Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Convertendo idioma padrão

Default Convertendo idioma padrão

Text automatically translated from: Portuguese to: Serbian
    Translated text
    Поздрав Марцин,

Имам озбиљан проблем у мом форуму и догодило изненада, подразумевани језик мој форум је португалски и одређује вБЕТ, али одједном сви корисници који су изабрали језик на Португалски када се уђе у кућу Форума аутоматски страницу промене на енглеском (ввв.ккк.цом.бр/ен/форум.пхп)

Ако сам у моје преференције су подразумевани језик "португалски" Ја не знам шта да радим и као што сам рекао, ова грешка се десило изненада, молим вас помозите ми, шаљем податке из мог форуму приватним поруком.
    Original text

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Na zajednički račun ne vidim problem. Učiniti korisnika u profil se default jezik na portugalskom? Pokušajte odrediti vBET->Misc->Redirect na korisnički jezik на Онеспособљен.

Translated text
    Извини нисам волео "схаред аццоунт"? Направио сам корисник за вас у којој можете да промените свој подразумевани језик

Чини се да је све у складу моја подешавања, погледајте:

Original text

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Na račun da ste za mene, ne vidim problem. Molimo Vas da opišete pitanje u više detalja.
    Pokušajte odrediti vBET->Misc->Redirect na korisnički jezik на Онеспособљен. Podešavanja su tačno, ali da li opisati može prouzrokovati opcija vBET->Misc->Redirect na korisnički jezik.

Translated text
    И успела да реши проблем на следећи начин:

вБЕТ -> Језик Детекција -> Детекција АПИ -> Било је као Мицрософт и промењен у ДетецтЛангуаге, након овог поступка, поново чисти кеш и вратио се на посао.
    Original text

Translated text
    Такође сам схватио да оо стране вБЕТ има проблема са плугин:

ВСА - Логин То корисничком налогу - вБуллетин.орг Форум

Када ходам у профилу корисника и повратак, то је језик који припада мени.
    Original text

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Драго ми је да си решио проблем.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове