju da je li opisati je doneta zbog insekat izveštaj - prethodno link za CSS je u pogrešan HTML član. Ako ste samo žele da rade - molim vas samo poništi ove promene koje ste primetili. Ako želite to da rade sa odgovarajućim HTML struktura - treba pristup forumu i proverite da li su mogućnost da link unutar HTML глава одељку.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

То је оно што сте написали пре додајући фик:

Само пријављени сам се и прво што сам видела која је да имате неподржане вБуллетин ® Версион - вБЕТ3.к је званично подржан на СМФ 3.8 верзију. Имате 3.6 ... Тако да не постоји било вБЕТ грешку.
    У сваком случају - чак и да ми не треба ни да потроше минут за том питању смо лоше да проверимо. Ако ћу бити у могућности наћи проблем брзо онда нема проблема. Ако не онда препоручујемо да:
    - Ажурирање СМФ (најбоље)
    - Или само онемогућите све вБЕТ хокс за архиву и остати без странице архива превода
    - Или је купио интеграција сервис за $ 30, чичак јер је на не подржава вБуллетин ® Версион не можемо да вас уверим да ћемо чак бити у стању да то ради (ми једноставно не знају да верзија и шта је тамо подржан).

Такође, молимо Вас да нас ФТП приступ одмах. Морам да провери да ли је ваша верзија, чак подржава све куке.

То је оно што сте написали после применом поправити, што значи након изнад ПМ и јасно каже -> Ja ću pripremiti vas specijalni dokument sa neophodni koraci nakon svakog modernizirati za integraciju sa vbulletin 3.6 -> u ravni Engleski to znači da na svaki update vBET sam morala da prati vaš specijalni dokument za integraciju sa vBulletin 3.6. Тако да не дословце поновити све, тако да је право чини за вас, јер енглески језик не теорија.

Не могу да дам пријављивање сервера из сигурносних разлога и опет не знам зашто не можете да ми пошаљете хоок.пхп датотеку за пренос на себе серверу.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ви само поновити оно што су мене и већ написао. Ово је већ разговарано и да је већ објашњено - имајте на уму да је писање исте поруке сматра као спам. Ако желите само да се поново писати исто ћемо морати да почне да се уклоне таква обавештења, јер су се само смеће за будуће кориснике. Ово је јавно место и спам није дозвољено. Молимо вас да прочитате поново овде своју поруку:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост4533
    и мој одговор овде:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост4578

Такође је сте већ одговорио на питање зашто не можемо да управо направио измену и пошаљите је на вама - видети овде:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост4579

Такође, имајте на уму да сте већ нам пошаљете једном приступ детаље вашем форуму, тако да аргумент о безбедносних разлога је тешко поверовати. Године и од почетка употребе вБЕТ знате да га користите на не подржава вБуллетин ® Версион - свако питање на вашем форуму ће бити потребно наш приступ је (ако ћемо да га подржи, јер ми не морамо да).

Као што сам написао - ја не разумем какав игри коју плиинг одбијањем нашег слободног помогне и на исто време захтева, али ми смо покушали ове. Ви имате решење - дајте нам детаље приступ као сте то урадили раније. Ако не желите нашу помоћ - то је ваш избор. Због своје чудне став и струка времена, понављањем исте ствари у кругу, направили смо овај предлог ограничен - види претходни саксијама. Веома смо срећни да вам помогнемо - али не може да уради против своје властите воље.

Имајте на уму да је ова дискусија се сматра завршена. Уколико имате нешто ново да напише, молимо вас да не спам-а. Смо вам дали решење - бесплатну подршку на вашем форуму и решавање проблема. Узми или не - ваш избор. Имајте у виду да ћемо бити срећни да вам помогнемо

Ја сам помоћу превише ВБ 3.6, овде је оно што сам урадити ВБ архива радно превише, само желим да га поделим, ако неко може да га савршеним молимо Вас да поделите га превише

1. Фиксирање заставе у архиви
    , Ако су заставе не приказују у архиву страница, користите овај корак

идите на Админ Панел -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер -> Сеарцх фор плугин "ручица застава у архиву" без наводника

наћи

Code:
    $metatags .= '

заменити СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) - Поверед би вБуллетин Sa vašim forum, zastave ne pokazuje zbog pogrešne slike jer pathor arhiv folder rewrited previše u vbseo, tako da smo fiksiranje to ovde

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Сада поново учитате и проверите поново да архиву, заставе треба да буде показао у архиви страницама превише

2. Ако користите ревритед Архива страницу помоћу вБуллетин, а на везу у преведена Архива страница је погрешан линк можете то поправити превише

на пример, погрешан линк овако, она ће се Страна није пронађена грешка

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    његов би требало да буде овако, изнад УРЛ недостају имена фасцикле у подебљане доле, неки од људи који користе / Архива / , Или / Мапа сајта / имена директоријума или имена директоријума

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Да бисте решили овај можемо да користимо вБуллетин СРП

идите на вбсеоцп.пхп -> Цустом Препишите Правила -> додај ову линију (у дну колоне СРП) ако ваш фолдер Архива име користећи / архива / овако хттп://ввв.домаин.цом/форум/арцхиве/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

Ако ваш фолдер Архива користећи / мапа / име фасцикле као што је овај хттп://ввв.домаин.цом/форум/ситемап/ само промените име фасцикле

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

то ће учинити трик, можете да користите вбет за ВБ 3.6 архива странице

3. Ако добијете поруку о грешци попут ове у горњем архивске стране понекад (ово се не односи или зато што изнад 2 корак)

Упозорење: филемтиме () [фунцтион.филемтиме]: Стат није успео за [пут] / вбет_гуестцацхе/пл/_сховтхреад_пхп_т_295527.хтмл у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_гуестцацхе.пхп он лине 53

користе овај Мето упутство, Ја користим њега и његове радове
    Последњи изменио basketmen; 09-09-10 U 00:19.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

@ Мајкл
    То још није завршен зато што сте је одлучио, то је завршена када сам ја решио проблем.
    Поздрав

@ Баскетман
    Да ли сте то урадили све сами? То је сјајно ћу га пробати у наредних неколико дана и нека знате.
    Поздрав мате

ПС. Да ли морам занемарити све што је у први пост и једноставно урадите ваш моддинг?
    Да ли само то 2 прве кораке, јер немам вБуллетин?
    Последњи изменио mario06; 10-09-10 U 16:06.

@ Мајкл
    То још није завршен зато што сте је одлучио, то је завршена када сам ја решио проблем.
    Поздрав

@ Баскетман
    Да ли сте то урадили све сами? То је сјајно ћу га пробати у наредних неколико дана и нека знате.
    Поздрав мате
    Ја само коришћењем већ фиксирање кода у овој теми, а други форум и имају много тестирања

Већ сам га користити за неколико дана и још увек раде, ми ПМ ако треба моја адреса

ПС. Да ли морам занемарити све што је у први пост и једноставно урадите ваш моддинг?
    Да ли само то 2 прве кораке, јер немам вБуллетин?
    Ах ово може бити другачији случај, проблем бр.1 и 2 да добијем мислим изазване вБСЕО, јер вБСЕО ревритед мојој архиви странице

можете покушати Мицхаł код првог, ако је његов не ради, покушајте рудник, пробајте са вашим експеримент, и проверите да ли имате датотеку резервне копије да поврати ако уредник фајл не ради
    Последњи изменио basketmen; 10-09-10 U 16:12.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •