вбета == вбет нешто десило на превод
вБЕТ 4.к је стабилна. Последња издање је агенцији Бета, али нема озбиљних багова је пријављен. Заправо имамо само 1 отворено пријаве грешке за вБЕТ 4.к и то је мали проблем.
У овом тренутку немамо правила за Нгинк, али можемо да припремимо те и можете га тестирати са бесплатној верзији. Можете ли молим вас дајте нам вашу стварну правила Нгинк?
Нгинк Мацхинес правила
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last; }
Дакле, за вБЕТ требало би да користите правила у наставку. Имајте на уму да оне у којима нису тестирани, али би требало да раде (то је само превод од хтаццесс правила.). Можете га тестирати први на бесплатну верзију пре куповине плаћа један. Било би добро ако направите копију своје стварне правила пре него што промене.
Молимо потврдите да су правила раде за вас.
Наравно, морате да промените Форум на ваш форум директоријум или уклоните све / Форум ако овај форум не користи директоријум у УРЛ.
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
велики је радио сасвим добро на Нгинк ....
Ја сам користећи се плаћају верзију са брендом слободан да ли постоји начин да се уклони
"Аутоматски Преводи подржан од стране вБЕТ 4.2.2" из подножје откад сам платио за бренд бесплатно?
Они су мало пише застарела.
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; try_files $uri $uri/ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php; }