Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 18

Тема: Превод Цатегорие имена у УРЛ-у

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Забрањен
    Регистрован
    Нов 2009
    Локација
    САД / Мароко
    Поруке
    14

Default Превод Цатегорие имена у УРЛ-у

Хи администратора!

Хвала пуно за овај велики и страшан одбране, је мој најбољи и Фаворитед мод .

Мој захтев функција је превод Цатегорие имена у УРЛ, на пример на француском и арапском језику "Функција Захтеви" у овој теми веза се не мењају. : / Фр/феатуре-рекуестс/62-традуцтион-ду-ном-де-цат% Ц3% А9горие-данс ле урл.хтмл

Извини за мој лош енглески .

Срдачан поздрав.
    Последњи изменио vBET; 04-11-09 U 13:44. Разлог: Погрешна ББЦоде

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи РоотСхелл!

Драго ми је што ти се допада Такође - Ако је ваш енглески није превише добар - само поставите подразумевани језик у Усер ЦП, и почнем да пишем на свом матерњем језику - на крају овог мод ради о више језичких заједница

О вашем захтеву је ово добра идеја и он се додаје у ТОДО листи. Такође видимо неких проблема са преводом, али ми ћемо се потрудити да га подржи

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2009
    Локација
    САД / Мароко
    Поруке
    14

Михал хвала вам на наставак рада на побољшању модификације, ја сам чека верзија 3.к са стрпљењем.
    Волим овај Мод

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Већ је доступан

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    22

Text automatically translated from: Spanish to: Serbian
    Translated text
    Поздрав,

Ја не преведе категорију, шта могу да ми недостаје. (ВБЕТ 312)

Хвала.
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би jorgejgm View Post
    Text automatically translated from: Spanish to: Serbian
    Translated text
    Поздрав,

Ја не преведе категорију, шта могу да ми недостаје. (ВБЕТ 312)

Хвала.
    Original text
    Извините нисам био драгоцено. "То је на располагању" је коментар о чека 3.к
    Преводи категорија нису подржани још. Ми смо и даље у току разматрање како да то урадите без превода ризика промене.

За теме које не постоји проблем, јер сте идентификатор на просјачење, па ако се деси да је Гоогле направио бољи превод, а онда је већ индексиран УРЛ ће управо 301 преусмеравање и Гоогле ће поново-индекс је без губљења позиције.

За категорије (суб-форумс) постоји проблем, јер многи блог немају идентификатор пре категорији у УРЛ, па ако превод ће се променити у бољи онда стари ће бити само сломљена. И није вам дозвољено да чувате преводе за категорије заувек - Гоогле дозвољава да кеш преводе само за 15 дана.

Тако да имамо овде велики изазов Ми ћемо радити на њему и може потрајати неко време за нас да пронађе безбедан начин као у случају теме наслова. Ми имамо неке идеје у овом тренутку, тако да можете сматрати ово као у току

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Ја сам веома заинтересован за 2. - зато што је веома добар СЕО имати важне кључне речи у "дну директоријум" домаин.цом / дно директоријум / остало ...

Свака вест о томе?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Наши стварни приоритет је вБЕТ4.к за вБ4 и радимо о томе сада. Ми ћемо се побринути око кључних питања ако ће доћи у вБЕТ3.к и то је све оно што је планирано пре него што 4.к пуштање на слободу.

После 4.к издање ћемо развити линије штанд 3.ки 4.к, а онда ћемо додати нове функционалности.

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Ок, узгред буди речено, добро сте чули се потврђује да ће обе линије се даље развијати, а 3.к неће бити само постепено се након објављивања 4.к

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би krisp View Post
    Ок, узгред буди речено, добро сте чули се потврђује да ће обе линије се даље развијати, а 3.к неће бити само постепено се након објављивања 4.к
    Не, неће Очекујемо да ће неки форуми користе вБ3.к за дуго времена.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •